Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

nie odpisałam Ci dziś, bo telefon nie pojechał z nami do rodzinki :roll:

a teraz to się zastanawiałam, czy nie za późno :wink:

wracajcie do zdrowia, od środy ma być cieplutko, więc i choroby powinny się oddalić od nas póki co :wink:

jak Dawdek był mały to kupiliśmy taki "katarek", co się podłącza do odkurzacza...

bardzo dobrze i szybko nosek oczyszcza, polecam :wink:

Nie za późno :lol:

Znalazłam czas i wpadłam szybko na forum poczytać co słychać :lol: ale słyszę, że Mała się kręci, więc za dużo nie przeczytam :roll: :roll: :roll: Katarki powoli nas opuszczają i dochodzimy do siebie. Czekamy na słoneczko :lol: Tak marudziłam, że chcę żeby się ochłodziło i teraz mam za swoje :evil: prawie zimę od razu :evil:

Czekam na dobre wieści i trzymam kciuki :lol:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
o, a to nie wiedziałam, że jeszcze coś robicie w środku :o

to się potem pochwal :wink:

a jak tam malutka?

Pewnie juz sporo urosła, bardzo chętnie jakąś fotkę obejrzę :wink:

Robimy robimy :lol: na kominkarza czekaliśmy od sierpnia :roll: a glazurnik robi taras, wejście i balkon :lol:

Malutka jest wielka, śpiochy na 68 za krótkie :roll: Głowę ciągnie, że jej oprzeć nie można :roll: Zaczyna się w głos śmiać i gruchać :roll: Ale ten czas szybko leci :roll: Fotki w wolnej chwili wkleję :lol:

Buziaki dla Twojej Małej :lol:

Jeszcze teraz czeka mnie generalne sprzątanie całego dołu, bo tyle kurzu od tego kominka się niesie, że hoho, pomimo założonej folii :roll: Ale dobrze, że w końcu będzie zrobiony :lol:

mnie to dopiero czeka (tzn budowa kominka) -ale nieprędko -wiadomo kaska :cry: ....

No my też czekaliśmy z obudową, bo mieszkamy prawie rok. Najpierw nam sie nie spieszyło, a potem fachowiec się nie spieszył :roll: Ale do soboty ma byc po wszystkim i na razie robót koniec, bo na koncie pustooooooooooo :roll: Może w końcu tylko łóżko do sypialni kupimy, przydałoby się :wink:

jak wejdziesz w rozmiar 74, to już troszkę mała go ponosi, Dawidek bardzo długo chodził w tym rozmiarze :wink:

już powoli zacznie się zwalniać wzrost dzieciątka :wink:

nam łóżko do sypialni też by się przydało...

ale najpierw to musimy chrzciny zrobić i szafę do sypialni kupić :roll:

jak wejdziesz w rozmiar 74, to już troszkę mała go ponosi, Dawidek bardzo długo chodził w tym rozmiarze :wink:

już powoli zacznie się zwalniać wzrost dzieciątka :wink:

nam łóżko do sypialni też by się przydało...

ale najpierw to musimy chrzciny zrobić i szafę do sypialni kupić :roll:

No tak w 74 już się zaopatruję :lol: :roll: :lol: wczoraj latałam po smyku, ale niewiele znalazłam :(

A kiedy planujesz chrzciny??

Bo my na Święta :lol:

no...

to my przed 8)

chciałabym się do połowy grudnia wyrobić, no i w którąś sobotę, żeby se chłopy mogły co łyknąć...

w święta nie chcę, bo za duże zamieszanie by było :wink:

Zamieszanie zamieszaniem, ale jedno szykowanie będzie 8) 8) 8) Najpierw zobaczę, czy wogóle tutejszy ksiądz będzie chciał ze mną gadać 8)