Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :p

Dzięki za spotkanie u Zuzanki baaaaaardzo miło mi było Was Dziewczynki poznać :)

i dziękuję za zaproszenie do Ciebie, muszę wygospodarować jakiś dzionek i się do Was wybrać ...............

buziaki wielkie przesyłam :D :D :D :D

Nam też było miło :lol:

Zapraszamy serdecznie do nas :lol: jakiś wolny termin w napiętym grafiku musisz znaleźć :lol: :roll: :lol:

Buziaki

Aniu bylismy u Zuzanki w Raju,

a dlaczego nie przyjedziesz na zlot?

dzien dobry

trochę mam za daleko, w dodatku czerwiec to u nas miesiąc imprezowy co roku, mało tego, mąż ma w tych miesiącach najwięcej pracy, zazwyczaj go nie ma nawet w weekendy :roll:

a teraz nie możemy sobie pozwolić na to, żeby nie łapać okazji zarobku :wink:

Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... 8) Nie mogę przepuścić takiej okazji... :lol:

A jednak przepuściłaś :evil:

No właśnie :evil: :evil: :evil:

Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny :D :D :D Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz :D

Wzajemnie :lol: Mi również było miło i już czekam na powtórkę z rozrywki :lol: :lol: :lol:

Ogromnie żałuję... :( Ale następnej okazji nie przepuszczę, choćbym miała tam się doczołgać... :wink: :D

Aniu bylismy u Zuzanki w Raju,

a dlaczego nie przyjedziesz na zlot?

dzien dobry

trochę mam za daleko, w dodatku czerwiec to u nas miesiąc imprezowy co roku, mało tego, mąż ma w tych miesiącach najwięcej pracy, zazwyczaj go nie ma nawet w weekendy :roll:

a teraz nie możemy sobie pozwolić na to, żeby nie łapać okazji zarobku :wink:

No to szkoda :cry: miałam nadzieję, że się poznamy :cry: że sobie dziewczyny po trawce pobuszują :roll:

Może się kiedyś wypuścisz w nasze strony :D zapraszam serdecznie :p

Nam też było miło

Zapraszamy serdecznie do nas jakiś wolny termin w napiętym grafiku musisz znaleźć

Buziaki

Hejka :)

ale do Ciebie to daleko, a ja to taki kierowca :roll: :o :wink:

ale przyślij mi namiary na priva to opracuję plan trasy :wink: :D

buziak

Oj bez przesady, to nie koniec świata :roll: Dasz radę :roll:

Wieczorkiem Ci napiszę jak dojechać :p albo jak byś się wybierała, to najlepiej się zdzwonić :lol: Zresztą Zuzka mówiła że się z Tobą wybierze :p

Zapraszam

Oj! Niezła ekipa się szykuje do raju... 8) Nie mogę przepuścić takiej okazji... :lol:

A jednak przepuściłaś :evil:

No właśnie :evil: :evil: :evil:

Magi, baaardzo miło było mi cię poznać i twoje fantastyczne dziewczyny :D :D :D Dziękuję i mam nadzieję, że to nie był ostatni raz :D

Wzajemnie :lol: Mi również było miło i już czekam na powtórkę z rozrywki :lol: :lol: :lol:

Ogromnie żałuję... :( Ale następnej okazji nie przepuszczę, choćbym miała tam się doczołgać... :wink: :D

Żałuj żałuj :roll: ale to chyba jeszcze nic straconego :roll: pewnie jeszcze nie raz się spotkamy :p

Zaniedbałam forum przez weekend, a wszystko przez to, że nasza neptunkowa rodzina powiększyła się o nowego członka :lol: :roll: :wink:

Przedstawiam oto Luna :lol:

http://images45.fotosik.pl/132/e97c2e9467fa2cdem.jpg

http://images48.fotosik.pl/132/35240bb46bbe2833m.jpg

http://images46.fotosik.pl/131/62bb7b2b1d4987ecm.jpg

Luna to posokowiec hanowerski, wymarzony prezent przedkomunijny Wiktorii :lol: :lol: :lol: Jest z nami od wczoraj :lol:

Wszyscy oszaleli :lol: