Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie Kochane:D

Cieszę się że mnie odnalazłyście, bo mi to jakoś strasznie kiepsko idzie:(

Wczoraj w pracy to miałam niewiele czasu, więc może dziś mi się uda połapać się co i jak.

Święta minęły jak zawsze nie wiadomo kiedy. Na szczęście nie objadłam się zbytnio, ale na ciasto sobie pozwoliłam w dużych ilościach:oops: Babcia zrobiła pysznego mazurka, któremu nie sposób się oprzeć:D

Buziaki zostawiam i miłego dzionka życzę:D

Witaj Magi,

Mam do Ciebie małą prośbę. Czy masz może jakieś namiary na Sylwię z Ornety co zbudowała Neptunka. Podaj proszę, miałam do niej tel. ale chyba zmianiła, czy coś;)

i nie mogę się z nia skontaktować, jakby co to napisz na [email protected]

Chyba ze mi pomożesz, wiesz może jakie ona ma kolory w kuchni i ten ciemniejszy brąz??? Musze pomalować dół domku, i myslę o podobnej kolorystyce???

Pozdrawiam

Witaj Magi,

Mam do Ciebie małą prośbę. Czy masz może jakieś namiary na Sylwię z Ornety co zbudowała Neptunka. Podaj proszę, miałam do niej tel. ale chyba zmianiła, czy coś;)

i nie mogę się z nia skontaktować, jakby co to napisz na [email protected]

Chyba ze mi pomożesz, wiesz może jakie ona ma kolory w kuchni i ten ciemniejszy brąz??? Musze pomalować dół domku, i myslę o podobnej kolorystyce???

Pozdrawiam

Poszło na maila:D

doberek:D

Ja siedzę w robocie i jakoś tak tu dziś cicho i smutno:( Wszyscy poruszają się jak w zwolnionym tempie:(

Magi77 to jest tragedia całego naszego narodu, i straszne jest miejsce gdzie doszło do katastrofy:(

Ale wszyscy musimy funkcjonowac dalej i ogarnąc jakoś ten smutek.

Dlatego ja idę śladami -pasie - wyciągam za chwilę grabie i idę do ogrodu.

Pozdrawiam