BetaGreta 06.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Usiłuję się odnaleźć na nowym forum i aktualizować wszystkie śledzone do tej pory wątki. Całkiem sporo się tego uzbierało Pozdrowienia zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Chyba się powoli odnajduje i podoba mi się Liczę na lepszą szybkosc, a poza tym kilka dni i znajde to co zechce- chyba (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mam Cie nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witajcie Kochane:D Cieszę się że mnie odnalazłyście, bo mi to jakoś strasznie kiepsko idzie:( Wczoraj w pracy to miałam niewiele czasu, więc może dziś mi się uda połapać się co i jak. Święta minęły jak zawsze nie wiadomo kiedy. Na szczęście nie objadłam się zbytnio, ale na ciasto sobie pozwoliłam w dużych ilościach:oops: Babcia zrobiła pysznego mazurka, któremu nie sposób się oprzeć Buziaki zostawiam i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No namierzylam Cie Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 07.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witaj Magi, Mam do Ciebie małą prośbę. Czy masz może jakieś namiary na Sylwię z Ornety co zbudowała Neptunka. Podaj proszę, miałam do niej tel. ale chyba zmianiła, czy coś i nie mogę się z nia skontaktować, jakby co to napisz na [email protected] Chyba ze mi pomożesz, wiesz może jakie ona ma kolory w kuchni i ten ciemniejszy brąz??? Musze pomalować dół domku, i myslę o podobnej kolorystyce??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 witam się w środowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witaj Magi, Mam do Ciebie małą prośbę. Czy masz może jakieś namiary na Sylwię z Ornety co zbudowała Neptunka. Podaj proszę, miałam do niej tel. ale chyba zmianiła, czy coś i nie mogę się z nia skontaktować, jakby co to napisz na [email protected] Chyba ze mi pomożesz, wiesz może jakie ona ma kolory w kuchni i ten ciemniejszy brąz??? Musze pomalować dół domku, i myslę o podobnej kolorystyce??? Pozdrawiam Poszło na maila:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 czesc Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Madziu witaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.04.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Cześć Dziewczynki:) Ale się narobiło przez ten weekend:( cały czas mi się wydaje, że to jakiś zły sen:(dziwne to wszystko i niezrozumiałe:(tyle ludzkich tragedii:(Ale cóż życie toczy się dalej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 nie chce się wierzyć...to prawda niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.04.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hejeczka ja dziś mam zamiar nie oglądać żadnych wiadomości, latam za to na mopie i grabiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.04.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 hejeczka ja dziś mam zamiar nie oglądać żadnych wiadomości, latam za to na mopie i grabiach doberek:D Ja siedzę w robocie i jakoś tak tu dziś cicho i smutno:( Wszyscy poruszają się jak w zwolnionym tempie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 13.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 doberek:D Ja siedzę w robocie i jakoś tak tu dziś cicho i smutno:( Wszyscy poruszają się jak w zwolnionym tempie:( Magi77 to jest tragedia całego naszego narodu, i straszne jest miejsce gdzie doszło do katastrofy:( Ale wszyscy musimy funkcjonowac dalej i ogarnąc jakoś ten smutek. Dlatego ja idę śladami -pasie - wyciągam za chwilę grabie i idę do ogrodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Madziu Zapoznaję się z nową odsłoną forum, o rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.04.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 cześć Madziu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 haloooo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.04.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Madziu, wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.04.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Hejka Kochani:) U mnie wszystko dobrze, tylko jakoś mi ostatnio nie po drodze na forum;) Ciągle jestem śpiąca, zmęczona i zniechęcona. Nic mi się nie chce, nawet postów na forum pisać Podczytuję Was po cichu i zbieram się żeby wrócić.. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts