Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honorki (zaprasza codziennie wszystkie głoDOMorki)

Recommended Posts

GRATULACJE!!!

Przepiękny dom, te malowidła skąd wy bierzecie koncepcje i pomysły, i ten korytarz, nie samowite.

Ja to mogę rzeczywiście tylko pozazdrościć i ewentualnie papugować

Papuguj, papuguj! Dla mnie to forum tez okazało się inspiracją :)

Korytarz zainspirowany korytarzem Soniki, elementy kwiatowe na ścianach - z domu KasiR :)

A co zrobicie ze schodami? Macie koncepcję?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honorko, ja już tuptam w miejscu w oczekiwaniu kolejnych arcydzieł na Twoich ścianach 8)

O żesz Ty orzeszku :D 8)

a masz!

http://images14.fotosik.pl/46/89bfb8a863e07465med.jpg

ale ślicznie :D , sama chciałam namalowac coś podobnego. Namalowałamm, ale mi tak ładnie nie wyszło :-? .

Super!!!

REWELACJA !!!

Kasia!!!! Bez przesady! Wyszło u Ciebie cudnie!!!! Juz Ci pisałam, że dla mnie Twój dom jest po prostu ekstra a czerwony salon przebija wszystko! Cudnie, rewelacja!!! A te motywy kwiatowe to od Ciebie ściągnięte!!! Pisałam Ci nawet, że je powielę :)

Ale Ty je sama! I to jest skarb!!!

Honorko

Bardzo się cieszę, że sie znowu pojawiłaś - razem z wiosną?

Nie doczytałam widocznie, że masz gres impregnowany :-? . Czy taki już kupiłaś, czy impregnowaliście? Jeśli sami, to proszę napisz jakim środkiem. Jak się sprawuje - jakieś plamki, rysy, smugi?

Honorko

Bardzo się cieszę, że sie znowu pojawiłaś - razem z wiosną?

Jakoś tak wyszło :)

Nie doczytałam widocznie, że masz gres impregnowany :-? . Czy taki już kupiłaś, czy impregnowaliście? Jeśli sami, to proszę napisz jakim środkiem. Jak się sprawuje - jakieś plamki, rysy, smugi?

Impregnowaliśmy :) Popularnym na forum Hagesanem (HG). Sprawuje sie super. Nawet jak dostaliśmy od znajomych kwiat w doniczce i doniczka owinieta była czerwona tkanina, no i tak stało i stało w tym ubranku i kwiatek podlewaliśmy, podlewaliśmy a tkaninka bledła i bledła i potem sie okazało, że pod kwiatkiem jest piekna czerwona plama :o :roll: Sama szmatka z woda sobie nie poradziła, ale wystarczył cif i nie ma sladu :)

A ja mam chiński gres i to dlatego, bo w tym droższym plama by została :wink: :D

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

NIE MOGę SIę NAPATRZEC!!!

bardzo proszę o nowe zdjecia: jak wybierasz wykonawców? ,mam wrazenie jakby wszystko było zrobione perfekcyjnie! Ja jestem na etapie tynkow wewnętrznych i juz sni mi sie po nocach jak tu zrobic zeby mniec tak dopracowane szczegóły jak u Ciebie:

piękna podłoga, schody do jakich dążę, kuchnia mnie przekonała (tez chciałam jasna ale nie mogłam sie zdecydowac na styl)

serdecznie pozdrawiam i prosze o wiecej zdjec z wieksza iloscią szczegółow