Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Magi.

To ja tylko pozazdroszcze wolnego ;)

A testy mieliśmy w tamtym tygodniu. Najpierw papierowa wersja a potem komisja zadawała nam pytania przez telefon :)

Hejka

Szkoda tylko, że te wolne dni to tak szybko mijają, ale dobrze, że potem tylko piątek i trzy dni laby:)

W weekend trzeba jakiegoś grillika zrobić i chyba do zoo się wybierzemy:) Mam nadzieję pobyczyć się też troszkę na leżaczku na tarasie:)

Hejka

Szkoda tylko, że te wolne dni to tak szybko mijają, ale dobrze, że potem tylko piątek i trzy dni laby:)

W weekend trzeba jakiegoś grillika zrobić i chyba do zoo się wybierzemy:) Mam nadzieję pobyczyć się też troszkę na leżaczku na tarasie:)

u mnie byczenie się raczej nie wyjdzie- I Komunia w niedzielę :)

Doberek Kochani:)

Weekend jak zwykle minął za szybko, chociaż ja już miałam wolne od czwartku:rolleyes:

Niestety w piątek rano dostaliśmy smutną wiadomość, że zmarł mój wujek-brat mojej mamy:( Miał 53 lata i rak nie dał mu szans na dłuższe życie. Zostałam w domu z Dominiką, bo babcia bardzo mocno to przeżyła:( W czwartek jest pogrzeb. Będzie to trudny dzień dla naszej rodziny.

W sobotę wypoczywaliśmy w domku. W niedzielę zrobiliśmy sobie otwarcie sezonu grillowego, a po południu byliśmy w zoo. Było bardzo fajnie, dużo zwierzaków, ale i ludzi sporo. Wika i Dominika były bardzo zadowolone, a Mała przeżywała bardzo:)

Wczoraj byliśmy w domku, odwiedziła nas Sławka siostra z mężem i synkiem, a po południu sprzątałam chałupkę.

Dzisiaj ledwo rano wstałam, po tych paru dniach lenistwa:rolleyes: