Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
hej, koleżanko jak zdrówko??

ile to Ci jeszcze zostało do końca??

No hej, hej :lol:

Termin mam na 25 lipca, więc już niecały miesiąc :o Czuję się dobrze, tylko mojemu Juniorowi z deka ciasno, bo mi tyłek na środku brzucha wypina i kopie w żebra :o

Biorę się za pranie ubranek, pościeli, kocyków. Muszę jeszcze parę rzeczy kupić, tylko rodzinka wybyła do Łeby i jestem uziemiona :roll: Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę.

Buziaki

Ale ładny pokój córci. A ta przestrzeć i widok z okna na las...ona po prostu musi być szczęśliwa :D

Kuchnia też bardzo mi się podoba.

Życzę trochę chłodku w tym ostatnim miesiącu, bo pamiętam jak to ciężko w takie upały z brzuszkiem :wink:

Cieszę się, że Ci się podoba :lol: Pokój Wiktorynki jak na razie, to bardziej spełnienie moich marzeń, bo moja córcia, to woli spędzać czas z nami na dole. Ja za to w tym pokoju czuję się bardzo dobrze :roll: :roll: :roll:

Chłodek się jak najbardziej przyda, chociaż jak siędzę w domku i się nigdzie nie ruszam, to nie jest aż tak gorąco. W każdym razie zostało mi trochę ponad 3 tygodnie i lekarka mi kazała leżeć :roll:

Pozdrawiam

dzięki, dzięki :wink:

jeszcze 10 tygodni, ufff :roll:

Mi zostały 3 tygodnie, szybko zleciało :roll: :roll: :roll: Pierwszy raz od dłuższego czasu dzisiaj czuję się fatalnie, od rana coś mi na żołądku zalega i mi źle :evil:

Już lepiej się czujesz?

a mi dzis było tak dobrze, że poplewiłam, przygotowałam kolejny skrawek na zakup kolejnego drzewka, poprzycinałam...

słowem do 14.30 siedziałam i grzebałam w ogródku.

Potem młody poszedł spać...

I teraz mam satysfakcję z wykonanej roboty 8)

ale tydzień temu...

małż chciał mnie do lekarza wieźć tak źle mi było :roll: :wink:

No tak dziś jest znacznie lepiej, pomijając fakt, że jest gorąco jak cholera :roll: :roll:

łi...

a u nas zimno, wietrznie, pochmurno i deszczowo...

U mnie burza się drugi raz przymierza i jak na razie z marnym skutkiem :-? chociaż teraz wieje i jest pochmurno :lol: może da trochę odsapnąć :-? Dzisiaj sprzątnęłam łazienkę na dole i zmęczyłam się tak jakbym conajmniej działkę przekopała :roll: ja już chcę urodzić :lol: