Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

a moja dziś zjadła połowę słoiczka jabłuszek....

jeszcze nie ma 4 miesięcy ale nie radzimy sobie z brzuszkiem, było coraz gorzej :roll:

po jabłuszku zaraz kupka poszła i już dobrze jest 8)

Dawidek też tak wczesnie zaczął inne posiłki jeść, miał to samo z brzuszkiem co Nadia :roll:

A mała teraz tak wszystkich pluje...

Już nie gaworzy tylko stula usteczka i pluje i pluje...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Super ta Twoje Dziewuszka :lol: Widziałam fotki :lol: Rzeczywiście rozwija się szybciutko, dogoniła moją Małą :roll: :roll: :roll:

Jak nic jej nie jest to jabuszka jej nie zaszkodzą, zwłaszcza że jest juz na sztucznym mleku, to można spokojnie wprowadzać inne jedzonko :lol:

Super masz te dzieciaczki :lol:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę jeszcze nadmienić, że Wiktorynka skończyła 9 lat i to fotki z podwójnych urodzin :lol: Nie chcąc się chwaliś :roll: torty robiłam sama :lol: :roll: :lol:

http://img232.imageshack.us/img232/1357/dmuchaniewieczkitp7.jpg

http://img369.imageshack.us/img369/9793/wikawq0.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/6536/tortni1.jpg

Tajemnicza księżniczka i to maleństwo takie słodkie,

Magi, fajnie masz, ciesz się dopóki nie giną Ci cienie, błyszczyki, i kaszmirowe sweterki :roll:

ja już muszę ciągle tego szukać 8)

Tajemnicza księżniczka i to maleństwo takie słodkie,

Magi, fajnie masz, ciesz się dopóki nie giną Ci cienie, błyszczyki, i kaszmirowe sweterki :roll:

ja już muszę ciągle tego szukać 8)

Muszę Ci powiedzieć, że niedługo to ja będę pożyczać po cichu od córci kosmetyki i ubranka :roll: :wink: :roll:

Na urodziny dostała z Sephory super zestaw z kosmetykami dla dziewczynek :lol: :roll: :lol: do tego ciągle mnie na coś naciągnie :roll: a ja głupia daje sie tak :roll: :lol: :roll: i zamiast kupic sobie kupie dziewczynkom :roll: :wink: :roll: a teraz mam juz je dwie :lol: :roll: :lol:

Życzenia przekazałam :lol: Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję w imieniu Wiktorynki :lol:

Aniu masz rację :lol: Wiktoria, to już taka mała kobietka :roll:

Oczywiście tylko z wyglądu, bo z zachowania to nadal jeszcze dziecko :lol: :roll: :lol: i całe szczęście, bo tak szybko się wyrasta z beztroskich lat :roll: tak bardzo chce się być dorosłym, a potem chętnie cofnęłoby się czas :roll:

Wiadomo jednak, że każdy wiek ma swoje uroki :lol: ja np się cieszę, że nie muszę już chodzić do szkoły :lol: :lol: :lol: chociaż czasami jakieś podyplomówki mi po głowie latają :roll: ale na razie finanse nie pozwalają :-?