Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honorki (zaprasza codziennie wszystkie głoDOMorki)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witam,

macie przecudowny dom. Miło popatrzeć na takie cudo. Zachwyciły mnie zwłaszcza pokoje dzieci i w związku z nimi mam prośbę. Napiszcie proszę czym były nanoszone (jaki rodzaj farb) rysunki na ścianie (postaci z Aut). Nasz 5 -letni synek jest zafascynowany tym filmem i cały czas powtarza, że na ścianach chce mieć Zygzaka.

Pozdrawiam

i jeszcze raz gratuluję pomysłów.

Syma

• 4 weeks później...
  • 5 weeks później...

:)

Jasne lakierowane fronty sprawują się super w utrzymaniu czystości. Wystarczy tylko szmatka :)

Mam porównanie, bo koleżanka zrobiła sobie czerwona lakierowana kuchnię - na tej czerwieni z połyskiem utrzymanie czystości to koszmar! Widac każdy odciśnięty palec.

A ja myślałam, że to mnie czeka latanie ze szmatką...

:)

Jasne lakierowane fronty sprawują się super w utrzymaniu czystości. Wystarczy tylko szmatka :)

Mam porównanie, bo koleżanka zrobiła sobie czerwona lakierowana kuchnię - na tej czerwieni z połyskiem utrzymanie czystości to koszmar! Widac każdy odciśnięty palec.

A ja myślałam, że to mnie czeka latanie ze szmatką...

Ciekawe jakby się sparwowała żólta z połyskiem, albo biała lakierowana? Ktoś może ma takiego Twora??

Coola - mysle, że każdy kolor się z czasem opatrzy. Ale im bardziej inne, odjechane, oryginalne to chyba szybciej? Albo przeciewnie - mozna patrzec bo to cos innego. NIe wiem. Ale meble zawsze można wymienić :) I mozna tylko fronty. Przemalować, itp. Dodatkami tez dużo mozna.

Kuchnia biała wcale nie musi przypominac szpitala. Tu tez duża rola to dodatki. Białe jest może z efektu sterylna, ale tę idealnośc i surowośc mozna łatwo złamać "tym co dookoła"

Nie bój się kolorów. Bądź odważna. Ty masz się dobrze czuc i ma sie Tobie podobać.

Gdybym ja uległa namowom to moja łazienka byłaby bezowa - bo taka neutralna i pewnie nie do szybkiego opatrzenia i znudzenia. I wierz mi, ilekroć chodzilam po sklepach z płytkami zawsze mój wzrok uciekał do czerwieni :)

I nie żałuję. W beżach łapałabym doła i tęsknotę :)

• 2 weeks później...