rasia 09.06.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Brawa dla Wiki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.06.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Buziaki dla Wiki I życzenia od września samych piątek i szóstek. Od czwartej klasy wchodzą prawdziwe oceny, więc poważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ogromne brava dla Wikusi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dzięki ogromniaste dla Was Dziewczynki:) Wika wyściskana i wycałowana:) Wczoraj zaliczyła Tajemnice Różańca i z religii też ma bardzo dobrze:) Myślę więc że zachowanie wzorowe to formalność i wyróżnienie będzie na koniec roku:) Uff jak się cieszę Dominisia teraz spędza całe dnie na dworku, nauczyła się otwierać drzwi więc ucieka w skarpetkach albo na bosaka Luna ma cieczkę pies, sąsiadów próbuje się przez oczka w siatce przeciskać, tak śpiewa do niej że oszaleć można, a Luna - wredota jeszcze mu się wystawia, a potem ucieka:p Mówię Wam wesoły autobus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Nie nudzisz się Gratuluję wyników, Wiki się pięknie postarała. Moja mała tez mi ucieka, nawet nie w skarpetkach, bo co jej ubiorę, to ściąga. Lata na boso i robi się zadziorna. A taka grzeczna była . Teraz przechodzimy jednocześnie odpieluchowywanie i odsmoczkowanie, też mam jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Gratuluje rewelacyjnych wynikow. a suczka to ewidentna dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.06.2010 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Nie nudzisz się Gratuluję wyników, Wiki się pięknie postarała. Moja mała tez mi ucieka, nawet nie w skarpetkach, bo co jej ubiorę, to ściąga. Lata na boso i robi się zadziorna. A taka grzeczna była . Teraz przechodzimy jednocześnie odpieluchowywanie i odsmoczkowanie, też mam jazdę Hejka My też się powoli odpieluchowywujemy, ale kiepsko nam idzie:) Dominika ma radochę w sikaniu na podłogę Jak jest ciepło, to biega w samych majteczkach, ale jak na razie to mówi sisi po fakcie. Dominisia to też mała zadziora, wszystkich zaczepia, a potem ucieka i krzyczy sio. Z jedzeniem jednak jest nadal kłopot, je naprawdę niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.06.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Gratuluje rewelacyjnych wynikow. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 dzien dobry i ja gratuluje wynikow corci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.06.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 dzien dobry i ja gratuluje wynikow corci doberek:) dzięki Aniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.06.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Doberek:) Witam wszystkich poweekendowo:) U nas w przyszłym tygodniu najpewniej zaczynamy akcję ogrodzenie:) w końcu. Mam nadzieję, że ekipa nie da ceny zaporowej i za tydzień zaczną tynkowanie. Robimy podmurówkę i słupki marmolitem, a w środek deski:) Sławek kupił też gres na podmurówkę. Musimy kupić też ziemię dosypać w kilku miejscach, potem posiać trawkę. Pod oknem w kuchni posadzić jakieś roślinki i odgrodzić płotkiem. No i odgrodzić thuje w wzdłuż ogrodzenia, żeby pies nie niszczył. Mam nadzieję, że uda nam się to wszystko i starczy nam kaski. Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.06.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hej Madziu wpadłam na chwilkę bo sprawy niebudowlane mnie zajmują gratulki z wyników Wiki a my jeszcze wyników trzecioteściku nie mamy moja sucz już wysterylizowana i obyło się bez żadnych problemów ale za to nauczyła się przełazić pod siatką do sąsiadów i robimy różne zapory a ona wszystko pokonuje:bash: jak coś budowlanego znowu się u Was dzieje, to znaczy że się poprawiło :) buziaki i może byśmy się spotkały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.06.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hej Madziu wpadłam na chwilkę bo sprawy niebudowlane mnie zajmują gratulki z wyników Wiki a my jeszcze wyników trzecioteściku nie mamy moja sucz już wysterylizowana i obyło się bez żadnych problemów ale za to nauczyła się przełazić pod siatką do sąsiadów i robimy różne zapory a ona wszystko pokonuje:bash: jak coś budowlanego znowu się u Was dzieje, to znaczy że się poprawiło :) buziaki i może byśmy się spotkały Hejka Pasiulko:) Pewnie że możemy się spotkać. Tylko, że ja jak wiesz, czasem wolnym dysponuje tylko w weekendy. Chyba, że pasowałby Ci ten piątek? Dobrze, że sucz przeszła dzielnie sterylkę, chociaż to macie z głowy. Poprawiło się, ale chwilowo, bo dostaliśmy zwrot Vatu ze skarbowego, więc musimy zrobić co się da. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 O, to gratulacje. VAT fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.06.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 O, to gratulacje. VAT fajny jest. no fajny fajny:) szkoda tylko, że to już ostatni raz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 czemu juz ostatni raz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.06.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 czemu juz ostatni raz?? no bo już wszystkie faktury rozliczyliśmy. chyba że jeszcze coś nazbieramy, ale wtedy tą będą groszowe sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no to sie tylko cieszyc, ze juz nie masz wydatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.06.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no to sie tylko cieszyc, ze juz nie masz wydatkow no trochę rzeczy by się znalazło do zrobienia, ale że z kasą krucho to na razie tylko ogrodzenie i prace wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts