Magi77 28.05.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 czesć Magi Zapisuj koniecznie te powiedzonka. Kiedyś jej przeczytasz Tak właśnie pomyślałam i zapiszę jeszcze kilka:) juju - samochód, albo wszystko inne co wydaje głośne dzwięki, sisi - siusiu, ale też coś gorącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Czytanie w kościele, czy przed większym gremium to luzik.... trochę więcej niż na budowie dwoma ekipami na raz zarządzać..... Nie martw się na zapas. A stresa nie miej. I powodzenia życzę..... Nie dziękuję Dam radę, ale nie lubię takich wystąpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nooooo ja myślę, że dasz radę..... Bo kto inny jak nie ty Wierzę w Ciebie i chciałabym to widzieć..... Powodzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nooooo ja myślę, że dasz radę..... Bo kto inny jak nie ty Wierzę w Ciebie i chciałabym to widzieć..... Powodzenia.... Zapraszam serdecznie:) Chciałabym mieć już to z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.05.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Magi, dasz radę. Jak już będziesz czytać to wyobraź sobie że tam wcale nie ma ludzi tylko .... i tu kwestia wyobraźni. Swego czasu mówili mi żeby nie denerwowac się przed egzaminem to miałam sobie wyobrażać że komisja jest bez ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Magi, dasz radę. Jak już będziesz czytać to wyobraź sobie że tam wcale nie ma ludzi tylko .... i tu kwestia wyobraźni. Swego czasu mówili mi żeby nie denerwowac się przed egzaminem to miałam sobie wyobrażać że komisja jest bez ubrań no to może być ciekawe:):) a ksiądz jest całkiem fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.05.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no i jak wypadło "wystąpienie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no i jak wypadło "wystąpienie"? Hejka:) Wystąpienie przebiegło na szczęście dość gładko, wszystko się udało i cieszę się że mamy to za sobą Ogólnie dzień minął w bardzo przyjemnej rodzinnej atmosferze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Hejka:) Wystąpienie przebiegło na szczęście dość gładko, wszystko się udało i cieszę się że mamy to za sobą Ogólnie dzień minął w bardzo przyjemnej rodzinnej atmosferze:) no to fajnie, że uroczystość i wystąpienie się udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Czesc po wystepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no to fajnie, że uroczystość i wystąpienie się udały też się cieszę a najbardziej, że już jest po:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.05.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Czesc po wystepach. hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 I w ogole gdzie Magda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 long weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.06.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Jestem jestem:D Long weekend spędzony w domku na błogim lenistwie:) Szkoda tylko, że jak każdy weekend tak szybko minął W sobotę byli u nas znajomi, zrobiliśmy kociołek, ale była wyżerka:) Wczoraj zostałam sama w domku z psiną i miałam czas na opalanie i czytanie książki:) Spaliłam sobie troche nosek:D Zdjęcia z rocznicy będą jak dostanę od znajomych, bo my nie robiliśmy fotek. MIłego dzionka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 no to wystapienie za soba, to kolejne kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.06.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no to wystapienie za soba, to kolejne kiedy? hejka mam nadzieję, że już nigdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Hejka:) Wczoraj byłam na ostatnim w tym roku zebraniu w szkole Wiktorynki i wróciłam zadowolona:) Sukces:) Wyjątkowo obeszło się bez kłótni i przedłużania. Wika bardzo dobrze napisała trzecioteścik i trafiła do fajnej klasy z fajnym wychowawcą Jestem z niej dumna i szczęśliwa że dobrze kończy tą 3 klasę Zdaję sobie sprawę, że to dopiero teraz zacznie się prawdziwa nauka, ale i tak się cieszę, że jest w grupie najlepszych:) Fajnie, że już niedługo wakacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Wow, super wynik. Gratuluje córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts