DarioAS 04.07.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ty się ciesz, że jeszcze Ci nic po nocach nie płacze i diety nie trzeba trzymać... to pozytywny aspekt ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 04.07.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hej Jestem tu po raz pierwszy, ale nie ostatni A ja mam termin na 24 lipca. Będzie 3. dziewuszka. Ubranka, pieluszki etc. już przygotowane, ale torby jeszcze nie spakowałam. Zazdroszczę Ci wybudowanego domku, bo my właśnie jesteśmy w trakcie. Właśnie dzisiaj Panowie podciągnęli ściany poddasza - mówią,że za tydzień kończą i wpuszczają cieślę. Jak widzisz długa jeszcze droga przed nami a jak dotąd to wszystko związane z budową począwszy od papierologii było na mojej głowie.Ciekawe jak małż sie sprawdzi, kiedy przyjdzie mu mnie zastąpić, a to nastąpi już wkrótce Ps., gdzie będziesz rodzić? Bo ja w św. Zofii.Pozdrawiam Ciebie i brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.07.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hej Jestem tu po raz pierwszy, ale nie ostatni A ja mam termin na 24 lipca. Będzie 3. dziewuszka. Ubranka, pieluszki etc. już przygotowane, ale torby jeszcze nie spakowałam. Zazdroszczę Ci wybudowanego domku, bo my właśnie jesteśmy w trakcie. Właśnie dzisiaj Panowie podciągnęli ściany poddasza - mówią,że za tydzień kończą i wpuszczają cieślę. Jak widzisz długa jeszcze droga przed nami a jak dotąd to wszystko związane z budową począwszy od papierologii było na mojej głowie.Ciekawe jak małż sie sprawdzi, kiedy przyjdzie mu mnie zastąpić, a to nastąpi już wkrótce Ps., gdzie będziesz rodzić? Bo ja w św. Zofii.Pozdrawiam Ciebie i brzuszek Witaj Bardzo się cieszę, że do mnie wpadłaś, szkoda że tak późno, byśmy dłużej pochodziły razem w ciąży U mnie niestety do końca nie wiadomo co będzie, bo dzidzia leży sobie tyłkiem do góry i ma nas w nosie. U nas to mąż się wszystkim zajmował, po pierwsze bo się lepiej na tym zna, a po drugie miał więcej czasu, bo ja pracowałam od do. Własny dom, to coś pięknego, zwłaszcza jak się ma dzieci, a zobaczysz jak to szybko zleci a będziesz piła kawkę na tarasie Ja mam zamiar rodzić na Karowej (tam rodziłam córcię), mam nadzieję, że mnie nie wyrzucą, bo nie mam lekarza z tego szpitala. Zapraszam częściej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hej Jestem tu po raz pierwszy, ale nie ostatni A ja mam termin na 24 lipca. Będzie 3. dziewuszka. Ubranka, pieluszki etc. już przygotowane, ale torby jeszcze nie spakowałam. Zazdroszczę Ci wybudowanego domku, bo my właśnie jesteśmy w trakcie. Właśnie dzisiaj Panowie podciągnęli ściany poddasza - mówią,że za tydzień kończą i wpuszczają cieślę. Jak widzisz długa jeszcze droga przed nami a jak dotąd to wszystko związane z budową począwszy od papierologii było na mojej głowie.Ciekawe jak małż sie sprawdzi, kiedy przyjdzie mu mnie zastąpić, a to nastąpi już wkrótce Ps., gdzie będziesz rodzić? Bo ja w św. Zofii.Pozdrawiam Ciebie i brzuszek gratuluję ale... ciekawe która z was pierwsza pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witanko No ładnie - to chyba jeden termin macie Magi, jakbyś poszła do św. Zofii, to mogłabym Was na piechotkę odwiedzać Na Karową mam kawałek dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.07.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witanko No ładnie - to chyba jeden termin macie Magi, jakbyś poszła do św. Zofii, to mogłabym Was na piechotkę odwiedzać Na Karową mam kawałek dalej No widzisz, szkoda, ale możesz odwiedzić w razie co koleżankę Dominkę Ja się na Karową nastawiłam, bo mam stamtąd dobre wspomnienia ( o ile wspomnienia z porodu mogą być dobre ). Ale Karowa to nie koniec świata wpadniesz podtrzymać mnie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Witanko No ładnie - to chyba jeden termin macie Magi, jakbyś poszła do św. Zofii, to mogłabym Was na piechotkę odwiedzać Na Karową mam kawałek dalej No widzisz, szkoda, ale możesz odwiedzić w razie co koleżankę Dominkę Ja się na Karową nastawiłam, bo mam stamtąd dobre wspomnienia ( o ile wspomnienia z porodu mogą być dobre ). Ale Karowa to nie koniec świata wpadniesz podtrzymać mnie na duchu Olga, jak do Trzebini dotarłaś, to i do Magi dotrzesz będziemy mieć wieści z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 06.07.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ok., jak urodziłam pierwszą córkę, to mąż przychodził do mnie na piechotę. Też mieszkaliśmy na Muranowie , na Dzielnej.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ooo, sąsiadka Pozdrawiam serdecznie z Karmelickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.07.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witajcie po weekendzie Właśnie w sobotę w Kurierze bębnili że nie ma w Wawce miejsc w szpitalach położniczych Chyba wyślę chłopa na przyśpieszony kurs akuszerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 przyjedź rodzić do Krakowa... odwiedzę Cię to Warszawka sie zaludnia, co?? zimę chyba mieliście ciężką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.07.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No do Krakowa. to chyba jednak z deka za daleko może gdzieś mnie w Wawce przygarną Jak rodziłam Wiktorynkę, to był przelom 1999-2000 i też był bum na rodzące i jakoś mi się udało, więc liczę że i teraz jakoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 napewno będzie dobrze, przecież gdzieś rodzącą upchać muszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.07.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 napewno będzie dobrze, przecież gdzieś rodzącą upchać muszą No właśnie na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Magi jak zdrówko? jeszcze troszkę.. zaczynam się już zastanawiać, czy to już czy nie już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.07.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Magi jak zdrówko? jeszcze troszkę.. zaczynam się już zastanawiać, czy to już czy nie już.. No jeszcze nie ale od wczoraj w nocy pobolewa mnie brzuch Dzisiaj w dzień przespałam 4 godziny i wogóle nie mogłam się obudzić Wpadam na forum codziennie ale tylko Was podglądam Jestem pod wrażeniem Twoich ogrodowych wyczynów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.07.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Magi, Ty mnie nie strasz, bo mnie ostatnio co noc brzuch boli... zwłaszcza nad ranem a ostatnio znajoma stwierdziła, że mam strasznie brzuch nisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.07.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Magi, Ty mnie nie strasz, bo mnie ostatnio co noc brzuch boli... zwłaszcza nad ranem a ostatnio znajoma stwierdziła, że mam strasznie brzuch nisko... No to może musisz się troszkę oszczędzać, bo z tego co czytam, to nie masz chwili spokoju i organizm się buntuje. Wypocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 staram się odliczam Ci już dni, do piątku nie daleko i trzymam kciuki, żeby nie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.07.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 staram się odliczam Ci już dni, do piątku nie daleko i trzymam kciuki, żeby nie bolało No już coraz bliżej Dzisiaj mam jechać na ktg zobaczymy co będzie w sobotę w nocy miałam lekkie skurcze, ale teraz nic się nie dzieje Też trzymam kciuki żeby nie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts