MonikaC 13.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Magi77 bardzo się cięszę, że się poznałyśmy. Mam nadziejęże wpadniesz i w nasze strony w odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Magi77 bardzo się cięszę, że się poznałyśmy. Mam nadziejęże wpadniesz i w nasze strony w odwiedziny. .............i do mnie, i do mnie witam bardzo fajnie było Cię poznać... i córcię na żywo zobaczyć.... śliczna dziewczynka ... i piesia... taka grzeczna a nie jak mój harpagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka Magi cieszę się że mogłam Cię poznać i Twoją uroczą córeczkę - ma rozbrajający uśmiech szkoda że psice nie zapalały do siebie sympatią chociaż Twoja Luneczka baaaardzo grzeczna była czego nie można powiedzieć o tej małej krejzolce Zojce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 czego nie można powiedzieć o tej małej krejzolce Zojce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 czego nie można powiedzieć o tej małej krejzolce Zojce uwielbiam Was obie wulkany energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 czego nie można powiedzieć o tej małej krejzolce Zojce uwielbiam Was obie wulkany energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.08.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Doberek pozdrowienia nadmorskie niedługo wracam i mam nadzieje, że się spotkamy ale Dominisia to słodziak i sunia śliczna...................... a moja Mayka to też szaleniec tak jak Nituski Zoyka na drugie imie daliśmy jej Awantura........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Magi77 bardzo się cięszę, że się poznałyśmy. Mam nadziejęże wpadniesz i w nasze strony w odwiedziny. Ja również się cieszę Bardzo miłe spotkanie Myślę, że się kiedyś wybiorę, a póki co zapraszam serdecznie do siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Magi77 bardzo się cięszę, że się poznałyśmy. Mam nadziejęże wpadniesz i w nasze strony w odwiedziny. .............i do mnie, i do mnie witam bardzo fajnie było Cię poznać... i córcię na żywo zobaczyć.... śliczna dziewczynka ... i piesia... taka grzeczna a nie jak mój harpagan No tak do Ciebie mam bliżej i pewnie się w końcu wybiorę Musimy się zmówić któregoś dnia Masz mój nr to dawaj znać w razie co Bardzo miło było Cię w końcu poznać A psice jak psice w końcu to szczeniaki jeszcze Buzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hejka Magi cieszę się że mogłam Cię poznać i Twoją uroczą córeczkę - ma rozbrajający uśmiech szkoda że psice nie zapalały do siebie sympatią chociaż Twoja Luneczka baaaardzo grzeczna była czego nie można powiedzieć o tej małej krejzolce Zojce Witam Ja również bardzo się cieszę z tego spotkania Dzieciaczki grzeczne i dobrze się bawiły Dominika spała całą powrotną drogę Pozdrawiam i zapraszam w moje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Doberek pozdrowienia nadmorskie niedługo wracam i mam nadzieje, że się spotkamy ale Dominisia to słodziak i sunia śliczna...................... a moja Mayka to też szaleniec tak jak Nituski Zoyka na drugie imie daliśmy jej Awantura........ Witam witam Fajnie że do mnie wpadłaś Jak wrócisz to daj znać, umówimy się, bo ja 3 września wracam do pracy, więc czasu będzie mało Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Magi Bardzo miło było cię znowu spotkać Dominisia już tak urosła od naszego ostatniego spotkania Może uda mi się jakoś wybrać do ciebie w przyszłym tygodniu, ale nie obiecuję, bo popołudniami biegam z młodą na zajęcia adaptacyjne w przedszkolu. Może jak Nitka wróci z wygnania, to razem się zmówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Magi Bardzo miło było cię znowu spotkać Dominisia już tak urosła od naszego ostatniego spotkania Może uda mi się jakoś wybrać do ciebie w przyszłym tygodniu, ale nie obiecuję, bo popołudniami biegam z młodą na zajęcia adaptacyjne w przedszkolu. Może jak Nitka wróci z wygnania, to razem się zmówimy Mi też było miło Cię znowu spotkać Oczywiście zapraszam serdecznie, kiedy Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Magi, jak tam mała imprezowiczka? I jak samopoczucie przed powrotem do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Magi, jak tam mała imprezowiczka? I jak samopoczucie przed powrotem do pracy? Hejka Imprezowiczka miewa się ostatnio różnie biega cały czas, najlepiej naokoło stołu, ale do tego prawie nic nie je i ma problemy z brzuszkiem Podejrzewam, że to ząbki, bo widać w dziąsełkach jak wychodzą, ale nie przebił się jeszcze żaden nowy Dostała na urodziny trochę kaski,i to poszalałyśmy po sklepach dzisiaj oczywiście ciuchowych Oglądałam fajne kurteczki na jesień w C&A i fajny kombinezon w Cocodrillo, ale jeszcze chyba za wcześnie na kombinezon, bo nie wiem jaki wziąć rozmiar A moje samopoczucie szkoda gadać Ale wiem że to nieuniknione więc staram się pozytywnie nastrajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 rozmiar.. pewnie 86 o ile rozmiarówka zgodna z normami, na tym rozmiarze Dominiczka powinna stanąć gdzieś na pół roku jak nic Moja Nadula też marudzi, mało je i od wczoraj sama nie wie co chce I brzuszek ja pobolewa, dałaś mi do myślenia, może to tez ząbki Ale nie mam jak jej w buzię popatrzeć, bo mnie gryzie a zgryza to ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.08.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 rozmiar.. pewnie 86 o ile rozmiarówka zgodna z normami, na tym rozmiarze Dominiczka powinna stanąć gdzieś na pół roku jak nic Moja Nadula też marudzi, mało je i od wczoraj sama nie wie co chce I brzuszek ja pobolewa, dałaś mi do myślenia, może to tez ząbki Ale nie mam jak jej w buzię popatrzeć, bo mnie gryzie a zgryza to ma..... No tak myślę, że to ząbki, bo nic innego się nie dzieje a maruda jest że ho ho Łaziłam wczoraj po sklepach ciuchowych, ale wstrzymałam się z zakupami na razie, bo na 86 nic nie było, poza tym wybór marny Sobie kupiłam 2 sweterki w Reserved w przecenie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No i dobrze myślałam że to ząbki Dziś pojawiła się dwójeczka na dole i humorek o razu się polepszył Oby dalej łatwiej poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Gratuluje dwójeczki i poprawy humorku . Teraz trzeba ząbki myć i glancować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Gratulacje dwójeczki Ach te ząbki Mojej jeszcze piątki nie wyrosły i czeka mnie marudzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts