rasia 28.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wpadam z rewizytą... a tu też Drewniane Dziwy... Super mebelki!!! Z jakiego drewna Magik Góral je wyczarował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Doberek Magii Zuz@nka małe spotkanko organizejszyn 16 maja, może wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wpadam z rewizytą... a tu też Drewniane Dziwy... Super mebelki!!! Z jakiego drewna Magik Góral je wyczarował? Witaj w moich skromnych progach Cieszę się, że sypialni Ci się podoba A mebelki są z jesionu Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Magi, z córkami śpisz? A mąż?? ja tam jedno dziecie do łóżka, drugie do łóżeczka a ja... do mężusia on jest jak grzejniczek i nic mi go nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dzień dobry miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.05.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Magi, z córkami śpisz? A mąż?? A mąż w delegacji Dominika śpi z nami, bo na razie tak mi wygodniej A Wika przychodzi jak małż wyjeżdza Dobrze, że mamy szerokie łoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 MIŁEGO WEEKENDU MAJÓWKOWEGO Dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Doberek Magii Zuz@nka małe spotkanko organizejszyn 16 maja, może wpadniesz Chętnie bym wpadła, ale nie wiem czy dam radę, bo mamy odbiór sukienek komunijnych i próbną spowiedź Ale jakbym się wyrobiła z tym wszystkim w miarę szybko to pewnie, że wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Witam witam I jak walka się powiodła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 sukienka odebrana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 sukienka odebrana?? Dopiero 16 maja odbór Też już jestem ciekawa A buty ciągle nie kupione A jak Nadusia?? Moja Mała ma znowu katar Mam nadzieję, że nic gorszego się nie rozwinie Teraz w zasadzie pół dnia spędzamy na dworku, więc może wiatr przewieje te gilochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 u nas na razie wszystko wporządku. Musialam łóżeczko obniżyć, bo ostatnio o mały włos z niego nie wypadła.. Ja Ci rano oko podnoszę... A tu mała zgięta w pół i przewieszona przez łóżeczko bo juz staje przy czym się tylko da nogi sie jej trzęsa, ale nie pogadasz z nią.. Nie usiądzie cholerka mała, bo albo zaczyna skakać albo tak sie zapiera i staje, że nie mam siły na nią I jak już jest na jej to banan... I tak jej dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Witam witam I jak walka się powiodła???? generalnie się udała, bo rów nagle wyparował dzisiaj jadę złożyć poprawione papiery do PnB i mam nadzieję, że nadal rowu nie ma i już nie będzie żadnych przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hejka Maggi moja Zu też od wczoraj zakatarzona, chyba ja przewiało i w domu jestem uziemiona a butów też jeszcze nie mamy chyba w sobotę na ostatnią chwilę będę kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.05.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 u nas na razie wszystko wporządku. Musialam łóżeczko obniżyć, bo ostatnio o mały włos z niego nie wypadła.. Ja Ci rano oko podnoszę... A tu mała zgięta w pół i przewieszona przez łóżeczko bo juz staje przy czym się tylko da nogi sie jej trzęsa, ale nie pogadasz z nią.. Nie usiądzie cholerka mała, bo albo zaczyna skakać albo tak sie zapiera i staje, że nie mam siły na nią I jak już jest na jej to banan... I tak jej dobrze U nas łóżeczko już dawno na dole, chociaż Mała w łóżeczku jeszcze nie umie stanąć Na razie klęka przy wszystkim Dwa razy wyprostowała nogi przy schodach, lubi mieć łapki o coś oparte, a nie podciągać się o szczebelki w łóżeczku Wszędzie jej pełno, muszę koniecznie do Ikei lecieć po blokady do szuflad i osłonki na rogi Sama wiesz oczy trzeba mieć do okoła głowy Fajoskie te nasze dziewuszki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.05.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Witam witam I jak walka się powiodła???? generalnie się udała, bo rów nagle wyparował dzisiaj jadę złożyć poprawione papiery do PnB i mam nadzieję, że nadal rowu nie ma i już nie będzie żadnych przeszkód Byłam, czytałam, kciuki zaciskałam i wierzę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.05.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hejka Maggi moja Zu też od wczoraj zakatarzona, chyba ja przewiało i w domu jestem uziemiona a butów też jeszcze nie mamy chyba w sobotę na ostatnią chwilę będę kupować No my też w sobotę jedziemy na zakupy. Muszę chrześniakowi aparat kupić Ciuchów nie kupiłam, butów też nie, dobrze że mam jeszcze trochę czasu Dominika też zakatarzona, ale nie jest gorzej na razie mam nadzieję że tak zostanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam w klubie zakatarzonych corek, bo moja też - ale poza tym wszystko ok i szaleje po domu..... Miłego dzionka i walczymy z katarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts