Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magi, szczena mi opadła :o piękna ta sypialnia, nie wygląda na niedokończoną :roll: 8)

super kolory i te mebelki też :roll:

ale mała już śmiga :o :p :p

Dziękuję dziękuję :lol:

Niedokończona jest, bo trzeba jeszcze raz odmalować, założyć listwy przypodłogowe, założyć karnisz i firanki :roll: a kiedy to nastąpi to nie mam pojęcia, ciągle nam coś wchodzi w paradę :roll: 8) :roll:

Proszę proszę tylko przez moment człowiek nie czyta, a tu kolejne zęby wychodzą, dziecię łazikuje, słoneczko na tarasie, tatuś uśmiechnięty.

Buziole :D

A ja myślałam, że jesteś na bieżąco :lol: :wink: :lol:

Może właśnie jakiś grillik na tarasie albo ognisko by się przydało zrobić w weekend???

Kociołek się zakurzył :roll: trzeba go odświeżyć :lol: :wink: :lol:

Buziaki

Magi, sypialnia intrygująca, ten ciemnoróżowy kolor ścian i pościeli pobudzający do działania :D 8) , bardzo fajnie gra z czekoladowym kolorem mebli. Super.

A Dominisia rozkoszna :D

Magi, sypialnia intrygująca, ten ciemnoróżowy kolor ścian i pościeli pobudzający do działania :D 8) , bardzo fajnie gra z czekoladowym kolorem mebli. Super.

A Dominisia rozkoszna :D

Dziękuję bardzo za miłe słowa :lol:

A ten kolor na ścianach i pościeli to wrzosowy w połaczeniu z jasnym fioletem :lol:

A co do działalności, to u nas juz zawieszona :lol: :wink: :roll: 8)

Wieczór Bry

wreszcie dotarłam, ale zdjęciowo u Ciebie

mała słodziutka niesamowicie

sypialnia fajna i energetyzująca przez te kolory

i ja też trawy nie widzę

Bry bry

Ja u Ciebie też już byłam

Szkoda że ten termin się obsuwa ale co się odwlecze, to.......

mam nadzieję :roll:

Będzie dobrze zobaczysz :lol:

Bry :D

Wpadam i co widzę ? Piękne zdjęcia córeczki z tatusiem :D :D oraz zdjęcia pięknej sypialni :D :D Piękne są te meble, możesz zdradzić co to za firma ?

A sypialnia wcale nie wygląda na niedokończoną :D

Dziękuję dziękuję :lol:

Cieszę się, że Ci się podoba :lol:

Meble do sypialni zrobił nam, według naszego projektu, za przyjaźniony Góral :lol: Ten sam, który robił nam drzwi i schody :lol: W razie co służę namiarami :lol: Oczywiście wszystko to drewno :lol: nie żadna płyta :roll: Przy większych zamówieniach nie ma sprawy z przyjazdem do Wawki :lol: Polecam go z zamkniętymi oczami, jako jednego z nielicznych wykonawców naszego domku :roll:

Pozdrawiam