Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nadal kuśtykam, okazało się, że te bóle mają więcej związku z bólem miednicy niż kręgosłupa..

chodzę, jakbym miała beczkę między nogami..

wyglądam jak pingwin o dobrym rozkroku...

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak tam córcia?

Może jakieś zdjątko rzucisz, napewno urosła :roll:

teraz dzieciątka się najszybciej rozwijają i zmieniają...

ciuszki ze Smyka juz dobre??

:lol: :lol: :lol: :lol:

ja też już tak chcę :roll:

co prawda, to prawda...

im bliżej kobieta ma do porodu, tym bardziej się czas ciągnie :roll:

No masz rację :lol: Mi się lipiec ciągnął i ciągnął, a sierpień zleciał niewiadomo kiedy :roll: :roll: :roll: A Ty to już na wylocie, zanim się spostrzeżesz będzie po wszystkim i Twoje fotki będziemy podziwiać :lol: :lol: :lol:

oby :roll:

powoli zaczyna się akcja...

kilka telefonów i smsów dziennie...

jak się czujesz...

kiedy ten termin...

nic Cię nie bierze...

rodzisz już...

aż mi się normalnie gadać już nie chce :roll:

zaczyna się piętno otoczenia, a to jeszcze bardziej deprymuje :wink:

wiesz coś o tym, bo już masz to za sobą :wink:

oby :roll:

powoli zaczyna się akcja...

kilka telefonów i smsów dziennie...

jak się czujesz...

kiedy ten termin...

nic Cię nie bierze...

rodzisz już...

aż mi się normalnie gadać już nie chce :roll:

zaczyna się piętno otoczenia, a to jeszcze bardziej deprymuje :wink:

wiesz coś o tym, bo już masz to za sobą :wink:

Tak mam :lol: ale mnie to akurat bardzo nie złościło, tylko nie wiedziałam co mam odpisywać żeby się ciągle nie powtarzać :wink: :wink: :wink: Jak urodziłam, to się to szybko skończyło :roll: może u Ciebie tak nie będzie :roll: Koleżanka co ze mną leżała w szpitalu, to jak ktoś dzwonił i się pytał czy urodziła, to mówiła, że tak i to dziewczynkę (a miał być chłopiec), albo hipopotama i 2 myszki. Ona spędziła w szpitalu ponad 3 tyg. i była po ciężkich przejściach, więc dlatego ją to tak denerwowało :roll:

Dasz radę, jesteś twarda sztuka :lol: :wink: :lol: poza tym już niedługo :lol:

mnie to w sumie też nie denerwuje, tylko własnie nie chce mi się juz powtarzać każdemu to samo..

niech se poczekają, jak powiedziałam, że dam znać po, to przecież dam :wink:

ale wiesz..

sama też tak każdą koleżankę męczę, bo człowiek w sumie przeżywa to razem z nimi, więc wiem, że to normalne :roll: :lol: :lol:

mnie to w sumie też nie denerwuje, tylko własnie nie chce mi się juz powtarzać każdemu to samo..

niech se poczekają, jak powiedziałam, że dam znać po, to przecież dam :wink:

ale wiesz..

sama też tak każdą koleżankę męczę, bo człowiek w sumie przeżywa to razem z nimi, więc wiem, że to normalne :roll: :lol: :lol:

No ja przeżywam i czekam razem z Tobą :lol: Co dostaję smsa, to się zastanawiam, czy to nie TY :roll: :roll: :roll: Trzymam też kciuki żebyś się nie naczekała tyle co ja, bo całe forum na zawał padnie :lol: :roll: :lol: :roll: :lol:

Witam.Mam pytanie do właścicieli neptunka odnośnie domu, a konkretnie piaskowca użytego do obłożenia komina. Wyczytałam gdzieś na początku wątku, że tona kosztuje 400 zł w 2006 r zdaje się.Proszę o wszelkie informacje na ten temat tzn ile materiału użyliście do obłożenia komina, jak obliczyć ile potrzeba skoro kupuje się na tony?Bardzo mi się podoba takie wykończenie i jeszcze czy porównywaliście może koszt np z klinkierem?Pozdrawiam.

Witam.Mam pytanie do właścicieli neptunka odnośnie domu, a konkretnie piaskowca użytego do obłożenia komina. Wyczytałam gdzieś na początku wątku, że tona kosztuje 400 zł w 2006 r zdaje się.Proszę o wszelkie informacje na ten temat tzn ile materiału użyliście do obłożenia komina, jak obliczyć ile potrzeba skoro kupuje się na tony?Bardzo mi się podoba takie wykończenie i jeszcze czy porównywaliście może koszt np z klinkierem?Pozdrawiam.

Witam!

Nie porównywaliśmy kosztów z klinkierem, bo piaskowiec był w planach od początku i nie braliśmy pod uwagę innego materiału.

Co do obliczeń ile zużyliśmy, to kupiliśmy tonę, starczyła na obłożenie 2 kominów zostało jakieś 100-150 kg. Kupiliśmy na tzw. oko, sami chcieliśmy się przekonać jak to wychodzi. Jeżeli znajdziemy chętnego, to w tym roku jeszcze chcemy wykończyć w piaskowcu resztę komina, słup przy wejściu, murki na tarasie, to może coś więcej będę mogła powiedzieć ile materiału się zużywa.

Pozdrawiam

nie odpisałam Ci dziś, bo telefon nie pojechał z nami do rodzinki :roll:

a teraz to się zastanawiałam, czy nie za późno :wink:

wracajcie do zdrowia, od środy ma być cieplutko, więc i choroby powinny się oddalić od nas póki co :wink:

jak Dawdek był mały to kupiliśmy taki "katarek", co się podłącza do odkurzacza...

bardzo dobrze i szybko nosek oczyszcza, polecam :wink: