askaaa 23.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam zamierzam zrobić właśnie takie schody(wejście do salonu). Tylko dlaczego są zmienione u Was? chodziło o wygląd czy po prostu niewygodne z takim wygięciem? http://foto.onet.pl/upload/34/78/_629156_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 23.08.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 chyba sie gorzej wykancza, ograniczone mozliwosc?ale takie schody sa calkiem ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 07.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wstawiajcie jakieś nowe foteczki bo zżera mnie ciekawość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 07.09.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 i mnie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.09.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Honorka, dawaj foty!!! Popatrz ile stęsknionych... Masz pięęęękny domek, a te podłogi (łączenia z gresem) rzucają na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SyMa 14.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam,macie przecudowny dom. Miło popatrzeć na takie cudo. Zachwyciły mnie zwłaszcza pokoje dzieci i w związku z nimi mam prośbę. Napiszcie proszę czym były nanoszone (jaki rodzaj farb) rysunki na ścianie (postaci z Aut). Nasz 5 -letni synek jest zafascynowany tym filmem i cały czas powtarza, że na ścianach chce mieć Zygzaka. Pozdrawiami jeszcze raz gratuluję pomysłów.Syma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Pierwszy raz u Ciebie jestem Honoratka ale jak dla mnie REWELACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusik 08.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Pięknie mieszkacie!Mam pytanie o kuchnie: mamy zamiar zrobić podobną, tyle że białą, lakierowaną. Napisz proszę, jak się sprawdzają lakierowane fronty. Bardzo widać paluchy? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 09.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Honorko,poproszę na priva informacje:- ile w sumie wyniosła Cię kuchnia- jaka jest długośc zabudowy kuchennej- namiary na wykonawcę Stokrotne dziękiAmor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 09.12.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Witam Postanowiłam reaktywować wątek Chociaz za bardzo wiele się u mnie nie zmieniło, ale.... Oglądam nowe mieszkania i moje wydaje mi się byc "przedawnione" Czy ktos jeszcze czeka na odpowiedź w związku z pytaniam stawianymi dawno temu do mnie Proszę o sygnał, odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusik 11.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 TAK!!! Odpowiedz proszę, jak sprawuje się kuchnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 11.12.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jasne lakierowane fronty sprawują się super w utrzymaniu czystości. Wystarczy tylko szmatka Mam porównanie, bo koleżanka zrobiła sobie czerwona lakierowana kuchnię - na tej czerwieni z połyskiem utrzymanie czystości to koszmar! Widac każdy odciśnięty palec. A ja myślałam, że to mnie czeka latanie ze szmatką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.12.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Jasne lakierowane fronty sprawują się super w utrzymaniu czystości. Wystarczy tylko szmatka Mam porównanie, bo koleżanka zrobiła sobie czerwona lakierowana kuchnię - na tej czerwieni z połyskiem utrzymanie czystości to koszmar! Widac każdy odciśnięty palec. A ja myślałam, że to mnie czeka latanie ze szmatką... Ciekawe jakby się sparwowała żólta z połyskiem, albo biała lakierowana? Ktoś może ma takiego Twora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 11.12.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Myślę, że im ciemniej tym gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 12.12.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 No ani żółty ani biały zbytnio ciemny nie jest. Mam tylko 2 przeciwskazania. -żółty może się znudzić (myślę o czymś podobnym) http://laura.com.pl/meble,kuchenne,nowe,zdjecia/zmywanie/2_659_600.jpg -a biały może przypominać szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 12.12.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Coola - mysle, że każdy kolor się z czasem opatrzy. Ale im bardziej inne, odjechane, oryginalne to chyba szybciej? Albo przeciewnie - mozna patrzec bo to cos innego. NIe wiem. Ale meble zawsze można wymienić I mozna tylko fronty. Przemalować, itp. Dodatkami tez dużo mozna. Kuchnia biała wcale nie musi przypominac szpitala. Tu tez duża rola to dodatki. Białe jest może z efektu sterylna, ale tę idealnośc i surowośc mozna łatwo złamać "tym co dookoła" Nie bój się kolorów. Bądź odważna. Ty masz się dobrze czuc i ma sie Tobie podobać. Gdybym ja uległa namowom to moja łazienka byłaby bezowa - bo taka neutralna i pewnie nie do szybkiego opatrzenia i znudzenia. I wierz mi, ilekroć chodzilam po sklepach z płytkami zawsze mój wzrok uciekał do czerwieni I nie żałuję. W beżach łapałabym doła i tęsknotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.12.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Wysłałam maila do Ciebie . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieNiech Cię aniołek ode mnie uściśnieI przekaże serdeczne życzeniaZ okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://images27.fotosik.pl/128/8d4083cebcf258b4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 21.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img402.imageshack.us/img402/7417/kartkaaqq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts