Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze że zajrzałaś do mnie :p

ale Twoja Wiktorka ślicznie wyglądała :p i Wy też :D i tort i rower super :) :) :) :)

zdróweczka Dominisi życzę :p

Witam witam :lol:

Fajnie że do mnie zajrzałaś :D

Ze zdrówkiem już na szczęście lepiej :p

Było minęło :p

W środę jadę na kontrolę do dzieci zdrowych, więc wszystko będzie wiadomo napewno :p

Pozdrawiam

Magi, ten tort to absolutnie poza zasięgiem moich kulinarnych umiejętności :roll:

wyobrażam sobie jak smakował, Ty to potrafisz.

Pięknie wyglądaliście wszyscy, figury mamusi tylko pozazdrościć.

Bardzo podoba mi się to zdjęcie Dominisi, jak ma tak skromnie spuszczony wzrok, ale iskierki figielki pod powiekami :wink:

Pozdrów Córcię serdecznie ode mnie.

Życzę szybkiego powrotu do formy, niech wirusy idą precz, a wakacje będą wakacjami spełniającymi marzenia.

A ja myślałam, że też już może mieszkasz :lol: bo się wcale nie odzywasz :lol:

a tu dopiero robota się zaczęła :roll: :roll: :roll:

Ale dobrze że budowa chociaż wystartowała :lol:

Do zamieszkania jeden krok, ale taki duuuży.

Na kogoś musze zwalić opieszałośc w robotach.

Wypadło na tego, co to mi stolarkę załatwiał. Miała być w Kwietniu, było zamknięcie w połowie maja. Miesiąc opóźnienia.

Tynkarza do glifów też nie mogę się doczekać.

Tak to jest jak człowiek uczciwie zapłaci z górki.

Ale ja ciągle ufam ludziom.

No jakąś wadę trzeba mieć.Jak przyjeżdzam na budowę, to się wracać nie chce do bloku.

Za zaproszenie dziękuję, nieomieszkamy skorzystać.

Tylko o adres poproszę.

Wiem, że coś od Słonecznej w prawo.

To kiedy Ci się urlopek kończy i jak daleko do pracy będzie?

I ja się przyczłapałam :) ... Jakie Wy jesteście z córą podobne :o ... śliczna komunistka :) ... i zdrówka dla małej życzę :)

Witaj :lol:

No coraz więcej osób mi mówi że my z Wiką podobne :lol: tylko cholerka ja jakoś tego podobieństwa nie widzę :roll: :wink: :roll:

Dziękujęmy z życzenia zdrówka :lol: na razie dopisuje wszystkim :lol: wirusy na razie odpuściły :D oby na jak najdłużej :lol:

Pozdrawiam

Magi, ten tort to absolutnie poza zasięgiem moich kulinarnych umiejętności :roll:

wyobrażam sobie jak smakował, Ty to potrafisz.

Pięknie wyglądaliście wszyscy, figury mamusi tylko pozazdrościć.

Bardzo podoba mi się to zdjęcie Dominisi, jak ma tak skromnie spuszczony wzrok, ale iskierki figielki pod powiekami :wink:

Pozdrów Córcię serdecznie ode mnie.

Życzę szybkiego powrotu do formy, niech wirusy idą precz, a wakacje będą wakacjami spełniającymi marzenia.

Toluś kochana Ty zawsze potrafisz człowiekowi humorek poprawić :lol: :lol: :lol: Twoje wpisy emanują takim spokojem i pogodą ducha :lol: Córcię pozdrowię :lol: a na torcik zapraszam :lol:

Buziaki

A ja myślałam, że też już może mieszkasz :lol: bo się wcale nie odzywasz :lol:

a tu dopiero robota się zaczęła :roll: :roll: :roll:

Ale dobrze że budowa chociaż wystartowała :lol:

Do zamieszkania jeden krok, ale taki duuuży.

Na kogoś musze zwalić opieszałośc w robotach.

Wypadło na tego, co to mi stolarkę załatwiał. Miała być w Kwietniu, było zamknięcie w połowie maja. Miesiąc opóźnienia.

Tynkarza do glifów też nie mogę się doczekać.

Tak to jest jak człowiek uczciwie zapłaci z górki.

Ale ja ciągle ufam ludziom.

No jakąś wadę trzeba mieć.Jak przyjeżdzam na budowę, to się wracać nie chce do bloku.

Za zaproszenie dziękuję, nieomieszkamy skorzystać.

Tylko o adres poproszę.

Wiem, że coś od Słonecznej w prawo.

To kiedy Ci się urlopek kończy i jak daleko do pracy będzie?

Obawiam się jednak, że niektórym ludziom ufać niestety nie można, ale o tym dowiadujemy sie niestety zazwyczaj po fakcie :evil: :evil: :evil:

U nas też kilka ekip dało nam zaznać co oznacza ciężki los inwestora, ale też kilka osób mile nas zaskoczyło :p

Na urlopie jestem do końca wakacji, a potem codzienne dojazdy na Bemowo mnie czekają :evil: nie musze mówić jak o tym marzę :evil:

Pozdrawiam i zapraszam :lol:

Ps. adres na priva

Bemowo,

no to współczuję serdecznie.

8 lat woziłem córcię na Górczewską do przedszkola i szkoły.

Wtedy zajmowało to 40-50min.

A teraz, aż strach pomyśleć.

No niestety :evil:

Najgorsze są poranki, bo popołudniem jak punktualnie o 16 wyjdę, to czasami jeszcze nie ma korka giganta :roll:

Niestety nie mam na razie wyjścia, ale rozglądam się za pracą z tej strony Wisły :D

Hej Magi! :D To jak już się przebijesz na to Bemowo, to do mnie na kawkę proszę zajrzeć koniecznie. 8) :D :D

Oczywiście chętnie skorzystam z zaproszenia, ale jak zacznę pracować, to z czasem będzie u mnie krucho :roll: Ale chętnie wproszę się wcześniej :D

Wpadaj kiedy tylko chcesz. 8) 8) 8)

• 2 weeks później...
Cześć Magi, co słychać??

Hejka :lol:

U mnie wszystko po staremu :roll: Wika wyjechała na Mazury, Dominika uczy się chodzić, staje przy wszystkim, łazi po schodach i ogólnie ciągle psoci, więc trzeba mieć oczy na około głowy :roll:

Zaniedbałam ostatnimi czasy forum, bo mam fazę książkową i wieczorkami zamiast do kompa, to z książką do wyrka :roll:

Pochłonęłam wszystkie 4 części Zmierzchu, potem 3 tomu Domu nad Rozlewiskiem, a teraz czytam Kiedyś byłam księżną :D

Wszystkie szczerze polecam :lol:

Zostawaiam buziaki i lecę zobaczyć co u Ciebie :lol:

Pochłonęłam wszystkie 4 części Zmierzchu, potem 3 tomu Domu nad Rozlewiskiem,

Co to jest ten "Zmierzch"!? u mnie też kumpele nad nim pieją :) a "Dom nad Rozlewiskiem" ma 3 części!? :o bo ja czytam w tym momencie -ale nie sądziłam że to w częściach jest? :o

Zmierzch to książka o miłości nastolatki i wampira :lol:

Mnie pochłonęła całkowicie :lol:

Chociaż 4 część jest już z deka naciągana, czuć dążenie do tego żeby wszysko skończyło się dobrze :roll:

A jeśli chodzi o Dom nad rozlewiskiem, to są 3 części :lol:

Najpierw są Powroty nad Rozlewiskiem, potem Dom nad Rozlewiskiem, a na końcu Miłość nad Rozlewiskiem :lol:

Najlepszy jest Dom nad Rozlewiskiem, najbardziej mnię wciągnął :lol:

Pozdrowionka