TomKa 24.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dzień dobry! Honorko, zagladam tu, zaglądam, a Ty ciągle na feriach? TomKa no widzisz...... jakos tak się przeciągnęły Ale dzisiaj jak to przeczytałam to pobiegłam zrobić Proszę: http://images32.fotosik.pl/152/252a0a729d8405e6med.jpg Jak juz wspominałam, drzwi nie były takie jak zamawialiśmy, ale trudno, takie zostana i juz nam się podobają Jak juz bedzie ciepło to jeszcze wymienimy ten dolny kaseton na szybke i wtedy będzie 100% o.k. No a jak mało zewnętrznych, to pokażę wewnętrzne. Oto one (zaraz za wejściowymi): http://images25.fotosik.pl/162/8b65922345448121med.jpg i te juz całkiem w domu http://images23.fotosik.pl/162/336ce2ad3942d8bem.jpg Honorka ślicznie dziękuję za pamięć i zdjątka. Powtórze się: drzwi przepiękne. Jeśli możesz napisz jeszcze jakie masz szkło w tych drzwiach? Jak się ferie udały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 25.02.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 TomKa ziomku Pytaj ile chcesz a ja szybko odpowiem Szybki w zewnetrznych to lustro weneckie. W wewnętrznych klejone mleczne (tak od zewnatrz i wewnatrz mam gładka szybkę). A ferie? Było fajnie, ale bez sniegu A wczoraj wróciłam z Mikołajek Tam było fajnie i snieg niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.02.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Honorka jestem zauroczona Twoim domkiem. Siedzę od godziny i przeglądam od początku, po raz kolejny Twoją galerię . Przyznać muszę szczerze, że wszystko mi się podoba, nie jest takie oklepane, ... ale pewnie się powtarzam ? Pamiętasz może co to za glazura w pralni? Obiecuję, że przez jakiś czas nie będę Cię męczyć... ... chyba, że w sprawie mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 25.02.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Honorka jestem zauroczona Twoim domkiem. Siedzę od godziny i przeglądam od początku, po raz kolejny Twoją galerię . Przyznać muszę szczerze, że wszystko mi się podoba, nie jest takie oklepane, ... ale pewnie się powtarzam ? A to miłe słyszec to nawet milion razy Wiesz..... bo mi to sie wydaje, że jednak inni maja ładniej ) Pamiętasz może co to za glazura w pralni? No jasne - to nasz Cersanit. Była taka seria jeszcze fioletowa Obiecuję, że przez jakiś czas nie będę Cię męczyć... Czemu ??? Męcz, męcz Zobacz jak teraz szybko odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.02.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Honorka jestem zauroczona Twoim domkiem. Siedzę od godziny i przeglądam od początku, po raz kolejny Twoją galerię . Przyznać muszę szczerze, że wszystko mi się podoba, nie jest takie oklepane, ... ale pewnie się powtarzam ? A to miłe słyszec to nawet milion razy Wiesz..... bo mi to sie wydaje, że jednak inni maja ładniej ) Przeważnie nam sie tak wydaje , ale u Ciebie jest na prawdę ślicznie! A przez to, że nie uległaś wszechobecnym trendom, Twoje wnętrza długo będą zachwycać! Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 02.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 czesc super przerobka czekam na zdjecia pokoju dzieciakow bardzo mi sie te autka podobaja i mam prosbe powiedz jak to przenies na sciane czy wprawna malarka czy jakis zutnik potrzebny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 03.03.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 czesc super przerobka czekam na zdjecia pokoju dzieciakow bardzo mi sie te autka podobaja i mam prosbe powiedz jak to przenies na sciane czy wprawna malarka czy jakis zutnik potrzebny pozdrawiam Witam A jakies zdjęcia obiecałam? Nie pamiętam Zobaczę co sie da zrobic A z takimi rysunkami wprawna malarka sobie poradzi, bez rzutnika. Moja Renia "powiększyła"na ścianie autko z kartki ze zdjęciem formatu A5 Zdolniacha ta Renia, mówię Wam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 03.03.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A dzisiaj...... w koncu cos się rusza w moim domu bo........ P a n o w i e w ł a ś n i e m o n t u j ą s z a f y ! ! ! ! I będzie jedna w tej wnęce http://images4.fotosik.pl/173/6986de9ab6d7ce22m.jpg druga w przedpokoju, trzecia w łazience i jeszcze zabudowa garderoby ))) Ale mieszkalismy pusto, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Tyyyyyle szaf , ale Ci dobrze Honorko . Szaf nigdy za wiele. Bardzom ciekawa jak będą wyglądać i czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Cmok, cmok, cmoook i cmok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 03.03.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jak tyle szaf na raz to jest efekt a nie po jednej, nie Kasa, kasa, kasa, kasa Cmok, cmok, cmok, cmoook i cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A pewnie - jak szaleć to na całego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 CMOOOOOOK jeden, ale za to duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 04.03.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Sonko-Słonko cmook jeszcze chwila cierpliwości. Tyle szaf to się w dzień nie złoży )) Dzisiaj panowie kończą Fotki będa jutro w dziennym lepiej wyglada Ale..... jak sa szafy to mi sie ta czerwien juz nie bardzo teges.... hmmmm Wpadłam na pomysł! Będzie malowanie, przemalowywanie tej wnęki i tych esów-floresów na pomarańczowo. Jak myslicie? No i cos takiego zobaczyłam, ale przekonana jeszcze nie jestem http://images26.fotosik.pl/169/1549633718c05bb9m.jpg Ktos z "muratorów" ma to u siebie w domu. Widziałam, szukałam, ale nie pamiętam i nie znalazłam A miała byc taka....http://images31.fotosik.pl/164/dbd33dd43c8214d7m.jpg Ale łatwiej będzie ocenic jak będa zdjęcia szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ja mam i wyglada tak http://images23.fotosik.pl/165/ff86fa553162b2cbmed.jpg Jest bardzo wygodna, ale ... no wlasnie jest male ale. Przy malych dzieciach ta gladka tapicerka to wieczne pilnowanie lapek. Ja juz mialam probe dlugopisu - na szczescie udalo sie doczyscic gabka z woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorka 04.03.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Oooooooooooo no własnie to!!!!!! Dzięki Madzialenka!!! A ta tkanina jest gładka? Bo nie wyglada.....Ile czekałas na dostawę i ile Cie kosztowała? No i p o m a r a ń c z o w a!!!A poduszeczki mozna było do tego? Odzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Sonko-Słonko cmook jeszcze chwila cierpliwości. Tyle szaf to się w dzień nie złoży )) Dzisiaj panowie kończą Fotki będa jutro w dziennym lepiej wyglada To czekam cierpliwie, a właściwie niecierpliwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 04.03.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Oooooooooooo no własnie to!!!!!! Dzięki Madzialenka!!! A ta tkanina jest gładka? Bo nie wyglada..... Ile czekałas na dostawę i ile Cie kosztowała? No i p o m a r a ń c z o w a!!! A poduszeczki mozna było do tego? Odzielnie? Tkanina przypomina troche aksamit - inny kolor jak przejedziesz reka "z wlosem", inny jak "pod wlos". I cale szczescie, maskuje drobniejsze plamki. Firma zastrzega sobie termin realizacji do 12 tygodni , ale my czekalismy 6. Cena zalezna od tkaniny - nie wystepuje w skorze, pisze, bo wiele osob pyta - w tym wykonaniu 3750 zl. Tego pomaranczu strasznie sie balam, bo w sklepie masz do dyspozycji nieduzy kawaleczek, a sofa jest DUZA. Poduszki mozna oczywiscie zamowic osobno, ale chyba bardziej oplaca sie kupic u nich material i uszyc samemu - 1mb tego materialu o szerokosci 1,3m kosztuje 39 zl. Ja zdecydowanie musze zainwestowac w poduszki, bo przy moim wzroscie niemozliwe jest usiasc normalnie ze zgietymi kolanami i oprzec sie. Prawde mowiac udaje sie to tylko mojemu mezowi, ale jemu niedaleko do 2m. Jak bedziesz ogladala probki tkanin zaobacz "pomaranczowa zebre" - w sklepie beda wiedzieli o co chodzi. Jest to tkanina z najdrozdzego przedzialu, ale zdecydowanie bardziej maskujaca. W razie pytan, zapraszam. A jak bedziesz w okolicy, zapraszam na testowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Sonko-Słonko cmook jeszcze chwila cierpliwości. Tyle szaf to się w dzień nie złoży )) Dzisiaj panowie kończą Skończyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam, ale ta Sonika niecierpliwa prawie tak jak ja Honorko, SKOŃCZYLI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts