Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale fajny dzieć i płeć odpowiednia :p . Szkoda że nie można zrobić kxerokopii. :lol:

Pozdrawiam

Mamę, babcię, siostrę ,tatę i iiiiii kotka :p

My też pozdrawiamy i czekamy na koleżankę lub kolegę :lol: :lol: :lol:

a to koleżanka też podwójna?? :o

Jeszcze nie :roll: :roll: :roll: ale niedługo ma być :roll: bo jak nie to................... :wink: :wink: :wink: :wink: bęcki :lol: :lol: :lol:

Tak jest się normalnie boję, idę biorę się za robotę :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:

no, szkoda czasu na próżnowanie :wink:

ja wczoraj dostałam kolejną dobrą wiadomość...

koleżanka, która starała się już rok czasu..

jest w 9 tygodniu :p

ale się cieszę, że w końcu dołączy do zacnego grona mam 8)

Tak jest się normalnie boję, idę biorę się za robotę :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:

no, szkoda czasu na próżnowanie :wink:

ja wczoraj dostałam kolejną dobrą wiadomość...

koleżanka, która starała się już rok czasu..

jest w 9 tygodniu :p

ale się cieszę, że w końcu dołączy do zacnego grona mam 8)

No to super, że w końcu im się udało :lol: Nam też się rok zeszło z zachodzeniem, jak sobie w końcu odpuściliśmy :roll: :roll: :roll: A teraz mały szkrab nawet mamie 10 min. na forum nie da posiedzieć :lol: :roll: :lol:

no, jej zeszło gdzieś tyle samo, ale nie odpuściła..

leczyła się i ona i mąż nawet zaczął..

i jest efekt 8)

oby tylko wszystko poszło dobrze do samego końca :wink:

a mnie w poniedziałek zacznie się 37 tydzień 8)

teraz już czuję, że noszę drugie serduszko..

codziennie gorzej i ciężej i boleśniej..

kręgosłup, krzyże, niskie ciśnienie, zawroty głowy, mroczki przed oczkami, ból podbrzusza...

z młodym tak nie miałam jak teraz, ale to pewnie dlatego, że przedtem miałam luz a teraz dom i dziecko na głowie, więc się tyle nie odpoczywa :roll:

Oj Bidulko umęczysz się strasznie :cry: :cry: :cry: Ta końcówka jest najgorsza, dobrze, że się skończyły upały będzie Ci łatwiej :roll: Ile dajesz rady tyle wypoczywaj, dom brudem nie zarośnie :wink: :wink: :wink:

Ja czuję się nieźle, brzucho się prawie zagoił, tylko czasu na nic nie mam. Dominisia jest pieszczochem i tylko przy cycu albo na rączkach jej dobrze :roll: :roll: :roll: Więc w dzień nic nie mogę zrobić, babcia mi życie ratuje :lol: Dobrze, że noce przesypia nieźle, budzi się, pocycka i zaraz zasypia. Dzisiaj do 9 30 kimałyśmy :lol: :roll: :lol:

Buziaki

śliczna 8)

bardzo ładna dziewczynka, a jakie ma włoski długie :o :roll:

ciesz się, że chociaż noce dobrze przesypia, Dawidek od początku mało sypiał, no i wcześnie wstawał rano :roll:

na rzęsach początkowo chodziłam, tym bardziej, ze miałam szkołę na karku i cały semestr ciężki, obfitujący w same zaliczenia :roll:

aż ciekawa jestem jak będzie tym razem 8)

Wiktorynka też mi w nocy spała ładnie, ale za to w dzień nie spała prawie wcale, najpierw miała kolkę i krzyczała od 16 do 23-24, potem była przyzwyczajona do rączek i tylko na rączkach zasypiała i najdłużej spała. W związku z tym, że w ciągu dnia nie wypoczywała, to noce przesypiała dobrze i nie budziła się wcześniej niż o 7 rano :roll: Ja też wtedy studiowałam i 3 tyg. po porodzie wróciłam do szkoły. Pracę licencjacką pisałam po nocach jak Wika spała :lol:

W związku z tym, że ja długo z Wiką siedziałam w domku, to jest bardzo do mnie podobna, lubi sobie poleżeć, spała długo w dzień, ogólnie jest jak mama-leniuszkiem :lol: :roll: :lol:

Ty Aniu jesteś ruchliwa, nie możesz usiedzieć w miejscu i takiego masz też synka :lol: zwolnij jak urodzisz trochę, to może drugie dziecko da Ci trochę odpocząć :lol: :roll: :lol: