Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Jestem tu po raz pierwszy, ale nie ostatni :)

A ja mam termin na 24 lipca. Będzie 3. dziewuszka. Ubranka, pieluszki etc. już przygotowane, ale torby jeszcze nie spakowałam. Zazdroszczę Ci wybudowanego domku, bo my właśnie jesteśmy w trakcie. Właśnie dzisiaj Panowie podciągnęli ściany poddasza - mówią,że za tydzień kończą i wpuszczają cieślę. Jak widzisz długa jeszcze droga przed nami a jak dotąd to wszystko związane z budową począwszy od papierologii było na mojej głowie.Ciekawe jak małż sie sprawdzi, kiedy przyjdzie mu mnie zastąpić, a to nastąpi już wkrótce :lol:

Ps., gdzie będziesz rodzić? Bo ja w św. Zofii.Pozdrawiam Ciebie i brzuszek

Hej

A ja mam termin na 24 lipca. Będzie 3. dziewuszka. Ubranka, pieluszki etc. już przygotowane, ale torby jeszcze nie spakowałam. Zazdroszczę Ci wybudowanego domku, bo my właśnie jesteśmy w trakcie. Właśnie dzisiaj Panowie podciągnęli ściany poddasza - mówią,że za tydzień kończą i wpuszczają cieślę. Jak widzisz długa jeszcze droga przed nami a jak dotąd to wszystko związane z budową począwszy od papierologii było na mojej głowie.Ciekawe jak małż sie sprawdzi, kiedy przyjdzie mu mnie zastąpić, a to nastąpi już wkrótce :lol:

Witaj :lol:

Bardzo się cieszę, że do mnie wpadłaś, szkoda że tak późno, byśmy dłużej pochodziły razem w ciąży :roll: :wink: :roll: :wink:

U mnie niestety do końca nie wiadomo co będzie, bo dzidzia leży sobie tyłkiem do góry i ma nas w nosie. U nas to mąż się wszystkim zajmował, po pierwsze bo się lepiej na tym zna, a po drugie miał więcej czasu, bo ja pracowałam od do.

Własny dom, to coś pięknego, zwłaszcza jak się ma dzieci, a zobaczysz jak to szybko zleci a będziesz piła kawkę na tarasie :lol:

Ja mam zamiar rodzić na Karowej (tam rodziłam córcię), mam nadzieję, że mnie nie wyrzucą, bo nie mam lekarza z tego szpitala.

Zapraszam częściej :lol:

Pozdrawiam

Hej

gratuluję :p

ale...

ciekawe która z was pierwsza pójdzie...

:wink:

Witanko :lol:

No ładnie - to chyba jeden termin macie :lol:

Magi, jakbyś poszła do św. Zofii, to mogłabym Was na piechotkę odwiedzać :lol: :lol: :lol: Na Karową mam kawałek dalej :roll: :wink:

No widzisz, szkoda, ale możesz odwiedzić w razie co koleżankę Dominkę :lol:

Ja się na Karową nastawiłam, bo mam stamtąd dobre wspomnienia ( o ile wspomnienia z porodu mogą być dobre :roll: :roll: :roll: ). Ale Karowa to nie koniec świata :wink: :wink: :wink: wpadniesz podtrzymać mnie na duchu :lol:

Witanko :lol:

No ładnie - to chyba jeden termin macie :lol:

Magi, jakbyś poszła do św. Zofii, to mogłabym Was na piechotkę odwiedzać :lol: :lol: :lol: Na Karową mam kawałek dalej :roll: :wink:

No widzisz, szkoda, ale możesz odwiedzić w razie co koleżankę Dominkę :lol:

Ja się na Karową nastawiłam, bo mam stamtąd dobre wspomnienia ( o ile wspomnienia z porodu mogą być dobre :roll: :roll: :roll: ). Ale Karowa to nie koniec świata :wink: :wink: :wink: wpadniesz podtrzymać mnie na duchu :lol:

Olga, jak do Trzebini dotarłaś, to i do Magi dotrzesz :wink:

będziemy mieć wieści z pierwszej ręki :p

Magi jak zdrówko?

jeszcze troszkę..

zaczynam się już zastanawiać, czy to już czy nie już.. :p :wink:

No jeszcze nie :lol: ale od wczoraj w nocy pobolewa mnie brzuch :roll: Dzisiaj w dzień przespałam 4 godziny i wogóle nie mogłam się obudzić :roll:

Wpadam na forum codziennie ale tylko Was podglądam :roll: Jestem pod wrażeniem Twoich ogrodowych wyczynów :lol:

Pozdrawiam