lidszu 03.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A właśnie zapomniałam napisać, że lodówka padła znowu w piątek, wczoraj był serwisant, ma zamówić części i w środę da znać kiedy przyjedzie wymienić nie wiem co im tam jeszcze zostało do wymiany, ale to 3 naprawa, potem muszą wymienić na nową ło matko, współczuję ja bym chyba teraz trzymała kciuki, aby się popsuła następny raz, wtedy dostałabyś nową i może mniej psująca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A właśnie zapomniałam napisać, że lodówka padła znowu w piątek, wczoraj był serwisant, ma zamówić części i w środę da znać kiedy przyjedzie wymienić nie wiem co im tam jeszcze zostało do wymiany, ale to 3 naprawa, potem muszą wymienić na nową ło matko, współczuję ja bym chyba teraz trzymała kciuki, aby się popsuła następny raz, wtedy dostałabyś nową i może mniej psująca się No właśnie tak bym chciała, zwłaszcza że w grudniu kończy się gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Magi-paluchy tak wiarygodne, ze aż ich się wystraszyłam co do lodówki-muszą wymienić! trzymam za to kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Współczuję tych awarii.Nam padają ostatnio co rusz to nowe sprzęty. Zaczęło się od aparatu fotograficznego, później padł ekspres do kawy a teraz pralka. I to ostatnie jest najgorsze. Jutro ma przyjść pan z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Magi-paluchy tak wiarygodne, ze aż ich się wystraszyłam Moja młodsza córka jak je jadła to prosiła "tylko bez paznokci poproszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Współczuję tych awarii. Nam padają ostatnio co rusz to nowe sprzęty. Zaczęło się od aparatu fotograficznego, później padł ekspres do kawy a teraz pralka. I to ostatnie jest najgorsze. Jutro ma przyjść pan z serwisu. No niestety prawo serii U nas też popsuł się jeszcze telewizor Wiktorii, ale to na razie tyle. Z lodówką walczymy już 2 miesiące, dobrze że to już ostatnia naprawa, a potem muszą wymienić na nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Magi-paluchy tak wiarygodne, ze aż ich się wystraszyłam Moja młodsza córka jak je jadła to prosiła "tylko bez paznokci poproszę" No to zdjęcie nie napawa chęcią do zjedzenia tych paluchów, ale smakowite są bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 05.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzień dobry przywitać się przyszłam. Powoli wyłażę z krzaków. Ale powolutku słoneczko widzem . Acha buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wspolczuje przygod z lodowka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzień dobry przywitać się przyszłam. Powoli wyłażę z krzaków. Ale powolutku słoneczko widzem . Acha buziole zostawiam No ja myślę, że pora krzaczki rozchylić Ja mam ciągle banana na gębie i cieszem się jak gupiaaaaaa Buziaki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wspolczuje przygod z lodowka... No mam nadzieję, że to już końcówka W przyszły piątek mają być części i ma facet wymienić coś Jak to nie to to już tylko zostaje wymiana na nową Liczę po cichu, że to nie będzie TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ale masz przepoje z lodowka, dzien dobry leniwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ale masz przepoje z lodowka, dzien dobry leniwie No dzień dobry dzień dobry No tak lodówka daje nam się we znaki już ponad 2 miesiące dobrze że jest zimno i można trzymać jedzenie w garażu ale mam nadzieję, że to już niedługo koniec tej męczarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A moja bliźniaczka Twojej mrozi jak ogłupiała. Nastawiona na najwyższą temperaturę, a w chłodziarce 2 stopnie. Ale co mam zgłosić? że chłodzi? w głowę się popukają Księżniczka w Twoim awatarku do zacałowania normalnie Proszę ją ode mnie pogilgotać w "śmieszne żeberko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A moja bliźniaczka Twojej mrozi jak ogłupiała. Nastawiona na najwyższą temperaturę, a w chłodziarce 2 stopnie. Ale co mam zgłosić? że chłodzi? w głowę się popukają Księżniczka w Twoim awatarku do zacałowania normalnie Proszę ją ode mnie pogilgotać w "śmieszne żeberko" Wiesz Toluś, coś rzeczywiście z tymi lodówkami Boscha jest nieteges Moja albo nie chłodzi wcale, albo jak zacznie to też jest za chłodno. Liczę na rozwiązanie tego problemu w przyszłym tygodniu A księżniczkę ucałuję i wygilgoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam się piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam się piątkowo witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wiesz Toluś, coś rzeczywiście z tymi lodówkami Boscha jest nieteges nie straszcie mnie.....ja mam Boscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.11.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wiesz Toluś, coś rzeczywiście z tymi lodówkami Boscha jest nieteges nie straszcie mnie.....ja mam Boscha Nie straszymy Mówimy całą prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts