DarioAS 27.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 I jak wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 I jak wyszedł? dobrze:) Dzisiaj ledwo wstałam do pracy, strasznie mi się nie chciało:rolleyes: Dobrze że jutro mam wolne, to odeśpię trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.04.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 dobrze:) Dzisiaj ledwo wstałam do pracy, strasznie mi się nie chciało:rolleyes: Dobrze że jutro mam wolne, to odeśpię trochę cześć Magi. To ja tylko pozazdroszcze wolnego A testy mieliśmy w tamtym tygodniu. Najpierw papierowa wersja a potem komisja zadawała nam pytania przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Bry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 cześć Magi. To ja tylko pozazdroszcze wolnego A testy mieliśmy w tamtym tygodniu. Najpierw papierowa wersja a potem komisja zadawała nam pytania przez telefon Hejka Szkoda tylko, że te wolne dni to tak szybko mijają, ale dobrze, że potem tylko piątek i trzy dni laby:) W weekend trzeba jakiegoś grillika zrobić i chyba do zoo się wybierzemy:) Mam nadzieję pobyczyć się też troszkę na leżaczku na tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Bry dzionek Bry bry:) Jak się macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.04.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hejka Szkoda tylko, że te wolne dni to tak szybko mijają, ale dobrze, że potem tylko piątek i trzy dni laby:) W weekend trzeba jakiegoś grillika zrobić i chyba do zoo się wybierzemy:) Mam nadzieję pobyczyć się też troszkę na leżaczku na tarasie:) u mnie byczenie się raczej nie wyjdzie- I Komunia w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 u mnie byczenie się raczej nie wyjdzie- I Komunia w niedzielę nie zazdraszczam. ale to szybko minie, potem biały tydzień i z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Bry Madzia a kiedy masz rocznicę Wiki:rolleyes: my 9-go ale Kacper w garnitur nie wchodzi a alba do pół łydki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 W weekend trzeba jakiegoś grillika zrobić i chyba do zoo się wybierzemy:) Mam nadzieję pobyczyć się też troszkę na leżaczku na tarasie:) Mam nadzieję, że pogoda Ci dopisuje, Nam niestety nie bardzo Akurat jak człowiek ma labę to musi lać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 01.05.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 witam się wieczornie, moja mala tez ma przedwczesny bunt dwulatka, nei zazdroszcze. spokojnego byczenia sie zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Czeeesc, co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Doberek Kochani:) Weekend jak zwykle minął za szybko, chociaż ja już miałam wolne od czwartku:rolleyes: Niestety w piątek rano dostaliśmy smutną wiadomość, że zmarł mój wujek-brat mojej mamy:( Miał 53 lata i rak nie dał mu szans na dłuższe życie. Zostałam w domu z Dominiką, bo babcia bardzo mocno to przeżyła:( W czwartek jest pogrzeb. Będzie to trudny dzień dla naszej rodziny. W sobotę wypoczywaliśmy w domku. W niedzielę zrobiliśmy sobie otwarcie sezonu grillowego, a po południu byliśmy w zoo. Było bardzo fajnie, dużo zwierzaków, ale i ludzi sporo. Wika i Dominika były bardzo zadowolone, a Mała przeżywała bardzo:)Wczoraj byliśmy w domku, odwiedziła nas Sławka siostra z mężem i synkiem, a po południu sprzątałam chałupkę.Dzisiaj ledwo rano wstałam, po tych paru dniach lenistwa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) A teraz trochę fotek:) (mam nadzieję, że mi się uda wkleić) Edytowane 4 Maja 2010 przez Magi77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nic nie rozumiem teraz o co chodzi z tymi zdjęciami:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej. Przykro mi z powodu wujka. Trzymaj sie cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej. Przykro mi z powodu wujka. Trzymaj sie cieplo. No musimy się trzymać. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jedyne pocieszenie, ze juz nie cierpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Przykro jak ludzie w sile wieku odchodzą zdjęcia śliczne a spotkanie nadrobimy Edytowane 4 Maja 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Przykro mi z powodu wujka. A zdjęcia śliczne. Fajne masz te dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts