Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek poniedziałkowy:)

Akcja ogrodzenie rozpoczęta, ale dopiero dziś panowie zjechali z rana i od razu zabrali się do pracy.

Może pod koniec tygodnia skończą tynkować, a w weekend mają być gotowe dechy.

Może zanim wyjedziemy uda nam się skończyć.

Wczoraj byłam w kinie na Zaćmieniu. Bardzo mi się podobał film, taka bajka dla dorosłych, ale z przyjemnością obejrzałam. Bardzo jestem ciekawa ostatniej części.

Dzisiaj rano dostałam cudowną wiadomość:)

O godz 5 50 moja najlepsza przyjaciółka, a jednocześnie forumowiczka Lorena urodziła pięknego zdrowego synusia Miłosza:)

Iwonko, MIłoszku wszystkiego dobrego:)

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/16/1906.jpg

Tomaszku

Gratulacje

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1843.jpg

Edytowane przez Magi77

Hejka :)

Niestety fotek na razie nie będzie, bo ogrodzenie nie zrobione. W tym tygodniu ma być i musi być, bo my w sobotę wyjeżdżamy. Ekipa od ogrodzenia była umówiona z sąsiadem na tynkowanie domu i nas mieli robić w międzyczasie, ale coś mało mają tych międzyczasów. Drewno już czeka w tartaku, ale nie ma na razie jak przykręcać.

Ogólnie, to już się nie mogę doczekać wyjazdu. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i wrócimy opaleni i wypoczęci.

Dominika się odpieluchowuje, z różnym skutkiem. Robi siusiu na trawkę i czasami woła na nocnik:)

Wczoraj coś miała problemy z brzuszkiem, w ciągu dnia miała rozwolnienie a wieczorem zwymiotowała. Nie wiem co jej zaszkodziło.