nitubaga 31.07.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 witam i wpadam z rewizytą..... i widzę, że tu zakątek dla ciężarnych super Dominka 2 h 15 nim to dla mnie rekord świata normalnie.... i bardzo gratuluję.....córeczki - jak dobrze doczytałam....zwłaszcza, że wokół rodzi mnóstwo chłopców....więc będzie miała w czym wybierać Magi bardzo mi si podoba i markiza i elewacja....zwłaszcza elewacja....i wcale nie wyglądasz wielorybio......Ty nie widziałaś mnie, która byłam spuchnięta jak ogromny balooooon!!!! no i życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania....zresztą obu paniom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.07.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 witam i wpadam z rewizytą..... i widzę, że tu zakątek dla ciężarnych super Dominka 2 h 15 nim to dla mnie rekord świata normalnie.... i bardzo gratuluję.....córeczki - jak dobrze doczytałam....zwłaszcza, że wokół rodzi mnóstwo chłopców....więc będzie miała w czym wybierać Magi bardzo mi si podoba i markiza i elewacja....zwłaszcza elewacja....i wcale nie wyglądasz wielorybio......Ty nie widziałaś mnie, która byłam spuchnięta jak ogromny balooooon!!!! no i życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania....zresztą obu paniom.... No my z Anią ciężarówki Dominka się już wyłamała z klanu Elewacja rzeczywiście wyszła nad wyraz ładnie, zwłaszcza, że kolory z małych próbeczek ciężko wybierać Oby się szybko wyrobili z tą podbitką, to może coś się jeszcze pomyśli o trawce, ale trzeba uprzątnąć cały teren Może rzeczywiście w porównaniu z ciążą poprzednią, teraz wyglądam dużo lepiej, ale w związku z tym że jest gorąco, to znoszę to znacznie gorzej Ale to już niedługo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no, tydzień minął to teraz juz tylko czekam na dobre wiadomości i mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 no, tydzień minął to teraz juz tylko czekam na dobre wiadomości i mocno trzymam kciuki Ja nadal w domku, Junior-ka nadal na świat się nie wybiera, chociaż wczoraj na ktg skurcze były mocne ale wróciłam do domku i po skurczach Dzisiaj umieram z gorąca i czekam na rozwój wydarzeń Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 może jeszcze na weekend da Ci spokój ale poczekajmy do nocy... wtedy zazwyczaj się skurcze zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No chyba weekend będzie spokojny do końca jak do tej pory nic, byłam na ktg, dziś się nawet skurcze nie pojawiły We wtorek następne badanie, a jak do środy nie urodzę, to będą wywoływać Leniwe te moje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.08.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Właśnie wróciłam ze szpitala. Ktg w porządku, skurczy brak, ale bedę miała Córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tak mnie zaciekawiły te ostatnie posty w Twoim wątku, że sama siedzę jak na szpilkach i czekam razem z Wami... na dzidzię Szczęśliwego rozwiązania !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.08.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no i co?? bo ja już usiedzieć nie mogę córcia?? dziwnie sie tak dowiedzieć, że inna płeć już po terminie a imię dla dziewczynki też masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Magi od wczoraj jest w szpitalu, trzymajmy kciuki, bo dzieciątko się naprawdę nie śpieszy na naszą stronę od wczoraj wywołują i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 To będzie mądre dziecko, nie pcha się na ten durny świat Ja się tak rodziłam - dwa tygodnie po terminie przez 2 dni wywoływali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 no, to jak Magi dziś nie urodzi, to Ci dzidziuś dorówna wczoraj minęło dwa tygodnie po terminie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mnie chcieli wywołać na Wigilię, a zdecydowałam się na drugi dzień Świąt Załatwiłam mamie i Święta i Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Aha, zresztą w tym samym szpitalu co Magi rodzi Na Karowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 a wiesz w którym szpitalu?? Bo wiem, że jeszcze w piątek nigdzie jej przyjąć nie chcieli.. brak mejsc no, to teraz wiem kiedy się obchodzisz urodzinowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No, to nie wiem, w którym Mówiła, że na Karowej - taki miała plan Ale jak jej nie przyjęli to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 09.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Magi trzymam kciukasy za szczęśliwe rozwiązanie. A może już jesteś po?? Do rychłego zaklikania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 MOJE GRATULACJE ZDRÓWKA ŻYCZĘ MAMIE I CÓRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.08.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 http://images34.fotosik.pl/343/90c0c673a8ebd5ec.jpg z pozdrowieniami od mamusi niewyraźne, bo z komórki, ale i tak piękne Magi, jak ja Ci zazdroszczę, że już tulisz swoje maleństwo wcale nie wygląda na krzykaczkę I jeszcze raz gratuluję bardzo, bardzo, bardzo http://republika.pl/blog_ug_3076036/4237218/tr/mis_i_duzy_bukiecik_kwiatow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.08.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 To i ja gratuluję Śliczne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts