Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

A właśnie zapomniałam napisać, że lodówka padła znowu w piątek, wczoraj był serwisant, ma zamówić części i w środę da znać kiedy przyjedzie wymienić :roll: :roll: :roll: nie wiem co im tam jeszcze zostało do wymiany, ale to 3 naprawa, potem muszą wymienić na nową :roll: :roll: :roll:

ło matko, współczuję :( :(

ja bym chyba teraz trzymała kciuki, aby się popsuła następny raz, wtedy dostałabyś nową i może mniej psująca się :roll:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A właśnie zapomniałam napisać, że lodówka padła znowu w piątek, wczoraj był serwisant, ma zamówić części i w środę da znać kiedy przyjedzie wymienić :roll: :roll: :roll: nie wiem co im tam jeszcze zostało do wymiany, ale to 3 naprawa, potem muszą wymienić na nową :roll: :roll: :roll:

ło matko, współczuję :( :(

ja bym chyba teraz trzymała kciuki, aby się popsuła następny raz, wtedy dostałabyś nową i może mniej psująca się :roll:

No właśnie tak bym chciała, zwłaszcza że w grudniu kończy się gwarancja :roll:

Współczuję tych awarii.

Nam padają ostatnio co rusz to nowe sprzęty. Zaczęło się od aparatu fotograficznego, później padł ekspres do kawy a teraz pralka. I to ostatnie jest najgorsze. Jutro ma przyjść pan z serwisu.

No niestety prawo serii :roll:

U nas też popsuł się jeszcze telewizor Wiktorii, ale to na razie tyle.

Z lodówką walczymy już 2 miesiące, dobrze że to już ostatnia naprawa, a potem muszą wymienić na nową :roll:

A moja bliźniaczka Twojej mrozi jak ogłupiała. Nastawiona na najwyższą temperaturę, a w chłodziarce 2 stopnie. Ale co mam zgłosić? że chłodzi? w głowę się popukają :roll:

Księżniczka w Twoim awatarku do zacałowania normalnie :D

Proszę ją ode mnie pogilgotać w "śmieszne żeberko" :wink:

A moja bliźniaczka Twojej mrozi jak ogłupiała. Nastawiona na najwyższą temperaturę, a w chłodziarce 2 stopnie. Ale co mam zgłosić? że chłodzi? w głowę się popukają :roll:

Księżniczka w Twoim awatarku do zacałowania normalnie :D

Proszę ją ode mnie pogilgotać w "śmieszne żeberko" :wink:

Wiesz Toluś, coś rzeczywiście z tymi lodówkami Boscha jest nieteges :roll: :roll: :roll: Moja albo nie chłodzi wcale, albo jak zacznie to też jest za chłodno. Liczę na rozwiązanie tego problemu w przyszłym tygodniu :roll:

A księżniczkę ucałuję i wygilgoczę :p