Magi77 21.09.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nie odpisałam Ci dziś, bo telefon nie pojechał z nami do rodzinki a teraz to się zastanawiałam, czy nie za późno wracajcie do zdrowia, od środy ma być cieplutko, więc i choroby powinny się oddalić od nas póki co jak Dawdek był mały to kupiliśmy taki "katarek", co się podłącza do odkurzacza... bardzo dobrze i szybko nosek oczyszcza, polecam Nie za późno Znalazłam czas i wpadłam szybko na forum poczytać co słychać ale słyszę, że Mała się kręci, więc za dużo nie przeczytam Katarki powoli nas opuszczają i dochodzimy do siebie. Czekamy na słoneczko Tak marudziłam, że chcę żeby się ochłodziło i teraz mam za swoje prawie zimę od razu Czekam na dobre wieści i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabeda 23.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dziekuję za szybką odpowiedż. Będę miała juz jako- taką orientację co do ilości. Proszę o dalsze informacje w przyszłości.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.09.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dziekuję za szybką odpowiedż. Będę miała juz jako- taką orientację co do ilości. Proszę o dalsze informacje w przyszłości.Pozdrawiam. Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.10.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Trochę zaniedbuję wątek, ale niestety nie mam za wiele czasu. Dominika grzeczna ale bardzo absorbujęca Na pana od obudowy kominka nadal się nie doczekaliśmy, za to pan glazurnik kończy okładać taras, schody i balkon. Jak skończy to wrzucę fotki. Dominka a co u Ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Panowie od obudowy kominka jednak się wczoraj pojawili i do soboty ponoć mają skończyć Jak skończą to się efektami pochwalę Pan glazurnik też do piątku ma zafugować wszystko, więc zima może przychodzić Szkoda że z trawką nie zdążyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 o, a to nie wiedziałam, że jeszcze coś robicie w środku to się potem pochwal a jak tam malutka? Pewnie juz sporo urosła, bardzo chętnie jakąś fotkę obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 o, a to nie wiedziałam, że jeszcze coś robicie w środku to się potem pochwal a jak tam malutka? Pewnie juz sporo urosła, bardzo chętnie jakąś fotkę obejrzę Robimy robimy na kominkarza czekaliśmy od sierpnia a glazurnik robi taras, wejście i balkon Malutka jest wielka, śpiochy na 68 za krótkie Głowę ciągnie, że jej oprzeć nie można Zaczyna się w głos śmiać i gruchać Ale ten czas szybko leci Fotki w wolnej chwili wkleję Buziaki dla Twojej Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Fotki w wolnej chwili wkleję No to czekamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Fotki w wolnej chwili wkleję No to czekamy .... Wolnych chwil jak na lekarstwo Jeszcze teraz czeka mnie generalne sprzątanie całego dołu, bo tyle kurzu od tego kominka się niesie, że hoho, pomimo założonej folii Ale dobrze, że w końcu będzie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jeszcze teraz czeka mnie generalne sprzątanie całego dołu, bo tyle kurzu od tego kominka się niesie, że hoho, pomimo założonej folii Ale dobrze, że w końcu będzie zrobiony mnie to dopiero czeka (tzn budowa kominka) -ale nieprędko -wiadomo kaska .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.10.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jeszcze teraz czeka mnie generalne sprzątanie całego dołu, bo tyle kurzu od tego kominka się niesie, że hoho, pomimo założonej folii Ale dobrze, że w końcu będzie zrobiony mnie to dopiero czeka (tzn budowa kominka) -ale nieprędko -wiadomo kaska .... No my też czekaliśmy z obudową, bo mieszkamy prawie rok. Najpierw nam sie nie spieszyło, a potem fachowiec się nie spieszył Ale do soboty ma byc po wszystkim i na razie robót koniec, bo na koncie pustooooooooooo Może w końcu tylko łóżko do sypialni kupimy, przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jak wejdziesz w rozmiar 74, to już troszkę mała go ponosi, Dawidek bardzo długo chodził w tym rozmiarze już powoli zacznie się zwalniać wzrost dzieciątka nam łóżko do sypialni też by się przydało... ale najpierw to musimy chrzciny zrobić i szafę do sypialni kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.10.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jak wejdziesz w rozmiar 74, to już troszkę mała go ponosi, Dawidek bardzo długo chodził w tym rozmiarze już powoli zacznie się zwalniać wzrost dzieciątka nam łóżko do sypialni też by się przydało... ale najpierw to musimy chrzciny zrobić i szafę do sypialni kupić No tak w 74 już się zaopatruję wczoraj latałam po smyku, ale niewiele znalazłam A kiedy planujesz chrzciny?? Bo my na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no... to my przed chciałabym się do połowy grudnia wyrobić, no i w którąś sobotę, żeby se chłopy mogły co łyknąć... w święta nie chcę, bo za duże zamieszanie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.10.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no... to my przed chciałabym się do połowy grudnia wyrobić, no i w którąś sobotę, żeby se chłopy mogły co łyknąć... w święta nie chcę, bo za duże zamieszanie by było Zamieszanie zamieszaniem, ale jedno szykowanie będzie Najpierw zobaczę, czy wogóle tutejszy ksiądz będzie chciał ze mną gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 o to, to, to.. ja też muszę najpierw z księdzem pogadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.10.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No i pora na kominek http://images47.fotosik.pl/20/246ac44473ec4be0m.jpg http://images26.fotosik.pl/285/ea487e58d0e1ba3dm.jpg http://images48.fotosik.pl/20/494859c691f28206m.jpg http://images34.fotosik.pl/381/9c777de458c2cafbm.jpg Widok na całego Neptunka: http://images42.fotosik.pl/20/ea2e0422134d11cdm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.10.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 super fotki piekna corunia i piekny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ależ ona ma oczęta śliczna dziewuszka domek nie gorszy i w środku i na zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze cieszę się, że kominek już skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.10.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 super fotki piekna corunia i piekny domek. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts