Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka :p

dołączam do zachwytów na słodziakiem :D :D :D

Magii u nas to naprawdę szaleństwo komunijne prawie codziennie jakieś spotkania, zebrania, teraz jeździmy za zaproszeniami i musimy menu ustalić, ja muszę też sobie jakiś ciuch sprawić i Kacprowi też coś pod albę........................ a jeszcze przed komunią start budowy ...............................istne wariactwo :o

Hejka :p

dołączam do zachwytów na słodziakiem :D :D :D

Magii u nas to naprawdę szaleństwo komunijne prawie codziennie jakieś spotkania, zebrania, teraz jeździmy za zaproszeniami i musimy menu ustalić, ja muszę też sobie jakiś ciuch sprawić i Kacprowi też coś pod albę........................ a jeszcze przed komunią start budowy ...............................istne wariactwo :o

No to życzę żeby się wszystko udało :lol: :lol: :lol: i przygotowania do komunii i komunia, a przede wszystkim budowa :lol: :lol: :lol:

Też muszę sobie jakiś ciuch sprawić, co by na komunii dziecka przyzwoicie się prezentować :roll:

Pozdrawiam

Magi, piękne córeczki :D :D :D

Gratuluję jedyneczki :D :D :D

Mojej młodszej (za tydzień kończy dwa lata), wychodzi dopiero pierwsza 3 :o :roll: Strasznie późno jej wychodzą zęby, ale może dzięki temu będą zdrowsze :D

Moja młodsza też kluseczka - waży jakieś 12 kg, co bardzo odczuwam na swoim kręgosłupie :-?

Magi, piękne córeczki :D :D :D

Gratuluję jedyneczki :D :D :D

Mojej młodszej (za tydzień kończy dwa lata), wychodzi dopiero pierwsza 3 :o :roll: Strasznie późno jej wychodzą zęby, ale może dzięki temu będą zdrowsze :D

Moja młodsza też kluseczka - waży jakieś 12 kg, co bardzo odczuwam na swoim kręgosłupie :-?

Witaj w moich skromnych progach :lol:

Fajnie że do mnie wpadłaś :lol:

Co do zębów, to rzeczywiście podobno im później wychodzą tym są zdrowsze, ale czy tak jest naprawdę :lol: :roll: :lol:

Moja starsza miała zęby mleczne tak normalnie, ani późno, ani wcześniej i nie było z nimi większych problemów. Natomiast stałe zęby już ma od ponad 2 lat, zresztą cała rozwija się bardzo szybko :lol: :roll: :lol:

Mój chrześniak w marcu skończył 2 lata i waży 15 kg :roll: Ale wcale nie jest grubasem, jest jak to się mówi "nabity" :roll: to jest dopiero kluseczka :lol: :wink: :lol:

Pozdrawiam i zapraszam częściej :lol:

Magi, gratulacje dla Dominisi dwójeczki :D

Mojej wychodzą trzy trójki, więc też ma niezłe humorki teraz :roll: :-?

pozdrowionka :D

Dziękujemy bardzo :lol:

Dają nam się wszystkim te zęby we znaki :roll: :roll: :roll:

Nawet Viburcol nie pomaga :roll:

W nocy mała się cyckuje non stop, w dzień marudzi i nie chce jeść :( :roll: :(

Raczkuje za to po całym domu i wywala ziemię z kwiatków :roll: chyba wszystkie kwiaty wywędrują na razie na górę, no chyba że jej się znudzi :-? w co wątpię :-?

Też pozdrawiam i miłego dnia życzę :lol:

cóż..

u mnie wszystkie doniczki juz z podłogi poznikały, dwa razy juz musiałam ziemię zbierać... :roll:

Nadulka też juz raczkuje, lata za mna po całym domu, a zwłaszcza za odkurzaczem :lol: :lol: :lol:

nic juz się nie da zrobić na spokojnie :roll:

i łóżeczko muszę opuścić, bo się już cfaniak mały podnosi i staje :o

Śliczna ta Twoja Dominiczka, a jaka radosna :p

A co z sypialnią? :wink: