Magi77 22.03.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Wiesz co... Mmie to akurat znacznie bardziej wk... muchy w domu. Brzydze sie okrutnie. wiesz co ja też się brzydzę, ale równocześnie wolałabym nie mieć brudnych śladów błota na domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne na pewno po poście spróbuję. Jeszcze przede mną ciasto czekoladowe z burakami... tylko dokladnego przepisu jeszcze nie zlokalizowałam na razie nie chcę sobie robić smaku żeby postanowienia nie złamać bo już tyle "kusideł" w domu przy dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Wiesz co... Mmie to akurat znacznie bardziej wk... muchy w domu. Brzydze sie okrutnie. wiesz co ja też się brzydzę, ale równocześnie wolałabym nie mieć brudnych śladów błota na domu No dobra, ale pomysl, ze jestes psem i taka mucha lata Ci przed nosem. Nie wkurzylabys sie? Jak Tobie lata to tez sie odganiasz... Zrozum psa. Jak chcesz walczyc z tematem to walcz z muchami, nie z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 teraz dopiero dotarłam do Ciebie tulam z powodu babci.... o psie/psach to mi nie mów..ja cholerki dostaje jak takie błoto na dworzu...moja owczarzyca na dodatek ma cieczkę i znowu kajtki ze wsi się zlatują... no, ale temu nie jest winna.. marze o grodzeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ostatnio cos czytalam o elektrycznym pastuchu, ze to zamiast ogrodzenia jest dobre na koty, to pewnie na psy tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne na pewno po poście spróbuję. Jeszcze przede mną ciasto czekoladowe z burakami... tylko dokladnego przepisu jeszcze nie zlokalizowałam na razie nie chcę sobie robić smaku żeby postanowienia nie złamać bo już tyle "kusideł" w domu przy dzieciach olej post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 znalazłam cośs takiegottp://www.elektrycznypastuch.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 teraz dopiero dotarłam do Ciebie tulam z powodu babci.... o psie/psach to mi nie mów..ja cholerki dostaje jak takie błoto na dworzu...moja owczarzyca na dodatek ma cieczkę i znowu kajtki ze wsi się zlatują... no, ale temu nie jest winna.. marze o grodzeniu! na właśnie ja też u Ciebie dawno nie byłam zaraz lecę. Dzięki za tulanie przyda się A pies pójdzie do budy na łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ostatnio cos czytalam o elektrycznym pastuchu, ze to zamiast ogrodzenia jest dobre na koty, to pewnie na psy tez... no to musiałabym cały dom nim otoczyć chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 znalazłam cośs takiego ttp://www.elektrycznypastuch.pl/ No wlasnie o to chodzi. Przerazajaco brzmi, ale podobno wcale to nie jest takie straszne. Wysyla impulsy o wysokim napieciu, ale slabym natezeniu (czy odwrotnie, elektryk ze mnie slaby ) i to nie jest niebezpieczne, ale nieprzyjemne dla zwierzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A pies pójdzie do budy na łańcuch i tylko powiedź, że nie bedzie Ci żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 małgos2-a ciekawe jak na to reagują ludzie dzieci szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A pies pójdzie do budy na łańcuch i tylko powiedź, że nie bedzie Ci żal jak teraz o tym myślę, to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 małgos2-a ciekawe jak na to reagują ludzie dzieci szczególnie O to chyba trzeba by producenta zapytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne na pewno po poście spróbuję. Jeszcze przede mną ciasto czekoladowe z burakami... tylko dokladnego przepisu jeszcze nie zlokalizowałam na razie nie chcę sobie robić smaku żeby postanowienia nie złamać bo już tyle "kusideł" w domu przy dzieciach olej post o nie nie.... jak juz tyle wytrzymalam to do konca pociagne.. przy okazji spodnie luzniejsze jak jeszcze dorzuce 6 weidera to moze wreszcie schudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne na pewno po poście spróbuję. Jeszcze przede mną ciasto czekoladowe z burakami... tylko dokladnego przepisu jeszcze nie zlokalizowałam na razie nie chcę sobie robić smaku żeby postanowienia nie złamać bo już tyle "kusideł" w domu przy dzieciach olej post o nie nie.... jak juz tyle wytrzymalam to do konca pociagne.. przy okazji spodnie luzniejsze jak jeszcze dorzuce 6 weidera to moze wreszcie schudne ja mam post od 5 stycznia i też luźniejsze spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne na pewno po poście spróbuję. Jeszcze przede mną ciasto czekoladowe z burakami... tylko dokladnego przepisu jeszcze nie zlokalizowałam na razie nie chcę sobie robić smaku żeby postanowienia nie złamać bo już tyle "kusideł" w domu przy dzieciach olej post o nie nie.... jak juz tyle wytrzymalam to do konca pociagne.. przy okazji spodnie luzniejsze jak jeszcze dorzuce 6 weidera to moze wreszcie schudne ja mam post od 5 stycznia i też luźniejsze spodnie no to gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 wreszcie i ja zajrzałam Madziu przykro mi z powodu babci ciasto rzeczywiście pychota a nasze psice to szkodniki są chociaż nasza ostatnio jakby się uspokoiła ale za to ciąże urojoną ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne na pewno po poście spróbuję. Jeszcze przede mną ciasto czekoladowe z burakami... tylko dokladnego przepisu jeszcze nie zlokalizowałam na razie nie chcę sobie robić smaku żeby postanowienia nie złamać bo już tyle "kusideł" w domu przy dzieciach olej post o nie nie.... jak juz tyle wytrzymalam to do konca pociagne.. przy okazji spodnie luzniejsze jak jeszcze dorzuce 6 weidera to moze wreszcie schudne ja mam post od 5 stycznia i też luźniejsze spodnie no to gratuluje i ja Madzia widziałam Cię na zdjęciach Rasiowych i wyglądasz super, już nic nie chudnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Przytulam cieplutko. No to masz domek prawie posprzątany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts