Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem jestem:D Obiecuję poprawę:D

Idę dzisiaj o 11 na szkolenie z BHP. Nie muszę Wam mówić jak bardzo mi się nie chce, zwłaszcza że potem jeszcze na godzinkę muszę wrócić pracować:rolleyes:

Ogólnie to bardzo mi tęskno do ciepełka i cieszę się bardzo że ten weekend ma być ciepły.

Dominika zrobiła się łobuziakiem, chyba kryzys dwulatka się zaczął wcześniej. Wszystko jest be, a sio, rzuca się i płacze:rolleyes: ale przy tym zabiera się za mówienie, bo jak do tej pory to nie bardzo.

Buziaki dla wszystkich i miłego dzionka:D:hug:

u mnie trzeci rok dziecia był najgorszy. Dopiero w czwartym jest juz naprawdę super, ale co się dziwić, dzieć coraz więcej rozumie, a nie umie powiedziec, a w dodatku zaczyna testować naszą miłość i bada granice wytrzymałości. Musisz byc teraz bardzo cierpliwa i wyrozumiała dla jej potrzeb okazywać jeszcze więcej miłości(choc nie wiem czy to możliwe zeby ją tak dawkowac;)

u mnie trzeci rok dziecia był najgorszy. Dopiero w czwartym jest juz naprawdę super, ale co się dziwić, dzieć coraz więcej rozumie, a nie umie powiedziec, a w dodatku zaczyna testować naszą miłość i bada granice wytrzymałości. Musisz byc teraz bardzo cierpliwa i wyrozumiała dla jej potrzeb okazywać jeszcze więcej miłości(choc nie wiem czy to możliwe zeby ją tak dawkowac;)

no staram się jak mogę, co czasami nie jest łatwe ale dajemy radę, bo można ją jeszcze czymś innym zabawić. Fajnie będzie jak już się zrobi ciepło, to większość czasu będzie na dworku. Mamy już piaskownicę, więc ma się gdzie bawić. Trzeba jeszcze pomyśleć o huśtawce.

Doberek poweekendowy:)

Weekend jak zwykle minął nie wiadomo kiedy:rolleyes:w sobotę pobuszowaliśmy po Ikei ale w sumie to nic mnie nie zachwyciło. Kupiliśmy dla Dominiki mały żółty stoliczek i do salonu ławę ( w promocji za 129 zł):) Nie było w sumie ani doniczek, ani fajnych duperelków:rolleyes:

Wczoraj jak zwykle porządki i wycieczka rowerowa (pierwszy raz po 3 latach wsiadłam na rower i nie umarłam) Sukces:wiggle::wiggle::wiggle:

Dominika cała w skowronkach jak cała rodzina w domu, podobało jej się na rowerze w foteliku:)i ogólnie weekend minął bezstresowo:)

ja wczoraj po dłuuuugim czasie urządziłam przejażdżkę, uwaga..........................motorem:)

wróciły wspomnienia, przyjemność jak jeździłam ze swym ślublnym, wtedy jeszcze nieślublnym, nowiutką MZ ETZ 250:rolleyes:

w kole roweru niestety dętka do wymiany....

ja wczoraj po dłuuuugim czasie urządziłam przejażdżkę, uwaga..........................motorem:)

wróciły wspomnienia, przyjemność jak jeździłam ze swym ślublnym, wtedy jeszcze nieślublnym, nowiutką MZ ETZ 250:rolleyes:

w kole roweru niestety dętka do wymiany....

noo to super przeżycia:) powrót do przeszłości:)

chociaż mnie do motorów jakoś nigdy nie ciągnęło.

Jestem jestem:D Obiecuję poprawę:D

Idę dzisiaj o 11 na szkolenie z BHP. Nie muszę Wam mówić jak bardzo mi się nie chce, zwłaszcza że potem jeszcze na godzinkę muszę wrócić pracować:rolleyes:

Ogólnie to bardzo mi tęskno do ciepełka i cieszę się bardzo że ten weekend ma być ciepły.

Dominika zrobiła się łobuziakiem, chyba kryzys dwulatka się zaczął wcześniej. Wszystko jest be, a sio, rzuca się i płacze:rolleyes: ale przy tym zabiera się za mówienie, bo jak do tej pory to nie bardzo.

Buziaki dla wszystkich i miłego dzionka:D:hug:

Wyszkolilas sie?