Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale mi się udało :p

prawie na początek stronki, więc wszystkim to wpadnie w oko :wink:

mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale i tak się już pochwaliłaś, tylko, że u mnie a nie u siebie.

A to ogromny powód do dumy :p

Córa zadowolona, że będzie miała braciszka?

Mój młody jeszcze nie łapie o co chodzi 8)

Jak mu mówię, że

będziemy mieć dzidzi i pokazuję na brzuszek (już dobrze widoczny), to szuka dzidzi wszędzie gdzie się da, tylko nie tam gdzie trzeba. Ostatnio nawet pod stół zaglądał zdziwiony :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaniedbałam ostatnio swój wątek po pierwsze z powodu braku normalnego dostępu do netu (przez komórkę raz chodzi raz nie :evil: ), a po drugie z powodu braku widocznych zmian w domku i wokół niego.

Aniu fajnie, że do mnie wpadłaś!!!!!!!!!!

Ale jak już się pojawiłam to pragnę obwieścić, że nasza rodzinka od lipca się powiększy (wszystko na to wskazuje że będzie to chłopczyk) :lol: :lol: :lol:

Wiktorynka bardzo się cieszy i nie może się doczekać.

Poza tym to od tygodnia (wreszcie :evil: ) mam w domu normalną wodę, znaczy się miejską, bo do tej pory, to z kranu leciało coś w kolorze rdzawym o zapachu brudnych skarpetek :roll: :roll: :roll: :lol:

Od dzisiaj mieli nam układać kostkę, ale zima sobie przypomniała o nas i od rana pada śnieg, więc układanie kostki zostało przełożone na za tydzień.

Mebli jak na razie za wilelu się nie dorobiłam, poza skórzaną sofą do salonu. Wiktorynce meble zamówione, mają być za miesiąc. Jak już coś się w domku ruszy, to fotki uzupełnię.

Pozdrawiam

dobrze, że już masz tą wodę, bo się trochę martwiłam :wink:

parę razy sprawdzałam w Twoim wątku, czy już ją masz czy nie, ale nic nie znalazłam.

No bo wiesz bez wody to chyba się ciężko żyje..

ale masz dobrze, będziesz miała parkę, ciekawe czy mnie też się uda :roll:

Wszyscy teraz naciskają, że chcą dziewczynkę :-?

jak tam po usg?

czekam i czekam a tu nic :o

Napisałam u Ciebie co i jak :lol: :lol: :lol: Jak na razie nadal nic nie wiem, teraz lekarka bardziej skłoniła się ku dziewczynce :roll: :roll: :roll:

Poza tym od poniedziałku układają kostkę, piewszy raz od kilku miesięcy nie mam błota na podjeździe i mogę wjechać samochodem na podwórko :roll: :roll: :roll: Szok normalny i jak ja się przyzwyczaję :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:

będziesz miała niespodzienkę przy porodzie i tyle, ja nie wiedziałam co urodzę i byłam baaardzo szczęśliwa jak mi powiedziano, że synek. Tak fajnie po 9 miesiącach sie dopiero dowiedzieć kogo się ma.

Ale teraz będzie inaczej..

Jak maleństwo pozwoli sobie dać popatrzeć :wink:

tańsze jest napewno..

u mnie małż póki co zrobił sobie podjazd z kamieni co zostały po remontach. Można też beton wylać. nie jest to ładne, ale nie ma błota. Zależy, jak kto stoi z kasą, a wiadomo, że wykończeniówka najdroższa..

Śliczna kosteczka Magi :wink:

tylko pewnie ciężko się będzie przyzwyczaić do braku błotka...

Metrów wyszło prawie 200 :lol:

Boże :o -bankructwo! -niestety -obawiam się że u mnie wyjdzie niewiele mniej :cry: ale niestety nie ma darmowego rozwiązania aby "przejśc do furtki suchą stopą" (no chyba żeby nas mężowie nosili :lol: ...)

Rozwiązanie tańsze bez dwóch zdań :lol: Tylko, że nie wiadomo co na to mężowie :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A poza tym to i tak nadal błotko by wchodziło do domku :lol: :lol: :lol: