Magi77 05.05.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hejka Dziewczynki:) Dzięki za słowa wsparcia. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że wujek zostawił 4 letnią córkę Jutro będzie ciężki dzień zwłaszcza dla mojej babci, ale mam nadzieję, że się z tego otrząśnie, bo życie toczy się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.05.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Magi-śliczne masz córunie! przykro mi z powodu śmierci wujka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Magi, przykro mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.05.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Magi-śliczne masz córunie! przykro mi z powodu śmierci wujka.... Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.05.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Magi, przykro mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.05.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Wiecie co powoli zaczynam mieć dość wszystkiego. Jakby jeszcze było mało zmartwień i kłopotów, to dzisiaj mi się rano popsuł samochód. Dobrze, że dałam radę dojechać do warsztatu koło pracy. Chyba padł alternator:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nerwy i dodatkowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.05.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nerwy i dodatkowe koszty właśnie:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 hej bardzo mi przykro z powodu wujka, babcia na pewno musi to bardzo przeżywać . Trzymaj się Śliczne fotki . Dobrze, że udało wam się choć trochę zapomnieć o tych smutnych wydarzeniach i zrobiliście sobie wypad do ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.05.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) hej bardzo mi przykro z powodu wujka, babcia na pewno musi to bardzo przeżywać . Trzymaj się Śliczne fotki . Dobrze, że udało wam się choć trochę zapomnieć o tych smutnych wydarzeniach i zrobiliście sobie wypad do ZOO Hejka:) Dzięki za ciepłe słowa. A co do zoo to jakoś tak się utarło u nas że zawsze w maju, albo w okolicach dnia dziecka idziemy do zoo. Nie ma wtedy dużych upałów i nie śmierdzi aż tak bardzo. Bardzo lubimy tam chodzić i teraz jest super hipopotamiarnia. Edytowane 5 Maja 2010 przez Magi77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 przyszłam dzień dobry powiedzieć i lecę...współczuję śmierci wujka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.05.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Magi, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Czesc, co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.05.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hej Dziewczynki:) Miło mi że do mnie zaglądacie, ale ja ostatnio mam wszystko w poprzek i dlatego nie piszę, żeby nie wyszło, że tylko marudzę Od zeszłej środy mam non stop jazdy z samochodem. Najpierw alternator, potem akumulator. A wiecie jak to jest że jak się nie ma samochodu, to zawsze jest potrzebny. Wczoraj zadzwoniła do mnie pielęgniarka ze szkoły, że Wikę po wf-ie bardzo zaczęły boleć plecy na wysokości kręgosłupa lędźwiowego. Zdenerwowałam się, bo nie miałam jak po nią pojechać. Na szczęście kolega z pracy mnie podrzucił, zabrałam ją do domku. Nie mogła się pochylać i wyglądała jak kobieta w ciąży z wypiętym brzuszkiem. Nasmarowałam ją Voltarenem i zawinęłam elastycznym bandażem. Dałam jej apap i trochę się lepiej poczuła ale do wieczora nie było znacznej poprawy. Dziś wstała trochę mniej połamana i pojechała ze Sławkiem do szpitala do ortopedy. Okazało się na szczęście że najpewniej po prostu ją zawiało. Ma wygrzewać plecy, oszczędzać się i do końca roku ma zwolnienie z wf-u. Dobrze, że to nic poważnego. Pozdrowionka dla wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Magi, rzeczywiście niewesoło Córci szkoda. Pewnie mocno ją boli. Zdrówka i więcej spokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nieszczęścia chodzą często parami Oby już ich więcej u Ciebie nie było Bardzo mi przykro.. Ludzie w takim wieku nie powinni umierać, to niesprawiedliwe Madziu, śliczne masz te córeczki, rosną szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Magi, ciepłe buziaczki i myśli zostawiam...:-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej Dziewczynki:)Dzisiaj już mam lepszy humorek:)Samochód odpukać na razie działa:)Wika czuje się dużo lepiej i poszła dziś do szkoły. Za to Dominika się znowu zakatarzyła:rolleyes:Nie mogę się już doczekać soboty. Mam nadzieję, że jednak pogoda nam dopisze.Buziaki i miłego dzionka wszystkim życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.05.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.05.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dużo ciepła dla córeczki i słoneczka dla Ciebie na dobry humor zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts