Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

Witam w klubie zakatarzonych corek, bo moja też - ale poza tym wszystko ok i szaleje po domu.....

Miłego dzionka i walczymy z katarami :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll:

Witaj witaj :lol:

My też walczymy z katarem, ale nie chce dać za wygraną :roll:

U nas wszystko na raz katar i zęby :roll:

Daj znać gdzie mam się stawić, jak dam radę, na ten mały zlocik :lol:

Będę się starała bardzo mocno :D

Pozdrawiam i zdrówka życzę :lol:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magi -świetna ta sypialnia :o ! robiona czy kupiona? co łóżko ma "w nogach' (oprócz komody -jakąś dechę czy coś?), a nie masz zbliżenia szafek nocnych? bardzo bym prosiła, bo ja w tym tyg. musze podać projekt sypialni stolarzowi -i własnie z szafkami mam problem :roll: -a chciałabym coś właśnie takiego "kanciastego" :wink:

Magi -świetna ta sypialnia :o ! robiona czy kupiona? co łóżko ma "w nogach' (oprócz komody -jakąś dechę czy coś?), a nie masz zbliżenia szafek nocnych? bardzo bym prosiła, bo ja w tym tyg. musze podać projekt sypialni stolarzowi -i własnie z szafkami mam problem :roll: -a chciałabym coś właśnie takiego "kanciastego" :wink:

Bardzo się cieszę, że Ci się podoba moja sypialnia :lol:

Sypialnia jest robiona przez naszego zaprzyjaźnionego górala, według naszego projektu :lol:

W nogach łóżka stoi taka długa komoda, składająca się jakby z dwóch częsci. Z jednej strony są dwie szuflady, a z drugiej otwierany do góry "pojemnik" na pościel :lol:

Zdjęć szafeczek w tej chwili nie mam ale jutro w dzień pstryknę, to wieczorkiem wkleję :lol:

Ja właśnie chciałam żeby sypialnia była prosta i kanciasta, bo nie lubię udziwnień :roll:

Pozdrawiam

Magi te firanki sa idealne, wogóle Twoja sypialnia mnie zachwyciła :roll:

I te kolory i te mebelki..

dziewczynki śliczne, rosną jak na drożdżach :wink:

Ale Dominiczka już ma włoski, zazdroszczę :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dzięki bardzo za miłe słowa :lol:

A Dominika włosów to ma pod dostatkiem, ostatnio grzywkę podcinaliśmy bo już w oczka zaglądała :lol: :roll: :lol:

Fajnie, że Wam się udało spotkanko z Olgą - fotka potwierdza że było miło :lol: :wink: :lol:

Buziaki