Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Dziewczynki:)

Ten katar Dominiki to chyba alergiczny, więc raczej nie przeszkodzi nam w przybyciu do Raju:)

Wybieramy się całą rodzinką:) Nie wiem o której godzinie turowiczki dotrą do mnie na macanko, ale chciałabym do Raju dotrzeć na 18.

Aniu a Ty będziesz??

Pasiulko nasze dziewuszki pobawią się razem, oby tylko pogoda dopisała.

Magi tak jak pisalam u Zuzy-jeszcze nie wiem

Fajnie by było jak byś wpadła, ale rozumiem Twoje rozterki.

Ja też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy się nie wypisać z listy touru, bo tak myślę patrząc na ilość domów do odwiedzenia, że dziewczynki dotrą do mnie ciemną nocą. A ja do Raju chciałabym jechać z Dziewczynkami, więc nie ma sensu żebym jechała po nocy. Zwłaszcza, że ode mnie do Raju to kawał drogi. Muszę pomyśleć i pogadać z Zuzą.

Witajcie Dziewczynki:)

Chciałabym podziękować Rasii\ za przemiłą gościnę:) Cudownie spędzony wieczór w uroczym towarzystwie:)

Lidziu no rzeczywiście w zasadzie nie porozmawiałyśmy, ale tak to jest jak jestem z Dominiką, to muszę jej pilnować i w jednym miejscu nie posiedzę za długo. Ale i tak miło było Cię widzieć. Muszę koniecznie się wybrać do Ciebie, bo mnie ciekawość zżera:D

Arniczko też się cieszę, że Cię spotkałam. Fajna i energetyczna babka z Ciebie:)

Markotko Ciebie też było miło znowu zobaczyć.

Malutka jeszcze nic straconego, chociaż żałuj że nie dotarłaś do Rasi. Musze się w końcu wybrać w Wasze rejony i zobaczyć Twój domek i poznać rodzinkę.

A tak ogólnie, to bardzo się cieszę z tego spotkania. Potrzeba mi było odmiany i spędzenia wieczoru w miłym, gwarnym towarzystwie.

Dominika - piwoszka padła w samochodzie i wstała następnego dnia rano, a Wika zachwycona Cipsami:)

Jeszcze raz dzięki za wszystko i mam nadzieję na kolejne tak miłe spotkania:)

Dzień dobry:)

Wyciągam swój dziennik z niebytu;)

U mnie "stara bida" dobrze chociaż że nowej nie widać:D

W niedzielę mamy rocznicę komunii Wiktorynki, połączoną z moimi imieninami i dniem dziecka. Będzie mała imprezka rodzinna.

Dominisia ostatnio ostro łobuzuje i ma ogólną niechęć do jedzenia. Daje się nam we znaki ale jednocześnie coraz więcej mówi i jest wtedy taka śmieszna i kochana:)

Pozdrawiam wszystkich:)

Cześć Magi :)

To rzeczywiście impreza będzie na całego.

A jedzonkiem nie ma się chyba co przejmowac jeśli nie ma kłopotów ze zdrowiem ani niedowagi. Moje 3- taki ważą pewnie po niecałe 13 kg ale są weseli i rozbrykani.

A z tym rozgadaniem to prawda. W dodatku dzieciaki potrafią nieraz tekstem zaskoczyc ;)