Magi77 14.05.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Spryciula minka przednia. Spryciulka spryciulka racja A minkę taką zawsze robi jak się światełko zapala w aparacie więc pewnie teraz to większość takich zdjęć będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 .... uf .. przebrnęłam witam Gospodynię i gości przyleciałam z rewizytą... i na co natrafiłam...? na fantastyczne fotki małego Szkraba... usiłującego wyjść z łózia Masz śliczne córeczki a ta mała to wręcz rozkocha czytałam już o przeprowadzce... i widziałam fotki z wnętrza domu.... i jak tak czytałam to dotarło do mnie ze ty jesteś ze Stanisławowa... a ja tam byłam ze dwa razy u Konrada... bo on tez stamtąd jest szkoda że mi jakoś wcześniej nie pikło Ja tu już wcześniej byłam i chwaliłam Twą markize .... mam pytanko... jak się Wam ją użytkuje... i czy ewentualnie jeszcze pamiętasz kto ją robił.... ( i tak już na bezczela zapytam czy drogo wyszło ?) Szukam czegoś do ogródka... i jakos nic mnie na 100% nie przekonuje .... przerabiałam już konstrukcje murowane, drewniane... nawet parasol... ale nioooo jakoś nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witaj Nitubago Fajnie, że wpadłaś do mnie Ja czytam Twój wątek często, czasami się ujawniam jak czas mi pozwala Podziwiam Twoją hardość i trzymam mocno kciuka za pomyślne zakończenie walki z dew.........(brzydkie słowa mi się cisną na usta) Markizę kupiliśmy w firnie Roltor, sprawuję się dobrze http://www.roltor.com.pl/ to ich strona polecam jak najbardziej Konrada znam i też się wybieram do niego, tylko dotrzeć nie mogę W każdym razie jakbyś się wybierała w moje strony, to ja serdecznie zapraszam Możemy Konradowi zrobić podwójną niespodziankę (no chyba że to przeczyta to nici z niespodzianki) Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.05.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 .... bardzo dziękuję za info a Konrad to się chyba zakopał w tych gładziach... bo jakoś go wcale nie widać a dosiebie równiez zapraszam w każdej wolniejszej chwili tam jestem... więc jak będzieszmiała ochotę na wycieczkę w okolice Marek.... to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.05.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Hejka zdolniacha z Twojej Dominiki, moja Zu to dopiero niedawno zaczęła sama stawać stawanie to stawanie ale jakie ona ma ssssuuuuupppeeerrr włosy moja to ma jak chłopak króciutkie czy jutro będziesz z dziewczynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 .... bardzo dziękuję za info a Konrad to się chyba zakopał w tych gładziach... bo jakoś go wcale nie widać a dosiebie równiez zapraszam w każdej wolniejszej chwili tam jestem... więc jak będzieszmiała ochotę na wycieczkę w okolice Marek.... to daj znać Napewno któregoś dnia skorzystam z zaproszenia Zobaczę Twoje roślinki i piekniejący z dnia na dzień ogródek Pozdrawiam i do miłego Ps. szkoda że się nie spotkamy u Zuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Hejka zdolniacha z Twojej Dominiki, moja Zu to dopiero niedawno zaczęła sama stawać stawanie to stawanie ale jakie ona ma ssssuuuuupppeeerrr włosy moja to ma jak chłopak króciutkie czy jutro będziesz z dziewczynami No tak włosów to akurat Dominika ma pod dostatkiem Już jej obcinaliśmy grzywkę, bo w oczy wchodziła Bedę jutro z dziewczynkami Małża zostawiam w domku będzie walczył z działką, bo dziś kopara ściągnęła ziemię z chastami, jutro wpada glebogryzarka i będzie sianie trawki W końcu będzie ładnie Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Życzymy dobrej nocki http://images44.fotosik.pl/125/3e6976a02ab8f4e5m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bry wieczorową porą Magi, jaka piękna spryciula w kojcu Słodziaczek z niej Do zobaczenia jutro w Raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bry wieczorową porą Magi, jaka piękna spryciula w kojcu Słodziaczek z niej Do zobaczenia jutro w Raju Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... Nie mogę przepuścić takiej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.05.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... Nie mogę przepuścić takiej okazji... Pewnie, że nie można Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Cześć, to jeszcze kawkę przed wyjściem podrzucę http://www.expresso-online.co.uk/uploaded_images/Expresso.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 http://images48.fotosik.pl/124/3f89400947247913m.jpg ona ma najszczerszy uśmiech świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... Nie mogę przepuścić takiej okazji... A jednak przepuściłaś Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 http://images48.fotosik.pl/124/3f89400947247913m.jpg ona ma najszczerszy uśmiech świata! Teraz ten uśmiech to ma na każde zawołanie, zwłaszcza jak się pojawia światełko w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... Nie mogę przepuścić takiej okazji... A jednak przepuściłaś No właśnie Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz Wzajemnie Mi również było miło i już czekam na powtórkę z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wpadlam i ja podziekowac za spotkanie, bylo mi strasznie milo i mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 wpadlam i ja podziekowac za spotkanie, bylo mi strasznie milo i mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a co to za spotkanko było?? Magi, mnie nie będzie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts