Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek Honorki (zaprasza codziennie wszystkie głoDOMorki)

Recommended Posts

Dzień dobry!

Honorko, zagladam tu, zaglądam, a Ty ciągle na feriach?

TomKa no widzisz...... jakos tak się przeciągnęły :oops: :roll:

Ale dzisiaj jak to przeczytałam to pobiegłam zrobić :roll: :D

Proszę:

http://images32.fotosik.pl/152/252a0a729d8405e6med.jpg

Jak juz wspominałam, drzwi nie były takie jak zamawialiśmy, ale trudno, takie zostana i juz nam się podobają :D Jak juz bedzie ciepło to jeszcze wymienimy ten dolny kaseton na szybke i wtedy będzie 100% o.k.

No a jak mało zewnętrznych, to pokażę wewnętrzne.

Oto one (zaraz za wejściowymi):

http://images25.fotosik.pl/162/8b65922345448121med.jpg

i te juz całkiem w domu :)

http://images23.fotosik.pl/162/336ce2ad3942d8bem.jpg

Honorka ślicznie dziękuję za pamięć i zdjątka. Powtórze się: drzwi przepiękne. Jeśli możesz napisz jeszcze jakie masz szkło w tych drzwiach?

Jak się ferie udały?

• Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honorka jestem zauroczona Twoim domkiem. Siedzę od godziny i przeglądam od początku, po raz kolejny Twoją galerię :lol: :oops: . Przyznać muszę szczerze, że wszystko mi się podoba, nie jest takie oklepane, ... ale pewnie się powtarzam :roll: :oops: :D ?

Pamiętasz może co to za glazura w pralni? Obiecuję, że przez jakiś czas nie będę Cię męczyć... :lol: :lol: :lol: ... chyba, że w sprawie mojej kuchni :roll: :roll:

Honorka jestem zauroczona Twoim domkiem. Siedzę od godziny i przeglądam od początku, po raz kolejny Twoją galerię :lol: :oops: . Przyznać muszę szczerze, że wszystko mi się podoba, nie jest takie oklepane, ... ale pewnie się powtarzam :roll: :oops: :D ?

A to miłe słyszec to nawet milion razy :) Wiesz..... bo mi to sie wydaje, że jednak inni maja ładniej :))

Pamiętasz może co to za glazura w pralni?

No jasne - to nasz Cersanit. Była taka seria jeszcze fioletowa :)

Obiecuję, że przez jakiś czas nie będę Cię męczyć... :lol: :lol: :lol:

Czemu :( :roll: ??? Męcz, męcz :) Zobacz jak teraz szybko odpisałam :D

A to miłe słyszec to nawet milion razy :) Wiesz..... bo mi to sie wydaje, że jednak inni maja ładniej :))

Przeważnie nam sie tak wydaje :roll:, ale u Ciebie jest na prawdę ślicznie! A przez to, że nie uległaś wszechobecnym trendom, Twoje wnętrza długo będą zachwycać! :p :D :p

Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź :p !

czesc super przerobka czekam na zdjecia pokoju dzieciakow bardzo mi sie te autka podobaja i mam prosbe powiedz jak to przenies na sciane czy wprawna malarka czy jakis zutnik potrzebny pozdrawiam

Witam :)

A jakies zdjęcia obiecałam? :oops: Nie pamiętam :-?

Zobaczę co sie da zrobic :)

A z takimi rysunkami wprawna malarka sobie poradzi, bez rzutnika. Moja Renia "powiększyła"na ścianie autko z kartki ze zdjęciem formatu A5

Zdolniacha ta Renia, mówię Wam!!!

A dzisiaj...... w koncu cos się rusza w moim domu bo........

P a n o w i e

w ł a ś n i e

m o n t u j ą

s z a f y ! ! ! !

I będzie jedna w tej wnęce http://images4.fotosik.pl/173/6986de9ab6d7ce22m.jpg

druga w przedpokoju, trzecia w łazience i jeszcze zabudowa garderoby :))))

Ale mieszkalismy pusto, co? :oops: :roll: :D

Sonko-Słonko cmook

jeszcze chwila cierpliwości. Tyle szaf to się w dzień nie złoży :)))

Dzisiaj panowie kończą :D

Fotki będa jutro w dziennym lepiej wyglada :)

Ale..... jak sa szafy to mi sie ta czerwien juz nie bardzo teges.... hmmmm

Wpadłam na pomysł! Będzie malowanie, przemalowywanie tej wnęki i tych esów-floresów na pomarańczowo. Jak myslicie?

No i cos takiego zobaczyłam, ale przekonana jeszcze nie jestem

http://images26.fotosik.pl/169/1549633718c05bb9m.jpg

Ktos z "muratorów" ma to u siebie w domu. Widziałam, szukałam, ale nie pamiętam i nie znalazłam :roll: :(

A miała byc taka....http://images31.fotosik.pl/164/dbd33dd43c8214d7m.jpg

Ale łatwiej będzie ocenic jak będa zdjęcia szafy :)

Oooooooooooo no własnie to!!!!!! Dzięki Madzialenka!!!

A ta tkanina jest gładka? Bo nie wyglada.....

Ile czekałas na dostawę i ile Cie kosztowała? No i p o m a r a ń c z o w a!!!

A poduszeczki mozna było do tego? Odzielnie?

Tkanina przypomina troche aksamit - inny kolor jak przejedziesz reka "z wlosem", inny jak "pod wlos". I cale szczescie, maskuje drobniejsze plamki. Firma zastrzega sobie termin realizacji do 12 tygodni :o , ale my czekalismy 6. Cena zalezna od tkaniny - nie wystepuje w skorze, pisze, bo wiele osob pyta - w tym wykonaniu 3750 zl. Tego pomaranczu strasznie sie balam, bo w sklepie masz do dyspozycji nieduzy kawaleczek, a sofa jest DUZA. Poduszki mozna oczywiscie zamowic osobno, ale chyba bardziej oplaca sie kupic u nich material i uszyc samemu - 1mb tego materialu o szerokosci 1,3m kosztuje 39 zl. Ja zdecydowanie musze zainwestowac w poduszki, bo przy moim wzroscie niemozliwe jest usiasc normalnie ze zgietymi kolanami i oprzec sie. Prawde mowiac udaje sie to tylko mojemu mezowi, ale jemu niedaleko do 2m.

Jak bedziesz ogladala probki tkanin zaobacz "pomaranczowa zebre" - w sklepie beda wiedzieli o co chodzi. Jest to tkanina z najdrozdzego przedzialu, ale zdecydowanie bardziej maskujaca. W razie pytan, zapraszam. A jak bedziesz w okolicy, zapraszam na testowanie. :D