OK 08.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cześć Magi Ja na picasse wrzucam i raczej nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cześć Magi Ja na picasse wrzucam i raczej nie mam problemów a mi picasa nie pokazywała zdjęć i przeszłam chwilowo na fotosik dobry wieczorek to dobrze, ze wszystko się udało a biały tydzień zleci szyyybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.06.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cześć Magi Ja na picasse wrzucam i raczej nie mam problemów Hejka No to i ja spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.06.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Spróbujemy Przygotowania http://lh4.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si1-4njMkUI/AAAAAAAAABs/n4z2wcT05NI/s576/przygotowania.jpg Komunistka http://lh5.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si2Ag8HUWhI/AAAAAAAAAC0/lYHi1imQLAM/s576/komunia1.jpg Komunistka pod kościołem http://lh5.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si2BPQPGJBI/AAAAAAAAADQ/q-Xxl9PG-4g/s576/pod%20ko%C5%9Bcio%C5%82em.jpg Prezent od chrzestnej http://lh3.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si2Blmo_rqI/AAAAAAAAADU/YabBFRGS1lQ/s576/komunia2.jpg http://lh5.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si2HCgWhbBI/AAAAAAAAADY/AdID5gRru-8/s576/z%20rowerem.jpg Tort Sama robiłam http://lh4.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si2HH5wHoRI/AAAAAAAAADc/oXl30PifxzQ/s576/tort.jpg I komunistka z rodzicami http://lh4.ggpht.com/__Lhiroisofc/Si2HMr6gJVI/AAAAAAAAADg/kiht0HXQc5c/s576/komunia3.jpg W tle nasza trawka i góra ziemi, która ma się stać skalniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 09.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja też chcę taki rower , Wiktoryna jeszcze chwila przerośnie mamę. Śliczności ,(a gdzie najmłodsza z rodziny) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pięknie przygotowany stół Ślicznie,ślicznie,ślicznie Komunistka łądniutka,rower też i tort bombowy. Cieszę sie że wszystko sie udało i pogoda dopisała w tak uroczystym momencie a tak w ogóle to witam i jeszcze jedno piękny masz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ślicznie Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja też chcę taki rower , Wiktoryna jeszcze chwila przerośnie mamę. Śliczności ,(a gdzie najmłodsza z rodziny) [/b] Wpadaj do nas Wika napewno da Ci się przejechać Najmłodasza była w domku, bo strasznie wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Magi, Komunistka przepiękna Rodzice również Gratulacje dla córy i jaki piękny rowek dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Pięknie przygotowany stół Ślicznie,ślicznie,ślicznie Komunistka łądniutka,rower też i tort bombowy. Cieszę sie że wszystko sie udało i pogoda dopisała w tak uroczystym momencie a tak w ogóle to witam i jeszcze jedno piękny masz dom Ja też witam i dzięki za komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Magi, Komunistka przepiękna Rodzice również Gratulacje dla córy i jaki piękny rowek dostała Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 10.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Cześć Magi,u mnie na forum nic się nie dzieje, a na budowie dopiero się zaczyna robota .Ale lepiej późno niź wcale. A jak sie mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Magi, pięknie wyglądaliście, Wika jak księżniczka a nie komunistka.. Ale śliczny torcik, mów mi tu zaraz jaka masa i wogóle Chętnie podkradnę przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Magi -gratuluję udanej imprezki! Dobrze, ze pogoda się udała Komunistka pierwsza klasa -bardzo fajna i skromna sukienka -chyba wszystkie dziewczynki były tak samo ubrane -bo to już standard? A prezent extra -sama bym taki chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.06.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Cześć Magi, u mnie na forum nic się nie dzieje, a na budowie dopiero się zaczyna robota . Ale lepiej późno niź wcale. A jak sie mieszka?? Hejka Sąsiedzie A ja myślałam, że też już może mieszkasz bo się wcale nie odzywasz a tu dopiero robota się zaczęła Ale dobrze że budowa chociaż wystartowała Mieszka się super, już przywykłam że wszędzie mam daleko Chociaż jak siedzę w domku, to bardzo mi to nie przeszkadza najgorzej jak się zaczną dojazdy do pracy Zapraszam w wolnej chwili i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.06.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Magi, pięknie wyglądaliście, Wika jak księżniczka a nie komunistka.. Ale śliczny torcik, mów mi tu zaraz jaka masa i wogóle Chętnie podkradnę przepis Dziękuję dziękuję Rzeczywiście wszystko poszło dobrze Najbardziej bałam się o pogodę Dziś zaliczyłyśmy prawie 3 godziny na procesji Dobrze że biały tydzień ma się ku końcowi Niestety od wczoraj Dominika mi choruje Wczoraj i w nocy miała gorączkę byłyśmy u lekarza, powiedziała że to wirus, bo gardło zaczerwienione a dzisiaj niestety zaczęło się rozwolnienie nie chce jeść i po trochu wymiotuje oby to nie rota wirus A tort rzeczywiście wyszedł mi palce lizać Sama byłam zachwycona Upiekłam biszkopt, podzieliłam na 3 placki. Na spód dałam trochę dżemu truskawkowego (chociaż powinny być powidła, ale nie miałam) a potem połówki truskawek i bita śmietana przełożyłam, na wierzch też śmietana i mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Magi -gratuluję udanej imprezki! Dobrze, ze pogoda się udała Komunistka pierwsza klasa -bardzo fajna i skromna sukienka -chyba wszystkie dziewczynki były tak samo ubrane -bo to już standard? A prezent extra -sama bym taki chciała Dzięki Imprezka rzeczywiście się udała Szybko skromnie i miło Wszystkie dziewczynki miały takie same sukieneczki, wyglądały bardzo dziewczęco bo sukienki były bardzo skromne ale ładne no i cena nie powalała Oczywiście ciężko było zadowolić niektórych rodziców co chcieli z córek robić królewny ale udało się na szczęście A rower rzeczywiście fajoski sama próbowałam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 przepis zapisany Magi teraz są takie wiatrzyska, że mała mogła coś złapać ja myślę, że to jednak grypa żołądkowa , najgorsze sa pierwsze dwie doby, potem juz będzie lepiej. Trzymam kciuki za zdrówko małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.06.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 przepis zapisany Magi teraz są takie wiatrzyska, że mała mogła coś złapać ja myślę, że to jednak grypa żołądkowa , najgorsze sa pierwsze dwie doby, potem juz będzie lepiej. Trzymam kciuki za zdrówko małej. Hejka No raczej to nie grypa żołądkowa, na szczęście, bo dziasiaj już jest lepiej Wczoraj była tylko jedna kupa i nie wymiotowała Idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts