DarioAS 18.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja też zazdroszczę..teraz już codziennie rano otwieram oko i myślę..ile jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.08.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Aniu ja otwieram oko i liczę jeszcze tygodni muszę leżakować żeby mała bezpiecznie na świat przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 oj, to trochę niedobrze to leżakuj, bo jeszcze czas na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.08.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Będzie dobrze Dziewczynki Doczekacie szczęśliwie do końca i będziecie tulić swoje maleństwa Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 19.08.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ale fajny dzieć i płeć odpowiednia . Szkoda że nie można zrobić kxerokopii. Pozdrawiam Mamę, babcię, siostrę ,tatę i iiiiii kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.08.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ale fajny dzieć i płeć odpowiednia . Szkoda że nie można zrobić kxerokopii. Pozdrawiam Mamę, babcię, siostrę ,tatę i iiiiii kotka My też pozdrawiamy i czekamy na koleżankę lub kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ale fajny dzieć i płeć odpowiednia . Szkoda że nie można zrobić kxerokopii. Pozdrawiam Mamę, babcię, siostrę ,tatę i iiiiii kotka My też pozdrawiamy i czekamy na koleżankę lub kolegę a to koleżanka też podwójna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.08.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Ale fajny dzieć i płeć odpowiednia . Szkoda że nie można zrobić kxerokopii. Pozdrawiam Mamę, babcię, siostrę ,tatę i iiiiii kotka My też pozdrawiamy i czekamy na koleżankę lub kolegę a to koleżanka też podwójna?? Jeszcze nie ale niedługo ma być bo jak nie to................... bęcki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 22.08.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Tak jest się normalnie boję, idę biorę się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.08.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Tak jest się normalnie boję, idę biorę się za robotę no, szkoda czasu na próżnowanie ja wczoraj dostałam kolejną dobrą wiadomość... koleżanka, która starała się już rok czasu.. jest w 9 tygodniu ale się cieszę, że w końcu dołączy do zacnego grona mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.08.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Tak jest się normalnie boję, idę biorę się za robotę No i o to chodzi, żebyś się w końcu zlękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.08.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Tak jest się normalnie boję, idę biorę się za robotę no, szkoda czasu na próżnowanie ja wczoraj dostałam kolejną dobrą wiadomość... koleżanka, która starała się już rok czasu.. jest w 9 tygodniu ale się cieszę, że w końcu dołączy do zacnego grona mam No to super, że w końcu im się udało Nam też się rok zeszło z zachodzeniem, jak sobie w końcu odpuściliśmy A teraz mały szkrab nawet mamie 10 min. na forum nie da posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 no, jej zeszło gdzieś tyle samo, ale nie odpuściła.. leczyła się i ona i mąż nawet zaczął.. i jest efekt oby tylko wszystko poszło dobrze do samego końca a mnie w poniedziałek zacznie się 37 tydzień teraz już czuję, że noszę drugie serduszko.. codziennie gorzej i ciężej i boleśniej.. kręgosłup, krzyże, niskie ciśnienie, zawroty głowy, mroczki przed oczkami, ból podbrzusza... z młodym tak nie miałam jak teraz, ale to pewnie dlatego, że przedtem miałam luz a teraz dom i dziecko na głowie, więc się tyle nie odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.08.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Oj Bidulko umęczysz się strasznie Ta końcówka jest najgorsza, dobrze, że się skończyły upały będzie Ci łatwiej Ile dajesz rady tyle wypoczywaj, dom brudem nie zarośnie Ja czuję się nieźle, brzucho się prawie zagoił, tylko czasu na nic nie mam. Dominisia jest pieszczochem i tylko przy cycu albo na rączkach jej dobrze Więc w dzień nic nie mogę zrobić, babcia mi życie ratuje Dobrze, że noce przesypia nieźle, budzi się, pocycka i zaraz zasypia. Dzisiaj do 9 30 kimałyśmy Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.08.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 śliczna bardzo ładna dziewczynka, a jakie ma włoski długie ciesz się, że chociaż noce dobrze przesypia, Dawidek od początku mało sypiał, no i wcześnie wstawał rano na rzęsach początkowo chodziłam, tym bardziej, ze miałam szkołę na karku i cały semestr ciężki, obfitujący w same zaliczenia aż ciekawa jestem jak będzie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.08.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Wiktorynka też mi w nocy spała ładnie, ale za to w dzień nie spała prawie wcale, najpierw miała kolkę i krzyczała od 16 do 23-24, potem była przyzwyczajona do rączek i tylko na rączkach zasypiała i najdłużej spała. W związku z tym, że w ciągu dnia nie wypoczywała, to noce przesypiała dobrze i nie budziła się wcześniej niż o 7 rano Ja też wtedy studiowałam i 3 tyg. po porodzie wróciłam do szkoły. Pracę licencjacką pisałam po nocach jak Wika spała W związku z tym, że ja długo z Wiką siedziałam w domku, to jest bardzo do mnie podobna, lubi sobie poleżeć, spała długo w dzień, ogólnie jest jak mama-leniuszkiem Ty Aniu jesteś ruchliwa, nie możesz usiedzieć w miejscu i takiego masz też synka zwolnij jak urodzisz trochę, to może drugie dziecko da Ci trochę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.08.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jeśli odziedziczy charakterek po tatusiu (a na to liczę ), to będzie tym razem luz ogólnie, to sam fakt, że dzidziuś jest teraz mniej aktywny niż był Dawidek (w brzuszku) juz mnie do tego przekonuje. Obym miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.08.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 jeśli odziedziczy charakterek po tatusiu (a na to liczę ), to będzie tym razem luz ogólnie, to sam fakt, że dzidziuś jest teraz mniej aktywny niż był Dawidek (w brzuszku) juz mnie do tego przekonuje. Obym miała rację No obyś trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 31.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Hmmmm jak tak patrze..... to chyba do mnie troszku podobna mała jaszczureczka hehe Pozdrowionka mamusiu i zapraszam na forum Neptunkowiczów A! i nie spóżnij sie jutro do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam wrześniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts