Magi77 09.10.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzien dybry. I koniecznie pokaz, co kupilas dla siebie. coś pomyślę, ale obawiam się że to będzie tak mały drobiazg, że nie będzie go widać na zdjęciu Makro da rade. No zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dobrywieczorek piątkowy! Weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Doberek w ten niedzielny poranek tylko dziś mam chwilę, żeby tu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witajcie Pasie i Rasiu Weekend był i szybko minął Goście dopisali, imprezka się udała Tylko moja lodówka znów odmówiła współpracy i od soboty nie działa W czwartek był facet z serwisu i wykombinował, że to pewnie termostat w piątek ma przyjechać wymienić. Sławek ma tam dziś dzwonić żeby się sprężyli, bo ciężko tydzień bez lodówki zobaczymy co to będzie Jak na razie mam dość noszenia wszystkiego do garażu i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 masz utrapienie z ta lodówka...nie zazdraszczam Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 masz utrapienie z ta lodówka...nie zazdraszczam Magi No już mam dość Mam nadzieję, że to się niedługo skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja też dobrze, że zimno się robi zawsze będzie mozna postawić jedzenie za okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja też dobrze, że zimno się robi zawsze będzie mozna postawić jedzenie za okno No można można, ale chyba nie o to chodzi Mam nadzieję, że wymienią nam na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Magi, domagaj się wymiany, bo taki wadliwy model może Was jeszcze nie raz dręczyć. Mój stary model Boscha w bloku działa tyle lat bez żadnego problemu. A z nowym już były kłopoty, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no, to był żart oczywiście, ja też nie darowałabym tym razem i domagała sie wymiany na nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Magi, domagaj się wymiany, bo taki wadliwy model może Was jeszcze nie raz dręczyć. Mój stary model Boscha w bloku działa tyle lat bez żadnego problemu. A z nowym już były kłopoty, ech No właśnie ta nasza lodówka to od początku mi się nie podobała Zobaczymy co tym razem powie pan serwisant, w każdym razie zażądam wymiany na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 no, to był żart oczywiście, ja też nie darowałabym tym razem i domagała sie wymiany na nowy sprzęt Aniu, wiem że żartowałaś Ale się podle czuję Zimno mi i w ogóle jestem zdechnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 12.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 - 1 pierś z kurczaka - 1 op. sypkiej przyprawy GYROS - 1 op. kukurydzy - 1 op makaronu chińskiego ( typu włosy) - 1 op słonecznika łuskanego Pierś umyć pokroić w paseczki i obsmażyć na patelni z przyprawą GYROS ( uwaga jest dość ostra więc mozna dać niecałe opakowanie), wrzucić do miseczki, namoczyć makaron w gotującej lekko osolonej wodzie, na patelni po smażeniu piersi uprażyć słonecznik aż się zrumieni i będzie chrupiący. Makaron odcedzić dodać do mięsa wrzucić kukurydzę i wymieszaćze słonecznikiem na koniec dodać sos z torebki np. zioła ogrodowe , włoski (knor lub winiary lub gulneo) jaki kto lubi, ale rozrobiony tylko na oleju), dodać, wymieszać, pałaszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 12.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Trochę chaotycznie ale zmęczonam trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Trochę chaotycznie ale zmęczonam trochę Twoje zmęczenie jest jak najbardziej usprawiedliwione Dzięki za przepis Izie smaka narobiłam i mnie prosiła o przepis a ja do końca nie byłam pewna jak się robi tą sałatkę Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tylko moja lodówka znów odmówiła współpracy i od soboty nie działa W czwartek był facet z serwisu i wykombinował, że to pewnie termostat w piątek ma przyjechać wymienić. Sławek ma tam dziś dzwonić żeby się sprężyli, bo ciężko tydzień bez lodówki zobaczymy co to będzie A jakiej firmy ta lodówka? bo u mojej bratowej padła lodówka Beko -2 tygodnie po zakupie. Przyjechał gościu z serwisu i wymienili agregat -po jego wymianie lodówka zamiast chłodzić -grzała , przyjechał znowu -"doładować" jakiegos płynu (freonu czy coś w tym stylu), i nic -nie chodzi, no i decyzja zapadła o wymianie -z tym, że to było miesiąc temu -i lodówki ani widu ani słychu bratowa codziennie wydzwania to do serwisu, to do Beko -i ją zwodzą: że jutro, że we wtorek itp -porażka! a ona ma dwoje małych dzieci i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tylko moja lodówka znów odmówiła współpracy i od soboty nie działa W czwartek był facet z serwisu i wykombinował, że to pewnie termostat w piątek ma przyjechać wymienić. Sławek ma tam dziś dzwonić żeby się sprężyli, bo ciężko tydzień bez lodówki zobaczymy co to będzie A jakiej firmy ta lodówka? bo u mojej bratowej padła lodówka Beko -2 tygodnie po zakupie. Przyjechał gościu z serwisu i wymienili agregat -po jego wymianie lodówka zamiast chłodzić -grzała , przyjechał znowu -"doładować" jakiegos płynu (freonu czy coś w tym stylu), i nic -nie chodzi, no i decyzja zapadła o wymianie -z tym, że to było miesiąc temu -i lodówki ani widu ani słychu bratowa codziennie wydzwania to do serwisu, to do Beko -i ją zwodzą: że jutro, że we wtorek itp -porażka! a ona ma dwoje małych dzieci i co teraz? Ja mam Boscha Wiesz co i tego się właśnie obawiam, że jak w końcu podejmą decyzję o wymianie lodówki na nową, to jej nie zobaczę przez 21 dni roboczych np Oj nie będę wtedy szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Cześć Maggi Oj widzę że i u ciebie problemy lodówkowe. Ja teraz mam starego Mińska czy coś takiego i muszę gadzinę rozmrażać co 2 miesiące bo mi się tak szroni zamrażalnik A głupia oddałam 5 letnią ardo jak sprzedawaliśmy mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.10.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cześć Maggi Oj widzę że i u ciebie problemy lodówkowe. Ja teraz mam starego Mińska czy coś takiego i muszę gadzinę rozmrażać co 2 miesiące bo mi się tak szroni zamrażalnik A głupia oddałam 5 letnią ardo jak sprzedawaliśmy mieszkanie Hejka U mojego teścia Mińsk działa do tej pory bez żadnych problemów A ten nasz Bosch to od początku powalony i nadal nie działa, pan serwisant oczekiwany w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 przyszłam się przywitać, bo dawno nie zaglądałam wieczorkiem nadrobię zaległości, bo teraz muszę mężowi paczkę w W-wie odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts