pasie 18.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Doberek Dzięki za spotkanie u Zuzanki baaaaaardzo miło mi było Was Dziewczynki poznać i dziękuję za zaproszenie do Ciebie, muszę wygospodarować jakiś dzionek i się do Was wybrać ............... buziaki wielkie przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Aniu bylismy u Zuzanki w Raju, a dlaczego nie przyjedziesz na zlot? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a co to za spotkanko było?? Magi, mnie nie będzie na zlocie Byłyśmy u Zuzanki w Raju No właśnie, a dlaczego Cię nie będzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Doberek Dzięki za spotkanie u Zuzanki baaaaaardzo miło mi było Was Dziewczynki poznać i dziękuję za zaproszenie do Ciebie, muszę wygospodarować jakiś dzionek i się do Was wybrać ............... buziaki wielkie przesyłam Nam też było miło Zapraszamy serdecznie do nas jakiś wolny termin w napiętym grafiku musisz znaleźć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.05.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Aniu bylismy u Zuzanki w Raju, a dlaczego nie przyjedziesz na zlot? dzien dobry Piękny ten Raj Prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Aniu bylismy u Zuzanki w Raju, a dlaczego nie przyjedziesz na zlot? dzien dobry trochę mam za daleko, w dodatku czerwiec to u nas miesiąc imprezowy co roku, mało tego, mąż ma w tych miesiącach najwięcej pracy, zazwyczaj go nie ma nawet w weekendy a teraz nie możemy sobie pozwolić na to, żeby nie łapać okazji zarobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nam też było miło Zapraszamy serdecznie do nas jakiś wolny termin w napiętym grafiku musisz znaleźć Buziaki Hejka ale do Ciebie to daleko, a ja to taki kierowca ale przyślij mi namiary na priva to opracuję plan trasy buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... Nie mogę przepuścić takiej okazji... A jednak przepuściłaś No właśnie Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz Wzajemnie Mi również było miło i już czekam na powtórkę z rozrywki Ogromnie żałuję... Ale następnej okazji nie przepuszczę, choćbym miała tam się doczołgać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.05.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Aniu bylismy u Zuzanki w Raju, a dlaczego nie przyjedziesz na zlot? dzien dobry trochę mam za daleko, w dodatku czerwiec to u nas miesiąc imprezowy co roku, mało tego, mąż ma w tych miesiącach najwięcej pracy, zazwyczaj go nie ma nawet w weekendy a teraz nie możemy sobie pozwolić na to, żeby nie łapać okazji zarobku No to szkoda miałam nadzieję, że się poznamy że sobie dziewczyny po trawce pobuszują Może się kiedyś wypuścisz w nasze strony zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.05.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nam też było miło Zapraszamy serdecznie do nas jakiś wolny termin w napiętym grafiku musisz znaleźć Buziaki Hejka ale do Ciebie to daleko, a ja to taki kierowca ale przyślij mi namiary na priva to opracuję plan trasy buziak Oj bez przesady, to nie koniec świata Dasz radę Wieczorkiem Ci napiszę jak dojechać albo jak byś się wybierała, to najlepiej się zdzwonić Zresztą Zuzka mówiła że się z Tobą wybierze Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.05.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... Nie mogę przepuścić takiej okazji... A jednak przepuściłaś No właśnie Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz Wzajemnie Mi również było miło i już czekam na powtórkę z rozrywki Ogromnie żałuję... Ale następnej okazji nie przepuszczę, choćbym miała tam się doczołgać... Żałuj żałuj ale to chyba jeszcze nic straconego pewnie jeszcze nie raz się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Doberek buziaki zostawiam i lecę okna zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witanko U nas trawka posiana trzeba trzymać kciuki żeby do komunii chociaż wykiełkowała A do komunii coraz bliżej Miłego dzionka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Magi - jeszcze raz dzięki za dwiedziny , za wałówkę i dobre słowo mam nadziję że szybko nastapi nastepne spotkanie i jak bedzie pogoda to dziewczynki wykorzystają ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Magi, kiedy masz tą komunię? Trawka kiełkuje ok. 2 tygodni, zależy od pogody kiedys sie napewno zapuszę w Twoje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Magi - jeszcze raz dzięki za dwiedziny , za wałówkę i dobre słowo mam nadziję że szybko nastapi nastepne spotkanie i jak bedzie pogoda to dziewczynki wykorzystają ogródek Też mam taką nadzieję Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Zaniedbałam forum przez weekend, a wszystko przez to, że nasza neptunkowa rodzina powiększyła się o nowego członka Przedstawiam oto Luna http://images45.fotosik.pl/132/e97c2e9467fa2cdem.jpg http://images48.fotosik.pl/132/35240bb46bbe2833m.jpg http://images46.fotosik.pl/131/62bb7b2b1d4987ecm.jpg Luna to posokowiec hanowerski, wymarzony prezent przedkomunijny Wiktorii Jest z nami od wczoraj Wszyscy oszaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja się nie dziwię Witanko Śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja się nie dziwię Witanko Śliczna jest Witanko No rzeczywiście jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Taaaki zmarszczuk piękniasty Strasznie sympatyczne to są psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts