Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej :D

bardzo mi przykro z powodu wujka, babcia na pewno musi to bardzo przeżywać :( . Trzymaj się

Śliczne fotki :D . Dobrze, że udało wam się choć trochę zapomnieć o tych smutnych wydarzeniach i zrobiliście sobie wypad do ZOO

Hejka:)

Dzięki za ciepłe słowa.

A co do zoo to jakoś tak się utarło u nas że zawsze w maju, albo w okolicach dnia dziecka idziemy do zoo. Nie ma wtedy dużych upałów i nie śmierdzi aż tak bardzo. Bardzo lubimy tam chodzić i teraz jest super hipopotamiarnia.

Edytowane przez Magi77

Hej Dziewczynki:)

Miło mi że do mnie zaglądacie, ale ja ostatnio mam wszystko w poprzek i dlatego nie piszę, żeby nie wyszło, że tylko marudzę:bash:

Od zeszłej środy mam non stop jazdy z samochodem. Najpierw alternator, potem akumulator. A wiecie jak to jest że jak się nie ma samochodu, to zawsze jest potrzebny. Wczoraj zadzwoniła do mnie pielęgniarka ze szkoły, że Wikę po wf-ie bardzo zaczęły boleć plecy na wysokości kręgosłupa lędźwiowego. Zdenerwowałam się, bo nie miałam jak po nią pojechać. Na szczęście kolega z pracy mnie podrzucił, zabrałam ją do domku. Nie mogła się pochylać i wyglądała jak kobieta w ciąży z wypiętym brzuszkiem. Nasmarowałam ją Voltarenem i zawinęłam elastycznym bandażem. Dałam jej apap i trochę się lepiej poczuła ale do wieczora nie było znacznej poprawy. Dziś wstała trochę mniej połamana i pojechała ze Sławkiem do szpitala do ortopedy. Okazało się na szczęście że najpewniej po prostu ją zawiało. Ma wygrzewać plecy, oszczędzać się i do końca roku ma zwolnienie z wf-u. Dobrze, że to nic poważnego.

Pozdrowionka dla wszystkich:)

Hej Dziewczynki:)

Dzisiaj już mam lepszy humorek:)

Samochód odpukać na razie działa:)

Wika czuje się dużo lepiej i poszła dziś do szkoły. Za to Dominika się znowu zakatarzyła:rolleyes:

Nie mogę się już doczekać soboty. Mam nadzieję, że jednak pogoda nam dopisze.

Buziaki i miłego dzionka wszystkim życzę.