Magi77 04.09.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Witam i ja wrześniowo chwilowo jestem odcięta od sieci U mnie wszystko ok. Mała rośnie i jest grzeczna Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a co to się stało, że Cię odcięli? Masz za to więcej czasu dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.09.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 a co to się stało, że Cię odcięli? Masz za to więcej czasu dla małej Małż zakosił laptopa, ale już oddał Tylko czasu ciągle brak na pogaduchy na forum A jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 nadal kuśtykam, okazało się, że te bóle mają więcej związku z bólem miednicy niż kręgosłupa.. chodzę, jakbym miała beczkę między nogami.. wyglądam jak pingwin o dobrym rozkroku... Jak tam córcia? Może jakieś zdjątko rzucisz, napewno urosła teraz dzieciątka się najszybciej rozwijają i zmieniają... ciuszki ze Smyka juz dobre?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witam po dłuższej przerwie spowodowanej brakiem czasu na siedzenie przed monitorkiem niestety Dominika skończyła dziś w nocy 5 tygodni, rośnie jak na drożdżach, coraz częściej się uśmiecha, wodzi wzrokiem za karuzelą Pozdrawiam wszystkich tu zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.09.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 o rety.Magi sama slodycz.masz naprawde sliczne corki.coraz czesciej mysle o drugim dziecku jak ogladam takie fotki.kochane sa takie male szkraby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 o rety.Magi sama slodycz.masz naprawde sliczne corki.coraz czesciej mysle o drugim dziecku jak ogladam takie fotki.kochane sa takie male szkraby:) Dzięki Dziewczynki rzeczywiście są kochane Ja już na trzecie się nie piszę, ale drugie jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ja też już tak chcę co prawda, to prawda... im bliżej kobieta ma do porodu, tym bardziej się czas ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ja też już tak chcę co prawda, to prawda... im bliżej kobieta ma do porodu, tym bardziej się czas ciągnie No masz rację Mi się lipiec ciągnął i ciągnął, a sierpień zleciał niewiadomo kiedy A Ty to już na wylocie, zanim się spostrzeżesz będzie po wszystkim i Twoje fotki będziemy podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 oby powoli zaczyna się akcja... kilka telefonów i smsów dziennie... jak się czujesz... kiedy ten termin... nic Cię nie bierze... rodzisz już... aż mi się normalnie gadać już nie chce zaczyna się piętno otoczenia, a to jeszcze bardziej deprymuje wiesz coś o tym, bo już masz to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.09.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 oby powoli zaczyna się akcja... kilka telefonów i smsów dziennie... jak się czujesz... kiedy ten termin... nic Cię nie bierze... rodzisz już... aż mi się normalnie gadać już nie chce zaczyna się piętno otoczenia, a to jeszcze bardziej deprymuje wiesz coś o tym, bo już masz to za sobą Tak mam ale mnie to akurat bardzo nie złościło, tylko nie wiedziałam co mam odpisywać żeby się ciągle nie powtarzać Jak urodziłam, to się to szybko skończyło może u Ciebie tak nie będzie Koleżanka co ze mną leżała w szpitalu, to jak ktoś dzwonił i się pytał czy urodziła, to mówiła, że tak i to dziewczynkę (a miał być chłopiec), albo hipopotama i 2 myszki. Ona spędziła w szpitalu ponad 3 tyg. i była po ciężkich przejściach, więc dlatego ją to tak denerwowało Dasz radę, jesteś twarda sztuka poza tym już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 mnie to w sumie też nie denerwuje, tylko własnie nie chce mi się juz powtarzać każdemu to samo.. niech se poczekają, jak powiedziałam, że dam znać po, to przecież dam ale wiesz.. sama też tak każdą koleżankę męczę, bo człowiek w sumie przeżywa to razem z nimi, więc wiem, że to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.09.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 mnie to w sumie też nie denerwuje, tylko własnie nie chce mi się juz powtarzać każdemu to samo.. niech se poczekają, jak powiedziałam, że dam znać po, to przecież dam ale wiesz.. sama też tak każdą koleżankę męczę, bo człowiek w sumie przeżywa to razem z nimi, więc wiem, że to normalne No ja przeżywam i czekam razem z Tobą Co dostaję smsa, to się zastanawiam, czy to nie TY Trzymam też kciuki żebyś się nie naczekała tyle co ja, bo całe forum na zawał padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 co fakt, to fakt dlatego staram się codziennie meldować już z rana, żeby na ten zawał nikt nie padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 kłaniam się w ten zimny i deszczowy weekend jak tam Dominisia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabeda 21.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam.Mam pytanie do właścicieli neptunka odnośnie domu, a konkretnie piaskowca użytego do obłożenia komina. Wyczytałam gdzieś na początku wątku, że tona kosztuje 400 zł w 2006 r zdaje się.Proszę o wszelkie informacje na ten temat tzn ile materiału użyliście do obłożenia komina, jak obliczyć ile potrzeba skoro kupuje się na tony?Bardzo mi się podoba takie wykończenie i jeszcze czy porównywaliście może koszt np z klinkierem?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Magi zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Witam.Mam pytanie do właścicieli neptunka odnośnie domu, a konkretnie piaskowca użytego do obłożenia komina. Wyczytałam gdzieś na początku wątku, że tona kosztuje 400 zł w 2006 r zdaje się.Proszę o wszelkie informacje na ten temat tzn ile materiału użyliście do obłożenia komina, jak obliczyć ile potrzeba skoro kupuje się na tony?Bardzo mi się podoba takie wykończenie i jeszcze czy porównywaliście może koszt np z klinkierem?Pozdrawiam. Witam! Nie porównywaliśmy kosztów z klinkierem, bo piaskowiec był w planach od początku i nie braliśmy pod uwagę innego materiału. Co do obliczeń ile zużyliśmy, to kupiliśmy tonę, starczyła na obłożenie 2 kominów zostało jakieś 100-150 kg. Kupiliśmy na tzw. oko, sami chcieliśmy się przekonać jak to wychodzi. Jeżeli znajdziemy chętnego, to w tym roku jeszcze chcemy wykończyć w piaskowcu resztę komina, słup przy wejściu, murki na tarasie, to może coś więcej będę mogła powiedzieć ile materiału się zużywa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Magi zdrówka życzę Dzięki Przyda się, bo cała rodzina zasmarkana, łącznie niestety z Dominisią ale już powoli dochodzimy do siebie Piec odpalony, w domku ciepło, to i choroby uciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nie odpisałam Ci dziś, bo telefon nie pojechał z nami do rodzinki a teraz to się zastanawiałam, czy nie za późno wracajcie do zdrowia, od środy ma być cieplutko, więc i choroby powinny się oddalić od nas póki co jak Dawdek był mały to kupiliśmy taki "katarek", co się podłącza do odkurzacza... bardzo dobrze i szybko nosek oczyszcza, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts