Honorka 22.03.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 GRATULACJE!!! Przepiękny dom, te malowidła skąd wy bierzecie koncepcje i pomysły, i ten korytarz, nie samowite. Ja to mogę rzeczywiście tylko pozazdrościć i ewentualnie papugować Papuguj, papuguj! Dla mnie to forum tez okazało się inspiracją Korytarz zainspirowany korytarzem Soniki, elementy kwiatowe na ścianach - z domu KasiR A co zrobicie ze schodami? Macie koncepcję? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 jestem pod wrażeniem całym wnętrzem tego domku Gratuluję pomysłów, te "freski" sa przepiękne i podłogi z chęcią zobaczę jak już będzie umeblowany domek Dziekuję Ja też bym chciała zobaczyć już mój domek umeblowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Honorko, ja już tuptam w miejscu w oczekiwaniu kolejnych arcydzieł na Twoich ścianach O żesz Ty orzeszku a masz! http://images14.fotosik.pl/46/89bfb8a863e07465med.jpg ale ślicznie , sama chciałam namalowac coś podobnego. Namalowałamm, ale mi tak ładnie nie wyszło . Super!!! REWELACJA !!! Kasia!!!! Bez przesady! Wyszło u Ciebie cudnie!!!! Juz Ci pisałam, że dla mnie Twój dom jest po prostu ekstra a czerwony salon przebija wszystko! Cudnie, rewelacja!!! A te motywy kwiatowe to od Ciebie ściągnięte!!! Pisałam Ci nawet, że je powielę Ale Ty je sama! I to jest skarb!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Honorka hej,hej co u ciebie słychać! Odezwij się!! Roszponiu, zobacz jak mnie zmobilizowałaś Ja tylko chciałam zapytać nieśmiało kiedy będą nowe zdjęcia ? Jak tylko naładuję baterie do aparatu No i jak tylko czas będzie. Dzisiaj mam luzik bluesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Honorko Bardzo się cieszę, że sie znowu pojawiłaś - razem z wiosną? Nie doczytałam widocznie, że masz gres impregnowany . Czy taki już kupiłaś, czy impregnowaliście? Jeśli sami, to proszę napisz jakim środkiem. Jak się sprawuje - jakieś plamki, rysy, smugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 22.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Honorko, Twoja bialo-czerwona lazienka jest po prostu piekna. CUUUDDDOOO. Jak z reszta caly domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Honorko Bardzo się cieszę, że sie znowu pojawiłaś - razem z wiosną? Jakoś tak wyszło Nie doczytałam widocznie, że masz gres impregnowany . Czy taki już kupiłaś, czy impregnowaliście? Jeśli sami, to proszę napisz jakim środkiem. Jak się sprawuje - jakieś plamki, rysy, smugi? Impregnowaliśmy Popularnym na forum Hagesanem (HG). Sprawuje sie super. Nawet jak dostaliśmy od znajomych kwiat w doniczce i doniczka owinieta była czerwona tkanina, no i tak stało i stało w tym ubranku i kwiatek podlewaliśmy, podlewaliśmy a tkaninka bledła i bledła i potem sie okazało, że pod kwiatkiem jest piekna czerwona plama Sama szmatka z woda sobie nie poradziła, ale wystarczył cif i nie ma sladu A ja mam chiński gres i to dlatego, bo w tym droższym plama by została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 22.03.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Honorko, Twoja bialo-czerwona lazienka jest po prostu piekna. CUUUDDDOOO. Jak z reszta caly domek. Dziękuję. Niedługo wam ją pokażę całą. Jeszcze kilku detali brak (gniazda, listwy przypodłogowe i przycisk do spłuczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ja tylko chciałam zapytać nieśmiało kiedy będą nowe zdjęcia ? Jak tylko naładuję baterie do aparatu No i jak tylko czas będzie. Dzisiaj mam luzik bluesik Właśnie widzę, że masz luzik i cały dzień na forum - nawet listonosza nie wpuściłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 31.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Honorko fajnie ,że jesteś.Z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.04.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Honorko a co to za płytki masz w kuchni na podlodze? Wygladają bardzo ciekawie?Takie "bezplamiaste" i uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 05.04.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy,suto zastawionych stołów,dużo wody w poniedziałek,bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół, i rodziny życzy Martynka http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.04.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg życzę Wesołych świąt,smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 06.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://img487.imageshack.us/img487/5781/kartka1en6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 hij wpadłam na koniec ..ale się opłacało super(kiedy tak u mnie będzie ). i oczywiście mam pytanie: łączenie gresu z parkietem- wycinane laserowo i rozrysowane przez architekta. -czy miałaś architekta? - czy p Renia może coś takiego zrobić u mnie? czekam na odpowiedź pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek. 15.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 honorko....jakies nowe zdjecia??? bo wszystko cudne....cudne....i jeszcze raz cudne............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 25.07.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Żadko komentuje czyjeś domki, ale na widok takich arcydzieł to musiałam napisać wyrazy szacunku dla właścicieli. Do tego podłoga w holu fajowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 25.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Przepiękny domek! Gratuluję! W życiu nie widziałam takich arcydzieł w pokoju dziecięcym. Zwłaszcza synek musi być bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 22.08.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 NIE MOGę SIę NAPATRZEC!!!bardzo proszę o nowe zdjecia: jak wybierasz wykonawców? ,mam wrazenie jakby wszystko było zrobione perfekcyjnie! Ja jestem na etapie tynkow wewnętrznych i juz sni mi sie po nocach jak tu zrobic zeby mniec tak dopracowane szczegóły jak u Ciebie:piękna podłoga, schody do jakich dążę, kuchnia mnie przekonała (tez chciałam jasna ale nie mogłam sie zdecydowac na styl)serdecznie pozdrawiam i prosze o wiecej zdjec z wieksza iloscią szczegółow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 22.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ach, zapomniałam, gdzie mozna zrobic taka kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts