Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo przykro to czytać. Niestety nasi mniejsi bracia krócej żyją i narażeni jesteśmy częściej na przeżywanie smutku związanego z ich odejściem. Bardzo współczuję

Lunka przeżyła niecałe 2 lata:( Właśnie między 1 a 2 rokiem zycia psa choroba ta się ujawnia i wtedy nic już nie można zrobić:(

Madzia to okropne, szkoda psinki:( a jak dziewczynki to zniosły?

jak ja bym teraz musiała uśpić swoją, to nie wiem jak to bym Zu wytłumaczyła, ona jest strasznie do niej przywiązana, nawet nowymi ubraniami się jej chwali:)

Wika przeżyła to bardzo. Wczoraj podrukowała zdjęcia Luny i zrobiła laurkę, którą nosi ze soba do szkoły. W szkole koleżanki razem z nią płakały.

Dominika przeżyła to lepiej, bo Luna już od 1,5 tygodnia w zasadzie nie wstawała ze swojego posłania i mała się trochę odzwyczaiła od jej obecności. Dopiero wczoraj się pytała kilka razy gdzie Lunka. Powiedzieliśmy że była bardzo ciężko chora i została u pana doktora.

Strasznie pusto jest w domu i co chwila się łapiemy na tym, że chcemy np. psa na dwór wypuścić:( Wczoraj jak wróciłam z pracy, to się dziwiłam dlaczego nie słychać Luny pod drzwiami jak czeka jak wejdę:( Smutne to wszystko:(

• 4 weeks później...