aka z Ina 13.05.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 zdróweczka dla dzieciaczków życzę i pozytywne fluidki dla ciebie Maguś przesyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 zdróweczka dla dzieciaczków życzę i pozytywne fluidki dla ciebie Maguś przesyłam... Dzięki. Dla Ciebie też wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.05.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bry dzionek:) mam mały odwyk od forum ale na chwilkę wpadam:yes: zdrówka dla Dominisi zostawiam, żebyście jutro całą rodzinką zjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 zdroweczka zycze KOchana. buziaka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Hej Dziewczynki:) Ten katar Dominiki to chyba alergiczny, więc raczej nie przeszkodzi nam w przybyciu do Raju:) Wybieramy się całą rodzinką Nie wiem o której godzinie turowiczki dotrą do mnie na macanko, ale chciałabym do Raju dotrzeć na 18. Aniu a Ty będziesz?? Pasiulko nasze dziewuszki pobawią się razem, oby tylko pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Magi tak jak pisalam u Zuzy-jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Magi tak jak pisalam u Zuzy-jeszcze nie wiem Fajnie by było jak byś wpadła, ale rozumiem Twoje rozterki. Ja też się właśnie zaczęłam zastanawiać czy się nie wypisać z listy touru, bo tak myślę patrząc na ilość domów do odwiedzenia, że dziewczynki dotrą do mnie ciemną nocą. A ja do Raju chciałabym jechać z Dziewczynkami, więc nie ma sensu żebym jechała po nocy. Zwłaszcza, że ode mnie do Raju to kawał drogi. Muszę pomyśleć i pogadać z Zuzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzieki Magi za spotkanie, masz cudne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Magi dzięki za przemiłe spotkanie ... bardzo ucieszyłam się, że Ciebie spotkałam u Rasi A córcie masz obłędne Fajne synowe rosną.... ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Magi szkoda ze jednak nie udalo sie nam spotkac , ale nie mamy az tak daleko do siebie, wiec na pewno juz niedlugo ten dzien nastapi.Ja zapraszam Was do nas jak tylko opadnie nieco poziom wody, bo teraz po deszczach bez kaloszy ani rusz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Magi, cieszę się, że udało nam się znowu spotkać, chociaż nie miałyśmy nawet chwilki na pogadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Magi, uściski ogromne dla Ciebie, Małża i Cudownych Córeczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witajcie Dziewczynki:) Chciałabym podziękować Rasii\ za przemiłą gościnę Cudownie spędzony wieczór w uroczym towarzystwie:) Lidziu no rzeczywiście w zasadzie nie porozmawiałyśmy, ale tak to jest jak jestem z Dominiką, to muszę jej pilnować i w jednym miejscu nie posiedzę za długo. Ale i tak miło było Cię widzieć. Muszę koniecznie się wybrać do Ciebie, bo mnie ciekawość zżera:D Arniczko też się cieszę, że Cię spotkałam. Fajna i energetyczna babka z Ciebie:) Markotko Ciebie też było miło znowu zobaczyć. Malutka jeszcze nic straconego, chociaż żałuj że nie dotarłaś do Rasi. Musze się w końcu wybrać w Wasze rejony i zobaczyć Twój domek i poznać rodzinkę. A tak ogólnie, to bardzo się cieszę z tego spotkania. Potrzeba mi było odmiany i spędzenia wieczoru w miłym, gwarnym towarzystwie. Dominika - piwoszka padła w samochodzie i wstała następnego dnia rano, a Wika zachwycona Cipsami:) Jeszcze raz dzięki za wszystko i mam nadzieję na kolejne tak miłe spotkania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Magi, cudownie było poznać całą Twoją Rodzinkę, przemiłego Małża i przegrzeczne Dziewczynki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Magi, cudownie było poznać całą Twoją Rodzinkę, przemiłego Małża i przegrzeczne Dziewczynki:D Rasiu czekamy na rewizytę :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Magi, fajnie było Cię znowu spotkać i poznać całą Twoją rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Magi, fajnie było Cię znowu spotkać i poznać całą Twoją rodzinkę. Wzajemnie Beciu. Mam nadzieję, że ja też niebawem poznam Twoje Dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dzień dobry:) Wyciągam swój dziennik z niebytu;) U mnie "stara bida" dobrze chociaż że nowej nie widać W niedzielę mamy rocznicę komunii Wiktorynki, połączoną z moimi imieninami i dniem dziecka. Będzie mała imprezka rodzinna. Dominisia ostatnio ostro łobuzuje i ma ogólną niechęć do jedzenia. Daje się nam we znaki ale jednocześnie coraz więcej mówi i jest wtedy taka śmieszna i kochana:) Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Cześć Magi To rzeczywiście impreza będzie na całego. A jedzonkiem nie ma się chyba co przejmowac jeśli nie ma kłopotów ze zdrowiem ani niedowagi. Moje 3- taki ważą pewnie po niecałe 13 kg ale są weseli i rozbrykani. A z tym rozgadaniem to prawda. W dodatku dzieciaki potrafią nieraz tekstem zaskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ja też pozdrawiam Magi.Rzadko tu zaglądam i muszę Cie dopadać po stopce, bo w "galerii" jesteś.Całuj te swoje słodkie buziuchny odemnie i udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts