Magi77 14.01.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a moja dziś zjadła połowę słoiczka jabłuszek.... jeszcze nie ma 4 miesięcy ale nie radzimy sobie z brzuszkiem, było coraz gorzej po jabłuszku zaraz kupka poszła i już dobrze jest Dawidek też tak wczesnie zaczął inne posiłki jeść, miał to samo z brzuszkiem co Nadia A mała teraz tak wszystkich pluje... Już nie gaworzy tylko stula usteczka i pluje i pluje... Super ta Twoje Dziewuszka Widziałam fotki Rzeczywiście rozwija się szybciutko, dogoniła moją Małą Jak nic jej nie jest to jabuszka jej nie zaszkodzą, zwłaszcza że jest juz na sztucznym mleku, to można spokojnie wprowadzać inne jedzonko Super masz te dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Muszę jeszcze nadmienić, że Wiktorynka skończyła 9 lat i to fotki z podwójnych urodzin Nie chcąc się chwaliś torty robiłam sama http://img232.imageshack.us/img232/1357/dmuchaniewieczkitp7.jpg http://img369.imageshack.us/img369/9793/wikawq0.jpg http://img232.imageshack.us/img232/6536/tortni1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATKI!!!! http://kartki.duno.pl/kartki/20/123.jpg 9 lat? -to chyba Komunia Cię czeka w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.01.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Dzięki Kachna za życzenia Jutro rano przekażę adresatce A co do Komunii, to masz rację 7 czerwca czeka nas ta przyjemność Dobrze, że mamy super księdza w parafii, więc jak na razie koścól nam jeszcze nie obrzydł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ode mnie też proszę przekazać najlepsze życzenia, niech się spełniają Wiktorii marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.01.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ode mnie też proszę przekazać najlepsze życzenia, niech się spełniają Wiktorii marzenia Dzięki, dzięki bardzo Ps. Oby te marzenia tylko nie zrujnowały nas finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ps. Oby te marzenia tylko nie zrujnowały nas finansowo niech w ich realizacji pomogą prezenty komunijne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.01.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.01.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ps. Oby te marzenia tylko nie zrujnowały nas finansowo niech w ich realizacji pomogą prezenty komunijne co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Tajemnicza księżniczka i to maleństwo takie słodkie, Magi, fajnie masz, ciesz się dopóki nie giną Ci cienie, błyszczyki, i kaszmirowe sweterki ja już muszę ciągle tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Tajemnicza księżniczka i to maleństwo takie słodkie, Magi, fajnie masz, ciesz się dopóki nie giną Ci cienie, błyszczyki, i kaszmirowe sweterki ja już muszę ciągle tego szukać Muszę Ci powiedzieć, że niedługo to ja będę pożyczać po cichu od córci kosmetyki i ubranka Na urodziny dostała z Sephory super zestaw z kosmetykami dla dziewczynek do tego ciągle mnie na coś naciągnie a ja głupia daje sie tak i zamiast kupic sobie kupie dziewczynkom a teraz mam juz je dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Trzy kobietki w domu dadzą zarobić perfumeriom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.01.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Trzy kobietki w domu dadzą zarobić perfumeriom Mamy jeszcze babcie do kompletu A chlop ma dla rownowagi kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Złóż życzonka Wiktorce, wszystkiego najlepszego Ale juz duża dziewczynka, a na tym balu, to już nie wygląda na dziewczynkę... kobietka z niej jak się patrzy Dominiczka rośnie, aż miło popatrzeć i coraz bardziej mi Ciebie przypomina, sliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.01.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Życzenia przekazałam Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję w imieniu Wiktorynki Aniu masz rację Wiktoria, to już taka mała kobietka Oczywiście tylko z wyglądu, bo z zachowania to nadal jeszcze dziecko i całe szczęście, bo tak szybko się wyrasta z beztroskich lat tak bardzo chce się być dorosłym, a potem chętnie cofnęłoby się czas Wiadomo jednak, że każdy wiek ma swoje uroki ja np się cieszę, że nie muszę już chodzić do szkoły chociaż czasami jakieś podyplomówki mi po głowie latają ale na razie finanse nie pozwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Już przed tą Twoją córą faceci klekają na kolana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Już przed tą Twoją córą faceci klekają na kolana ! Jeszcze tego nie zauważyłam ale pewnie niedługo nas to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a patrzyłaś dokładnie?? Zwłaszcza w szkole trzeba się przyjrzeć Bo ja tak myślę, że Kasia ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a patrzyłaś dokładnie?? Zwłaszcza w szkole trzeba się przyjrzeć Bo ja tak myślę, że Kasia ma rację Będę bardziej uważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Magi, pokaż się, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts