DarioAS 27.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magi, szczena mi opadła piękna ta sypialnia, nie wygląda na niedokończoną super kolory i te mebelki też ale mała już śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 27.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Proszę proszę tylko przez moment człowiek nie czyta, a tu kolejne zęby wychodzą, dziecię łazikuje, słoneczko na tarasie, tatuś uśmiechnięty. Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magi, szczena mi opadła piękna ta sypialnia, nie wygląda na niedokończoną super kolory i te mebelki też ale mała już śmiga Dziękuję dziękuję Niedokończona jest, bo trzeba jeszcze raz odmalować, założyć listwy przypodłogowe, założyć karnisz i firanki a kiedy to nastąpi to nie mam pojęcia, ciągle nam coś wchodzi w paradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Proszę proszę tylko przez moment człowiek nie czyta, a tu kolejne zęby wychodzą, dziecię łazikuje, słoneczko na tarasie, tatuś uśmiechnięty. Buziole A ja myślałam, że jesteś na bieżąco Może właśnie jakiś grillik na tarasie albo ognisko by się przydało zrobić w weekend??? Kociołek się zakurzył trzeba go odświeżyć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magi, sypialnia intrygująca, ten ciemnoróżowy kolor ścian i pościeli pobudzający do działania , bardzo fajnie gra z czekoladowym kolorem mebli. Super. A Dominisia rozkoszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magi, sypialnia intrygująca, ten ciemnoróżowy kolor ścian i pościeli pobudzający do działania , bardzo fajnie gra z czekoladowym kolorem mebli. Super. A Dominisia rozkoszna Dziękuję bardzo za miłe słowa A ten kolor na ścianach i pościeli to wrzosowy w połaczeniu z jasnym fioletem A co do działalności, to u nas juz zawieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A co do działalności, to u nas juz zawieszona nie możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A co do działalności, to u nas juz zawieszona nie możliwe Możliwe możliwe Teraz to najwyżej sama przyjemność została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a, to chyba że tak to nawet jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 a, to chyba że tak to nawet jeszcze lepiej Ps. trzymam za to kciuki za pewną działalność Oby była owocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magi, coś tak czuję, że będziesz dziś się chcichrać po położeniu do łóżka, na samo wspomnienie tych wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No nie! wpadam ja na kontrol sypialnianą Madzia córcia sliczności, tatuś tyż, ale trawa najpiekniejsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Magi, coś tak czuję, że będziesz dziś się chcichrać po położeniu do łóżka, na samo wspomnienie tych wpisów Trzeba dbać o dobry humorek Zwłaszcza jak się małża nie ma w wyrku, tylko obie córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No nie! wpadam ja na kontrol sypialnianą Madzia córcia sliczności, tatuś tyż, ale trawa najpiekniejsza!!! No cieszę się że wpadłaś Tylko ja tu żadnej trawy nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wieczór Bry wreszcie dotarłam, ale zdjęciowo u Ciebie mała słodziutka niesamowicie sypialnia fajna i energetyzująca przez te kolory i ja też trawy nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wieczór Bry wreszcie dotarłam, ale zdjęciowo u Ciebie mała słodziutka niesamowicie sypialnia fajna i energetyzująca przez te kolory i ja też trawy nie widzę Bry bry Ja u Ciebie też już byłam Szkoda że ten termin się obsuwa ale co się odwlecze, to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wieczór Bry wreszcie dotarłam, ale zdjęciowo u Ciebie mała słodziutka niesamowicie sypialnia fajna i energetyzująca przez te kolory i ja też trawy nie widzę Bry bry Ja u Ciebie też już byłam Szkoda że ten termin się obsuwa ale co się odwlecze, to....... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wieczór Bry wreszcie dotarłam, ale zdjęciowo u Ciebie mała słodziutka niesamowicie sypialnia fajna i energetyzująca przez te kolory i ja też trawy nie widzę Bry bry Ja u Ciebie też już byłam Szkoda że ten termin się obsuwa ale co się odwlecze, to....... mam nadzieję Będzie dobrze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Bry Wpadam i co widzę ? Piękne zdjęcia córeczki z tatusiem oraz zdjęcia pięknej sypialni Piękne są te meble, możesz zdradzić co to za firma ? A sypialnia wcale nie wygląda na niedokończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Bry Wpadam i co widzę ? Piękne zdjęcia córeczki z tatusiem oraz zdjęcia pięknej sypialni Piękne są te meble, możesz zdradzić co to za firma ? A sypialnia wcale nie wygląda na niedokończoną Dziękuję dziękuję Cieszę się, że Ci się podoba Meble do sypialni zrobił nam, według naszego projektu, za przyjaźniony Góral Ten sam, który robił nam drzwi i schody W razie co służę namiarami Oczywiście wszystko to drewno nie żadna płyta Przy większych zamówieniach nie ma sprawy z przyjazdem do Wawki Polecam go z zamkniętymi oczami, jako jednego z nielicznych wykonawców naszego domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts