Magi77 25.08.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gratuluje dwójeczki i poprawy humorku . Teraz trzeba ząbki myć i glancować Dziękujemy Glancujemy w miarę możliwości, choć Dominika ostro protestuje, bo ma całe opuchnięte dziąsełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.08.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gratulacje dwójeczki Ach te ząbki Mojej jeszcze piątki nie wyrosły i czeka mnie marudzenie . Dzięki dzięki Ciężko nam idzie z tymi ząbkami U Wiktorii poszło łatwiej i szybciej, dopiero trzonowce dały się we znaki Ale też Wika bardzo szybko zgubiła mleczaki, już przed zerówką zaczęły jej pierwsze ząbki wypadać a jej koleżankom w szkole to dopiero w pierwszej klasie zaczęły wypadać Ale musimy to przetrwać Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a ja nie wiem nawet czy moja ma piątki czy nie. Kurcze wiem ze kiedys jej miały isc, ale kiedy to było, bo nie pamietam zeby jakies cierpienia w domu odchodziły,hmmm. Musze jej do dziobka zajrzec bo normalnie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.08.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 a ja nie wiem nawet czy moja ma piątki czy nie. Kurcze wiem ze kiedys jej miały isc, ale kiedy to było, bo nie pamietam zeby jakies cierpienia w domu odchodziły,hmmm. Musze jej do dziobka zajrzec bo normalnie nie wiem Na szczęście nie każde ząbkowanie jest bolesne, poza tym każdy ma inną tolerancję na ból Ciesz się, że nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hejka dzięki dziewczynki za przemiłe odwiedzinki po Waszym wyjściu Zu zaraz padła i spała do 16.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.08.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Hejka dzięki dziewczynki za przemiłe odwiedzinki po Waszym wyjściu Zu zaraz padła i spała do 16.30 My też dziękujemy i liczymy na rewizytę Fajnie, że Mała sobie pospała, miałaś czas zrobić obiadek A moja usnęła dopiero o 16, marudziła przewracała się i kombinowała Ale jak pospała to ponad 1,5 godzinki A my z koleżanką Zmierzch oglądałyśmy Fajoski film, ale książka jak zwykle lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy wiecier zmykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.09.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witajcie Kochani Dziś jestem pierwszy dzień w pracy Mała została z babcią i tatusiem Ja naszczęście mogę dziś i jutro wyjść z pracy o 12, a w pozostałe dni też będę wychodzić godzinkę wcześniej (matka karmiąca ). Zobaczymy jak to się wszystko ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Magi, powodzenia w pracy życze. Nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 03.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ułoży się napewno, będzie wszystko dobrze trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Magi, powodzenia! Podziwiam Cię strasznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Magi, powodzenia w pracy życzę wszystko będzie na pewno OK A jak Dominisia znosi rozłąkę z tobą ? No i jak babcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Dziękuję Wam bardzo Dziewczynki za słowa wsparcia i otuchy Wczoraj Mała zniosła rozłąkę dobrze, chociaż chodziła po domku, patrzyła na schody i mówiła mamamamama Ale ogólnie nie było jakiegoś wielkiego problemu Dzisiaj też jestem w pracy do 12, więc jeszcze ulgowo Zobaczymy jak to będzie od następnego tygodnia Babcia na razie nie odczuła zmęczenia, bo wczoraj rano Sławek był w domku, zacznie się dopiero od poniedziałku Trzymajcie kciuki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Trzymamy, trzymamy... i podziwiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Trzymamy, trzymamy... i podziwiamy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 04.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mała dzielna jest, znaczy się ma to po cituni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mała dzielna jest, znaczy się ma to po cituni No pewnie A jak się Ciotunia miewa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 04.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Szkoła = stres oprycha na japce ale powoli wychodzę już, przygnębia mnie pogoda. Ogólnie nie jest źle, ale bywało lepiej. W decyzjach bardziej ważnych zbliżamy się powoli do kompromisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.09.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Szkoła = stres oprycha na japce ale powoli wychodzę już, przygnębia mnie pogoda. Ogólnie nie jest źle, ale bywało lepiej. W decyzjach bardziej ważnych zbliżamy się powoli do kompromisu Na tak czy na nie??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Magi, córcia przyzwyczai się, dzieci mają niezwykłe zdolności przystosowawcze. I na pewno lepiej jej będzie z babcią, niż w żłobku. Ale zdaję sobie sprawę z tego, jak Ty tęsknisz. Ja przy dwójce małych dzieciaczków nie pracowałam do chwili, kiedy poszły do przedszkola, a poszły wcześnie, mając 2.5 roku, więc dwa lata były w trzylatkach. Kochały swoje przedszkole i dramatem była choroba, gorączka i to, że do przedszkola iść nie mogą. Bardzo jestem wdzięczna za to paniom w przedszkolu. Jeszcze dziś, kiedy moje duże dzieci spotykają się z nimi gdzieś na mieście, to wzajemnym serdecznościom nie ma końca. Wybuźkaj Dominisię ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts