Magi77 16.02.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a u mnie niestety budowa na mojej głowie ale razem z Zuzką sobie jakoś poradzimy Pewnie Ściskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hejka jak zdrówko Waszej całej rodzinki, dziś Tłusty Czwartek to przynoszę pączusia http://img504.imageshack.us/img504/7145/p1090535wt3.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.02.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hejka Jakoś ostatnio zaniedbałam forum, bo co wieczór padałam wcześniej spać Dziękuję za pączusia My mamy się dobrze Mała coraz lepiej siedzi, zupki wcina i jest zadowolona z życia A właśnie w końcu zamówiliśmy meble do naszej sypialni w marcu, pewnie pod koniec przyjadą do nas z Zakopanego w końcu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wpadłam zobaczyć co z twoim dziennikiem i komentarzami i cieszę się że wszystko ok , po tych zamieszaniach u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wpadłam zobaczyć co z twoim dziennikiem i komentarzami i cieszę się że wszystko ok , po tych zamieszaniach u innych Fajnie, że wpadłaś w moje progi Dawno mnie nie było, więc nawet nie wiem nic o zamieszaniu Coś mnie ominęlo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wpadłam zobaczyć co z twoim dziennikiem i komentarzami i cieszę się że wszystko ok , po tych zamieszaniach u innych Fajnie, że wpadłaś w moje progi Dawno mnie nie było, więc nawet nie wiem nic o zamieszaniu Coś mnie ominęlo??? Zamieszanie spowodowało że Dobroszka musiała zlikwidować dziennik i komentarze NIESTETY !!!! Ale pozostała w naszych komentach - naszczęście bo to super kobitka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 wpadłam zobaczyć co z twoim dziennikiem i komentarzami i cieszę się że wszystko ok , po tych zamieszaniach u innych Fajnie, że wpadłaś w moje progi Dawno mnie nie było, więc nawet nie wiem nic o zamieszaniu Coś mnie ominęlo??? Zamieszanie spowodowało że Dobroszka musiała zlikwidować dziennik i komentarze NIESTETY !!!! Ale pozostała w naszych komentach - naszczęście bo to super kobitka !!! Ups no to kiszka Mam nadzieję, że to się nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 e tam kiszka - KICHA normalnie !!!!!!!!!! ja też chcę aby to sie juz nie powtórzyło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 e tam kiszka - KICHA normalnie !!!!!!!!!! ja też chcę aby to sie juz nie powtórzyło !!! Trzeba niestety się z tym liczyć, że ma FM są ludzie mili, fajni, sympatyczni, ale też i ci mniej mili, mniej fajni i mniej sympatyczni Jak w życiu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 e tam kiszka - KICHA normalnie !!!!!!!!!! ja też chcę aby to sie juz nie powtórzyło !!! Trzeba niestety się z tym liczyć, że ma FM są ludzie mili, fajni, sympatyczni, ale też i ci mniej mili, mniej fajni i mniej sympatyczni Jak w życiu niestety life is brutal and dificult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witaj Siostro Urzędniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witaj Siostro Urzędniczko Witaj witaj Coraz więcej nas łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam się popołudniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Bardzo dziękuję za życzenia - buźka [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witajcie wieczorową porą U nas chyba idą ząbki i do tego Dominika ma kłopoty ze spaniem w dzień drze się w niebogłosy zanim uśnie Jestem z deka padnięta i wkurzona ale liczę, że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, to brzydkie te ząbki - problem zanim wyjdą, problem jak wyjdą a potem problem jak muszą wyjść.....(z czyjąś pomocą) może Dominika tak reaguje na tą zmianę aury.... przeczekaj ten moment..... Dzień doberek i duuuuuuuuuuuuuużo usmiechu na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witajcie Od razu lepiej tak być miło przywitanym z rana A z ząbkami to właśnie tak jest że wieczne z nimi kłopoty oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Hejka u Zu ząbkowanie jakoś na razie mocno we znaki się nie daje oby nie tak jak u Starszaka gdzie przy każdym zębie była mega gorączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No u nas jak na razie tragedii nie ma, chociaż jak już ząbki są mocno na wylocie, to Dominika jest pobudzona, zła i marudna Jak na razie mamy 2 zęby, więc jeszcze dużo przed nami Za to mała królowa już siedzi sama i to przez ładnych parę minut, trochę ma czasami nie kontrolowane rzuty w różne strony ale radzi sobie coraz lepiej, a najchętniej, to w ogóle już by stała Z tego co pamiętam, to Wika rozwijała się wolniej, ale wszystko nadrobiła i teraz w wieku 9 lat ma 148 wzrostu niedługo mnie przerośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 qrcze a mojej wyszły górne zęby i ciągle zgrzyta, aż mi ciarki przechodzą a ta Twoja starsza to wyyyysoka, bo mój to chyba nawet 140cm nie ma ale wagę za to imponującą 34kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts