Magi77 25.05.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Cześć Magi To rzeczywiście impreza będzie na całego. A jedzonkiem nie ma się chyba co przejmowac jeśli nie ma kłopotów ze zdrowiem ani niedowagi. Moje 3- taki ważą pewnie po niecałe 13 kg ale są weseli i rozbrykani. A z tym rozgadaniem to prawda. W dodatku dzieciaki potrafią nieraz tekstem zaskoczyc Hejka Ja się bardzo nie przejmuję tym nie jedzeniem, bo wiem że z czasem nadrobi. Teraz bardzo rośnie, a waga stoi w miejscu na ok 12 kg. Ale babcia odchodzi od zmysłów co ma jej dawać do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ja też pozdrawiam Magi.Rzadko tu zaglądam i muszę Cie dopadać po stopce, bo w "galerii" jesteś.Całuj te swoje słodkie buziuchny odemnie i udanej imprezki Wycałuje wycałuje:) Ty swoją buziuchnę też:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 cześć Maguś! ja mega pracowo ostatnio...mało czasu na FM...pozdrawiam i ściskam Twe dziewczynki życząc udanej imprezki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 I ode mnie buziaki dla Was słodziutkie! Udanej imprezki i wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Magi77, jeśli Dominisia staje się już gadatliwą kobietką, to zapraszam do wątku UWAGA dzieci pytają. Wpisuj tam wszystkie śmieszne powiedzonka, będzie wesoło. Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 cześć Maguś! ja mega pracowo ostatnio...mało czasu na FM... pozdrawiam i ściskam Twe dziewczynki życząc udanej imprezki:) no ja też ostatnio mam więcej pracy i mniej czasu na forum. sezon urlopowy się zaczął i muszę zastępować innych. też pozdrawiam i życzę pięknej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 I ode mnie buziaki dla Was słodziutkie! Udanej imprezki i wszystkiego najlepszego! Dziękujemy Ci bardzo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Magi77, jeśli Dominisia staje się już gadatliwą kobietką, to zapraszam do wątku UWAGA dzieci pytają. Wpisuj tam wszystkie śmieszne powiedzonka, będzie wesoło. Uściski Dominisia jeszcze nie pyta na szczęście:) mówi pojedyncze słowa: oć - chodź, sio - idź sobie, siasia - siostra, niania - Dominika, psia - Luna, osiuń - przesuń się, posie - proszę miam - kot no i oczywiścia mama, tata, baba, dziadzia:D i bardzo wyraźnie kupa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 wpadłam się przywitać udanej imprezki życzę dużo okazji za jednym zamachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Miam najbardziej mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.05.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 wpadłam się przywitać udanej imprezki życzę dużo okazji za jednym zamachem Witaj Lidziu. No tak u nas maj to bogaty w imprezki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.05.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 miam najbardziej mi sie podoba. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dominisia jeszcze nie pyta na szczęście:) mówi pojedyncze słowa: oć - chodź, sio - idź sobie, siasia - siostra, niania - Dominika, psia - Luna, osiuń - przesuń się, posie - proszę miam - kot no i oczywiścia mama, tata, baba, dziadzia:D i bardzo wyraźnie kupa:D:D:D a dlaczegoż kot jest miam? Może to mała Myszka Ci rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Gdyby kot byl mniam, to by to musial byc jakis kotozerca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Myślę, że kota jest miam od miałczenia I dzień dobry mówię, i jak tam imprezka Pani Gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.05.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 kotożerca czemu nie. lada moment pójdą całe zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a dlaczegoż kot jest miam? Może to mała Myszka Ci rośnie? kot jest miam bo nie umie powiedzieć miał:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 28.05.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 czesć Magi Zapisuj koniecznie te powiedzonka. Kiedyś jej przeczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Hejka Dziewczynki:) Przygotowujemy się powoli do niedzielnej imprezki. Dziś jadę na zakupy, a jutro będę piec ciasta i sprzątać chałupkę.Imprezka nie będzie duża, bo tylko najbliżsi i robię tylko obiad i coś na słodko.Najgorsze jest to że podchodziłam do tej całej rocznicy bardzo na luzie, ale mnie moja córka wkręciła w pierwsze czytanie na mszy i mam stresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Czytanie w kościele, czy przed większym gremium to luzik.... trochę więcej niż na budowie dwoma ekipami na raz zarządzać..... Nie martw się na zapas. A stresa nie miej. I powodzenia życzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts