Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

qrcze a mojej wyszły górne zęby i ciągle zgrzyta, aż mi ciarki przechodzą :evil:

a ta Twoja starsza to wyyyysoka, bo mój to chyba nawet 140cm nie ma ale wagę za to imponującą 34kg :o :o :o

Ja to się boję, że jak Dominice wyjdą górne ząbki, to chyba pożegnamy się z cycem :roll: :evil: :roll: bo już teraz gryzie jak wściekła :evil:

Wika waży 38 kg i przy tym wzroście wygląda bardzo dobrze :lol: Ma w klasie jeszce 2 takie koleżanki wysokie i przy reszcie wyglądają jak o 2 lata starsze :roll:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To i ja się doczłapałam do Ciebie :) i wpadłam na temat ząbkowania ;) ... jak dobrze, że mam to już za sobą ;) ... a właściwie nie do końca, bo ostatnio mój mąż zgubił ostatniego mleczaka :o a mojemu synowi wyrosły już dwa stałe i jeden mleczak się rusza ;) :lol: :lol: :lol: ale to jakby daje spać i dziecku i rodzicom ;)

Doberek!!!

wracając do ząbków, to nie wiem co to znaczy jak dziecku wychodzą zęby - naszczęście :D

moim dzieciom wyszły one tak że nawet nie wiedziałam kiedy, poprstu zaglądałam co jakiś czas do buzi żeby stwierdzić ile ich przybyło :)

synowi wyszły w 4 miesiącu i ja tego nie zauważyłam tylko moja ciotka jak wsadziła mu metalową łyzeczkę a tu zastukało i od tego momentu wiedziałam ze pewnie reszta też pojawi się w "tajemniczy" sposób - i tak było - uffff :lol:

To i ja się doczłapałam do Ciebie :) i wpadłam na temat ząbkowania ;) ... jak dobrze, że mam to już za sobą ;) ... a właściwie nie do końca, bo ostatnio mój mąż zgubił ostatniego mleczaka :o a mojemu synowi wyrosły już dwa stałe i jeden mleczak się rusza ;) :lol: :lol: :lol: ale to jakby daje spać i dziecku i rodzicom ;)

Witam w moich skromnych progach :lol:

Fajnie, że macie to za sobą :lol:

U mnie zęby dają się we znaki w podwójny sposób :roll: :lol: :roll:

Dominice rosną górne jedynki, prześwitują już przez dziąsełka, więc pewnie już niedługo :roll: Ostatnio jest mniej marudna naszczęście, nauczyła się wyciągać rączki jak chce żeby ją wziąć na ręce :lol: mała spryciula :lol:

Natomiast u Wiki rosną stałe, a nie wypadają mleczaki, właśnie w piątek byłyśmy wyraywać. Wika była bardzo dzielna :lol:

Doberek!!!

wracając do ząbków, to nie wiem co to znaczy jak dziecku wychodzą zęby - naszczęście :D

moim dzieciom wyszły one tak że nawet nie wiedziałam kiedy, poprstu zaglądałam co jakiś czas do buzi żeby stwierdzić ile ich przybyło :)

synowi wyszły w 4 miesiącu i ja tego nie zauważyłam tylko moja ciotka jak wsadziła mu metalową łyzeczkę a tu zastukało i od tego momentu wiedziałam ze pewnie reszta też pojawi się w "tajemniczy" sposób - i tak było - uffff :lol:

Doberek :lol:

To miałaś szczęście :lol:

Cześć Magi, ale tu ruch u Ciebie :p

jak tam Dominiczka?

My już mamy dwa ząbki na dole, drugi szedł z gorączką :cry:

a potem jeszcze był tydzień marudzenia, popłakiwania i niespokoju.

Pewnie góra szła przez okostną :roll:

Witaj witaj :lol:

Mam nadzieje, że jednak najgorsze macie już za sobą, może to tylko pierwsze dają się tak we znaki, a potem pójdzie jak z płatka :lol:

Mam nadzieję, że z resztą zdrówka już lepiej??

U nas dobrze :lol: z ząbkami różnie, raz lepiej raz gorzej :lol:

Muszę się zebrać i kleić jakieś aktualne fotki jak Mała siedzi :lol:

Pozdrawiam i mam nadzieję, że u Was będzie już tylko lepiej :lol:

Buziaki

Przyszłam się przywitac, ale w zasadzie nic więcej nie powiem bo o zabkowaniu pojęcia nie mam :roll: .....

Witam, witam

Ja do Ciebie też zaglądam :lol: ale jakoś głosu dawno nie zabierałam :lol:

Oblukałam garderobę :lol: Pomysł bardzo dobry :lol:

Wysokoś drążka spokojnie wystarczy :lol:

Tak ogólnie u Ciebie już bardzo domowo :lol: oby tak dalej :lol:

Pozdrawiam

Witajcie :lol:

Jakoś ostatnio rzadko zaglądam na forum, ale jakieś mnie zmęczenie dopadło i wieczorkiem wcześniej padam spać :roll:

Aniu fotki wykasowałam, bo jakoś ostatnio mam schize i nie chce żeby trafiły w niepowołane ręce, ale jak tylko zgram fotki do kompa to Wam pokażę Dominisię :lol:

Zęby dają się niestety we znaki cały czas, już w dziąsełkach je widać :roll: czekamy na pojawienie się na wierzchu :roll: :wink: :roll: Dominisia chce tylko stać, zupełnie zapomniała o leżeniu :roll: Podskakuje i zajmuje mi 100% czasu :roll:

Wika niestety znowu chora, ma jakiegoś wirusa, tak jak połowa jej klasy :roll: tylko że jej się oczywiście ulokował głownie w gardle i chyba znowu nas antybiotyk nie ominie :roll: :( :roll:

Mi też coś ostatnio zdrówko szwankuje, muszę się wziąć za siebie jak tylko przestanę karmić.

Pozdrawiam

Ps. Aniu cieszę się, że u Ciebie już lepiei i jak tylko jestem na forum to głosy oddaję :lol: