DarioAS 03.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 oj, to lepiej powiedz, czy szybko sie przestawiłaś?? ile więcej samego sprzątania teraz na głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.06.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 oj, to lepiej powiedz, czy szybko sie przestawiłaś?? ile więcej samego sprzątania teraz na głowie... Szybko Do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja A sprzątania więcej nie da się ukryć, ale w końcu to mój bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 hej, koleżanko jak zdrówko??ile to Ci jeszcze zostało do końca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 26.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 czesc meggi mam pytanie gdzie kupilas taki sliczny dywan do pokoju coreczki???tez jestem na etapie urzadzania pokoju coreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 czesc meggi mam pytanie gdzie kupilas taki sliczny dywan do pokoju coreczki???tez jestem na etapie urzadzania pokoju coreczki Witaj Dywan jakiś czas temu kupiłam w Leroy Merlin, kosztował 199 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.06.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 hej, koleżanko jak zdrówko?? ile to Ci jeszcze zostało do końca?? No hej, hej Termin mam na 25 lipca, więc już niecały miesiąc Czuję się dobrze, tylko mojemu Juniorowi z deka ciasno, bo mi tyłek na środku brzucha wypina i kopie w żebra Biorę się za pranie ubranek, pościeli, kocyków. Muszę jeszcze parę rzeczy kupić, tylko rodzinka wybyła do Łeby i jestem uziemiona Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążę. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 zdążysz napewno czyli jednak chłopiec?? super, będzie parka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 29.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ale ładny pokój córci. A ta przestrzeć i widok z okna na las...ona po prostu musi być szczęśliwa Kuchnia też bardzo mi się podoba. Życzę trochę chłodku w tym ostatnim miesiącu, bo pamiętam jak to ciężko w takie upały z brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.06.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ale ładny pokój córci. A ta przestrzeć i widok z okna na las...ona po prostu musi być szczęśliwa Kuchnia też bardzo mi się podoba. Życzę trochę chłodku w tym ostatnim miesiącu, bo pamiętam jak to ciężko w takie upały z brzuszkiem Cieszę się, że Ci się podoba Pokój Wiktorynki jak na razie, to bardziej spełnienie moich marzeń, bo moja córcia, to woli spędzać czas z nami na dole. Ja za to w tym pokoju czuję się bardzo dobrze Chłodek się jak najbardziej przyda, chociaż jak siędzę w domku i się nigdzie nie ruszam, to nie jest aż tak gorąco. W każdym razie zostało mi trochę ponad 3 tygodnie i lekarka mi kazała leżeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 30.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tak, tak leż i zbieraj siły na poród i dla maleństwa jak już się urodzi. Ale w takim ładnym domku to aż chce się poleżec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 masz już jakieś imię na oku?? ja miałam, ale jak jechaliśmy do porodu, to zmieniliśmy koncepcję, no i choć małż od początku był przeciwny Dawidowi (sam nie wiedział co chciał), to na końcu sam powiedział, że będzie Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.07.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Sprawa chłopięcego imienia w zasadzie od początku jest rozstrzygnięta, ma być Szymon Natomiast jakby się okazało, że to jednak dziewuszka, to byłby kłopot Ale coś się jeszcze wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 ja dla chłopca też nadal nie mam imienia, nic mi nie pasuje aż tak Szymon mi się podoba, ale mamy w rodzinie więc przydałaby się dziewczynka, łatwiej imię wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.07.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No pewnie Aniu że przydałaby Ci się dziewczynka i tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 dzięki, dzięki jeszcze 10 tygodni, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.07.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzięki, dzięki jeszcze 10 tygodni, ufff Mi zostały 3 tygodnie, szybko zleciało Pierwszy raz od dłuższego czasu dzisiaj czuję się fatalnie, od rana coś mi na żołądku zalega i mi źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 dzięki, dzięki jeszcze 10 tygodni, ufff Mi zostały 3 tygodnie, szybko zleciało Pierwszy raz od dłuższego czasu dzisiaj czuję się fatalnie, od rana coś mi na żołądku zalega i mi źle Już lepiej się czujesz? a mi dzis było tak dobrze, że poplewiłam, przygotowałam kolejny skrawek na zakup kolejnego drzewka, poprzycinałam... słowem do 14.30 siedziałam i grzebałam w ogródku. Potem młody poszedł spać... I teraz mam satysfakcję z wykonanej roboty ale tydzień temu... małż chciał mnie do lekarza wieźć tak źle mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.07.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No tak dziś jest znacznie lepiej, pomijając fakt, że jest gorąco jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No tak dziś jest znacznie lepiej, pomijając fakt, że jest gorąco jak cholera łi... a u nas zimno, wietrznie, pochmurno i deszczowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.07.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No tak dziś jest znacznie lepiej, pomijając fakt, że jest gorąco jak cholera łi... a u nas zimno, wietrznie, pochmurno i deszczowo... U mnie burza się drugi raz przymierza i jak na razie z marnym skutkiem chociaż teraz wieje i jest pochmurno może da trochę odsapnąć Dzisiaj sprzątnęłam łazienkę na dole i zmęczyłam się tak jakbym conajmniej działkę przekopała ja już chcę urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts