Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... uf .. przebrnęłam :)

witam Gospodynię i gości :)

przyleciałam z rewizytą... i na co natrafiłam...? na fantastyczne fotki małego Szkraba... usiłującego wyjść z łózia :)

Masz śliczne córeczki :) a ta mała to wręcz rozkocha :)

czytałam już o przeprowadzce... i widziałam fotki z wnętrza domu.... i jak tak czytałam to dotarło do mnie ze ty jesteś ze Stanisławowa... a ja tam byłam ze dwa razy u Konrada... bo on tez stamtąd jest :) szkoda że mi jakoś wcześniej nie pikło :roll:

Ja tu już wcześniej byłam i chwaliłam Twą markize .... mam pytanko... jak się Wam ją użytkuje... i czy ewentualnie jeszcze pamiętasz kto ją robił.... ( i tak już na bezczela zapytam czy drogo wyszło ?)

Szukam czegoś do ogródka... i jakos nic mnie na 100% nie przekonuje .... :roll: przerabiałam już konstrukcje murowane, drewniane... nawet parasol... ale nioooo jakoś nie bardzo :roll:

Witaj Nitubago :lol:

Fajnie, że wpadłaś do mnie :lol:

Ja czytam Twój wątek często, czasami się ujawniam jak czas mi pozwala :lol: :roll: Podziwiam Twoją hardość i trzymam mocno kciuka za pomyślne zakończenie walki z dew.........(brzydkie słowa mi się cisną na usta) :roll:

Markizę kupiliśmy w firnie Roltor, sprawuję się dobrze :lol:

http://www.roltor.com.pl/ to ich strona :lol: polecam jak najbardziej :lol:

Konrada znam i też się wybieram do niego, tylko dotrzeć nie mogę :roll:

W każdym razie jakbyś się wybierała w moje strony, to ja serdecznie zapraszam :lol: Możemy Konradowi zrobić podwójną niespodziankę :lol: (no chyba że to przeczyta to nici z niespodzianki) :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam i zapraszam

.... bardzo dziękuję za info :)

a Konrad to się chyba zakopał w tych gładziach... bo jakoś go wcale nie widać :)

a dosiebie równiez zapraszam w każdej wolniejszej chwili tam jestem... więc jak będzieszmiała ochotę na wycieczkę w okolice Marek.... to daj znać :)

.... bardzo dziękuję za info :)

a Konrad to się chyba zakopał w tych gładziach... bo jakoś go wcale nie widać :)

a dosiebie równiez zapraszam w każdej wolniejszej chwili tam jestem... więc jak będzieszmiała ochotę na wycieczkę w okolice Marek.... to daj znać :)

Napewno któregoś dnia skorzystam z zaproszenia :lol:

Zobaczę Twoje roślinki i piekniejący z dnia na dzień ogródek :lol:

Pozdrawiam i do miłego :lol:

Ps. szkoda że się nie spotkamy u Zuzy :cry:

Hejka

zdolniacha z Twojej Dominiki, moja Zu to dopiero niedawno zaczęła sama stawać :) stawanie to stawanie ale jakie ona ma ssssuuuuupppeeerrr włosy :D moja to ma jak chłopak króciutkie :(

czy jutro będziesz z dziewczynami :roll: :p

No tak włosów to akurat Dominika ma pod dostatkiem :roll: :lol: :roll:

Już jej obcinaliśmy grzywkę, bo w oczy wchodziła :roll: :p :roll:

Bedę jutro z dziewczynkami :lol:

Małża zostawiam w domku 8) będzie walczył z działką, bo dziś kopara ściągnęła ziemię z chastami, jutro wpada glebogryzarka i będzie sianie trawki :lol: :lol: :lol:

W końcu będzie ładnie :lol:

Do juterka

Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... 8) Nie mogę przepuścić takiej okazji... :lol:

A jednak przepuściłaś :evil:

No właśnie :evil: :evil: :evil:

Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny :D :D :D Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz :D

Wzajemnie :lol: Mi również było miło i już czekam na powtórkę z rozrywki :lol: :lol: :lol: