Magi77 07.04.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 tańsze jest napewno.. u mnie małż póki co zrobił sobie podjazd z kamieni co zostały po remontach. Można też beton wylać. nie jest to ładne, ale nie ma błota. Zależy, jak kto stoi z kasą, a wiadomo, że wykończeniówka najdroższa.. Śliczna kosteczka Magi tylko pewnie ciężko się będzie przyzwyczaić do braku błotka... Dzięki Aniu Też mi się bardzo podoba jak zapomnę ile kosztowała Postanowiliśmy jednak, że póki jeszcze kasa nam się nie skończyła, to wszystkie największe wydatki poniesiemy, potem łatwiej dokupić jakieś meble, czy zrobić coś w środku z bieżących pieniążków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 zgadzam się z tym całkowicie. Dlatego własnie teraz robimy balkon, a po wakacjach jak coś uciułamy to dopiero wypoczynek i sypialnia w planie.. Ciężki żywot normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.04.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 zgadzam się z tym całkowicie. Dlatego własnie teraz robimy balkon, a po wakacjach jak coś uciułamy to dopiero wypoczynek i sypialnia w planie.. Ciężki żywot normalnie No ciężki ciężki ale za to w końcu własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i to jest w tym wszystkim najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.04.2008 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i to jest w tym wszystkim najpiękniejsze Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 hej kochana, jak tam usg?? bo ja tu siedze jak na szpilkach i kciuki trzymam... sama nie wiem za co dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.05.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 hej kochana, jak tam usg?? bo ja tu siedze jak na szpilkach i kciuki trzymam... sama nie wiem za co dokładnie Usg nie było Może następnym razem Sama siedzę jak na szpilkach, bo chciałabym wiedzieć A kciuki się przydadzą, trzymaj mocno za córcię oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 to ja tez będę zacjskał kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 to ja tez będę zacjskał kciukasy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 co słychać?? Coraz rzadziej tu zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 co słychać?? Coraz rzadziej tu zaglądasz No niestety ciągle cierpię na brak czasu, pomimo tego, że nie pracuję Po długim weekendzie postaram się wkleić fotki wykańczanego właśnie pokoju Wiktorii (2 dni skręcaliśmy meble ), doczekałam się też w końcu szafki na telewizor. Obiecuję nadrobić zaległości. A tak poza tym, to jestem coraz większa i coraz szybciej się męczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A jak kuchnia? macie już "normalną" kuchenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A jak kuchnia? macie już "normalną" kuchenkę? Mamy, mamy Sama się do normalności nie mogłam przyzwyczaić. Jak będę wrzucać fotki pokoju Wiktorynki, to i "normalną" kuchnię uwiecznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Czekam z niecierpliwością A możesz mi powiedziec na jaką wysokośc dawaliście płytki nad blatem w kuchni? i na jaką za okapem? -bo nie mam pojęcia ile powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Czekam z niecierpliwością A możesz mi powiedziec na jaką wysokośc dawaliście płytki nad blatem w kuchni? i na jaką za okapem? -bo nie mam pojęcia ile powinno byc Płytki nad blatem są na wysokość 60 cm, a za okapem są do samego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Faktycznie -dopiero na zbliżeniu przyjrzałam się wysokości okapu. Myślałam, że okapy kominowe kończą się nieco niżej pod sufitem (bo chce dac płytki do wysokości okapu) a teraz to pasuje najpierw wybrac okap, a dopiero potem myślec ile płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.05.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A jak kuchnia? macie już "normalną" kuchenkę? Mamy, mamy Sama się do normalności nie mogłam przyzwyczaić. Jak będę wrzucać fotki pokoju Wiktorynki, to i "normalną" kuchnię uwiecznę czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.05.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Bardzo podoba mi sie bryla domu-gratulacje i trzymam kciuki za dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Bardzo podoba mi sie bryla domu-gratulacje i trzymam kciuki za dalsze etapy Dzięki bardzo. Na szczęście już za wiele do zrobienia nie zostało, najważniejszy tynk, podbitka i ogrodzenie. Potem będziemy myśleć o zagospodarowaniu działki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.05.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witam, Zjawiam się po raz pierwszy w twoim uroczym Neptunku i od razu mam pytanie o piękną podłogę w kuchni i salonie, jaki to gres i ile kosztował? I jeszcze kominek, bo to chyba z płaszczem wodnym amy też sie przymierzamy... Z góry dziekuję i czekam na następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts