Magi77 05.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 qrcze a mojej wyszły górne zęby i ciągle zgrzyta, aż mi ciarki przechodzą a ta Twoja starsza to wyyyysoka, bo mój to chyba nawet 140cm nie ma ale wagę za to imponującą 34kg Ja to się boję, że jak Dominice wyjdą górne ząbki, to chyba pożegnamy się z cycem bo już teraz gryzie jak wściekła Wika waży 38 kg i przy tym wzroście wygląda bardzo dobrze Ma w klasie jeszce 2 takie koleżanki wysokie i przy reszcie wyglądają jak o 2 lata starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no fakt, u Kacpra ze 4 dziewczynki są takie wysokie a chłopcy to tak mniej więcej jak on Zu nie zdarzyło się jeszcze żeby mnie ugryzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zu nie zdarzyło się jeszcze żeby mnie ugryzła To masz szczęście Wika też mnie nie gryzła, a Dominika nadrabia za dwie i jeszcze się cieszy jak ja sycze Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 papapapa, zmykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 To i ja się doczłapałam do Ciebie i wpadłam na temat ząbkowania ... jak dobrze, że mam to już za sobą ... a właściwie nie do końca, bo ostatnio mój mąż zgubił ostatniego mleczaka a mojemu synowi wyrosły już dwa stałe i jeden mleczak się rusza ale to jakby daje spać i dziecku i rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Doberek!!! wracając do ząbków, to nie wiem co to znaczy jak dziecku wychodzą zęby - naszczęście moim dzieciom wyszły one tak że nawet nie wiedziałam kiedy, poprstu zaglądałam co jakiś czas do buzi żeby stwierdzić ile ich przybyło synowi wyszły w 4 miesiącu i ja tego nie zauważyłam tylko moja ciotka jak wsadziła mu metalową łyzeczkę a tu zastukało i od tego momentu wiedziałam ze pewnie reszta też pojawi się w "tajemniczy" sposób - i tak było - uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cześć Magi, ale tu ruch u Ciebie jak tam Dominiczka? My już mamy dwa ząbki na dole, drugi szedł z gorączką a potem jeszcze był tydzień marudzenia, popłakiwania i niespokoju. Pewnie góra szła przez okostną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 To i ja się doczłapałam do Ciebie i wpadłam na temat ząbkowania ... jak dobrze, że mam to już za sobą ... a właściwie nie do końca, bo ostatnio mój mąż zgubił ostatniego mleczaka a mojemu synowi wyrosły już dwa stałe i jeden mleczak się rusza ale to jakby daje spać i dziecku i rodzicom Witam w moich skromnych progach Fajnie, że macie to za sobą U mnie zęby dają się we znaki w podwójny sposób Dominice rosną górne jedynki, prześwitują już przez dziąsełka, więc pewnie już niedługo Ostatnio jest mniej marudna naszczęście, nauczyła się wyciągać rączki jak chce żeby ją wziąć na ręce mała spryciula Natomiast u Wiki rosną stałe, a nie wypadają mleczaki, właśnie w piątek byłyśmy wyraywać. Wika była bardzo dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Doberek!!! wracając do ząbków, to nie wiem co to znaczy jak dziecku wychodzą zęby - naszczęście moim dzieciom wyszły one tak że nawet nie wiedziałam kiedy, poprstu zaglądałam co jakiś czas do buzi żeby stwierdzić ile ich przybyło synowi wyszły w 4 miesiącu i ja tego nie zauważyłam tylko moja ciotka jak wsadziła mu metalową łyzeczkę a tu zastukało i od tego momentu wiedziałam ze pewnie reszta też pojawi się w "tajemniczy" sposób - i tak było - uffff Doberek To miałaś szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Cześć Magi, ale tu ruch u Ciebie jak tam Dominiczka? My już mamy dwa ząbki na dole, drugi szedł z gorączką a potem jeszcze był tydzień marudzenia, popłakiwania i niespokoju. Pewnie góra szła przez okostną Witaj witaj Mam nadzieje, że jednak najgorsze macie już za sobą, może to tylko pierwsze dają się tak we znaki, a potem pójdzie jak z płatka Mam nadzieję, że z resztą zdrówka już lepiej?? U nas dobrze z ząbkami różnie, raz lepiej raz gorzej Muszę się zebrać i kleić jakieś aktualne fotki jak Mała siedzi Pozdrawiam i mam nadzieję, że u Was będzie już tylko lepiej Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Przyszłam się przywitac, ale w zasadzie nic więcej nie powiem bo o zabkowaniu pojęcia nie mam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Przyszłam się przywitac, ale w zasadzie nic więcej nie powiem bo o zabkowaniu pojęcia nie mam ..... Witam, witam Ja do Ciebie też zaglądam ale jakoś głosu dawno nie zabierałam Oblukałam garderobę Pomysł bardzo dobry Wysokoś drążka spokojnie wystarczy Tak ogólnie u Ciebie już bardzo domowo oby tak dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Przyszłam się przywitac, ale w zasadzie nic więcej nie powiem bo o zabkowaniu pojęcia nie mam ..... ale przynajmniej wiesz co Cię czeka Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witaj Pasie Dobry wieczór w zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Hejka Magi kurcze jestem taka zrypana, po tej całej sobocie, że idę zaraz spać, Zu raczkuje po domu jak mały motorek i trzeba za nią latać ciągle latać buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dobrej nocki Wam życzę Ja swoją uziemiłam w kojcu Szkoda tylko, że za długo to nie chce tam posiedzieć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 cześć dziewczynki, jak tam po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 cześć dziewczynki, jak tam po weekendzie? hejka szkoda, że tak szybko zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 niestety wszystko co dobre szybko się kończy byle do następnego Magi gdzie foty Dominiczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witajcie Jakoś ostatnio rzadko zaglądam na forum, ale jakieś mnie zmęczenie dopadło i wieczorkiem wcześniej padam spać Aniu fotki wykasowałam, bo jakoś ostatnio mam schize i nie chce żeby trafiły w niepowołane ręce, ale jak tylko zgram fotki do kompa to Wam pokażę Dominisię Zęby dają się niestety we znaki cały czas, już w dziąsełkach je widać czekamy na pojawienie się na wierzchu Dominisia chce tylko stać, zupełnie zapomniała o leżeniu Podskakuje i zajmuje mi 100% czasu Wika niestety znowu chora, ma jakiegoś wirusa, tak jak połowa jej klasy tylko że jej się oczywiście ulokował głownie w gardle i chyba znowu nas antybiotyk nie ominie Mi też coś ostatnio zdrówko szwankuje, muszę się wziąć za siebie jak tylko przestanę karmić. Pozdrawiam Ps. Aniu cieszę się, że u Ciebie już lepiei i jak tylko jestem na forum to głosy oddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts