Magi77 17.09.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka No tak Toluś u nas też pan mówił że te trzaski i walenia to normalka, właśnie w momentach gdy się samoczynnie rozmraża Ale też powiedział, że co najmniej raz w roku trzeba ją rozmrozić żeby działała bez zarzutu No i za 10 dni ma przyjechać wymienić jakąś grzałkę, bo podobno Bosch zaleca jej wymianę na mocniejszą Najważniejsze, że działa i nie zabrali jej do serwisu na 21 dni roboczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka nam też się ostatnio spsuła prawie nowa - coś się spaliło, ale dalej działała i w końcu przyjechał Pan i od ręki naprawił chorujecie już czy jeszcze się trzymacie, bo mój Kacper już coś ze szkoły przyniósł, sam chory i mnie też zaraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hejka nam też się ostatnio spsuła prawie nowa - coś się spaliło, ale dalej działała i w końcu przyjechał Pan i od ręki naprawił chorujecie już czy jeszcze się trzymacie, bo mój Kacper już coś ze szkoły przyniósł, sam chory i mnie też zaraził My na razie zdrowe na szczęście W zeszłym roku cały wrzesień jakieś katary nas męczyły, ale może dlatego że wtedy było strasznie zimno Teraz tylko ząbki dają się Małej we znaki Ja jakaś ciągle nie dospana, padam wieczorami razem z Dominiką Jakoś się nie mogę przestawić na ranne wstawanie W pracy na szczęście nie jest źle, szkoda tylko że pospać nie można Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Magi - odeśpij choć w weeekend i nie przejmuj się zimnymi klimatami, znaczy się lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Magi - odeśpij choć w weeekend i nie przejmuj się zimnymi klimatami, znaczy się lodówką Taki mam chytry plan A lodówka na razie działa i mam nadzieję, że tak zostanie Mój chłop miał malować kuchnię w weekend, a my miałyśmy wywiać z domku, ale jakoś nie bardzo mam gdzie, więc nici z malowania Może chociaż przez to jakieś okna pomyje, bo wołają umyj mnie umyj mnie,a tak mi się strasznie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Magi - odeśpij choć w weeekend i nie przejmuj się zimnymi klimatami, znaczy się lodówką Taki mam chytry plan A lodówka na razie działa i mam nadzieję, że tak zostanie Mój chłop miał malować kuchnię w weekend, a my miałyśmy wywiać z domku, ale jakoś nie bardzo mam gdzie, więc nici z malowania Może chociaż przez to jakieś okna pomyje, bo wołają umyj mnie umyj mnie,a tak mi się strasznie nie chce moje też tak wołają ale wychodzę z domu i ich nie słucham a jak mnie draznią to wołam : zamknąć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witanko ja swoją lodówkę (choć nie Bosh) też reklamowałam po 6 miesiącach nawalił jakiś tam modem ze sterownikiem regulacji temp. Skutek był taki, że zamrażarka mroziła jak szalona... do tego stopnia, że te kanaliki którymi zimno 'idzie' do chłodni całe się zapchały lodem.... i w chłodni dzięki temu miałam temp. pokojową... a co +20'C na szczęście po wymianie jest już oki i dwa lata mam już spokój ale pan servisant powiedział, że w tym modelu to normalne proszę pani hm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Magi - odeśpij choć w weeekend i nie przejmuj się zimnymi klimatami, znaczy się lodówką Taki mam chytry plan A lodówka na razie działa i mam nadzieję, że tak zostanie Mój chłop miał malować kuchnię w weekend, a my miałyśmy wywiać z domku, ale jakoś nie bardzo mam gdzie, więc nici z malowania Może chociaż przez to jakieś okna pomyje, bo wołają umyj mnie umyj mnie,a tak mi się strasznie nie chce moje też tak wołają ale wychodzę z domu i ich nie słucham a jak mnie draznią to wołam : zamknąć się nie dobre pańcie moje się do mnie wdzięczą i uśmiechają... umyte w środe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Magi - odeśpij choć w weeekend i nie przejmuj się zimnymi klimatami, znaczy się lodówką Taki mam chytry plan A lodówka na razie działa i mam nadzieję, że tak zostanie Mój chłop miał malować kuchnię w weekend, a my miałyśmy wywiać z domku, ale jakoś nie bardzo mam gdzie, więc nici z malowania Może chociaż przez to jakieś okna pomyje, bo wołają umyj mnie umyj mnie,a tak mi się strasznie nie chce moje też tak wołają ale wychodzę z domu i ich nie słucham a jak mnie draznią to wołam : zamknąć się No ja też staram się ich nie słuchać, ale mnie wkurzają okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witanko ja swoją lodówkę (choć nie Bosh) też reklamowałam po 6 miesiącach nawalił jakiś tam modem ze sterownikiem regulacji temp. Skutek był taki, że zamrażarka mroziła jak szalona... do tego stopnia, że te kanaliki którymi zimno 'idzie' do chłodni całe się zapchały lodem.... i w chłodni dzięki temu miałam temp. pokojową... a co +20'C na szczęście po wymianie jest już oki i dwa lata mam już spokój ale pan servisant powiedział, że w tym modelu to normalne proszę pani hm.... Hejka Jakieś dziwne te lodówki, niby nowoczesne, a stare miński działały sto razy lepiej A bez lodówki w domu, to raczej ciężko się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Magi - odeśpij choć w weeekend i nie przejmuj się zimnymi klimatami, znaczy się lodówką Taki mam chytry plan A lodówka na razie działa i mam nadzieję, że tak zostanie Mój chłop miał malować kuchnię w weekend, a my miałyśmy wywiać z domku, ale jakoś nie bardzo mam gdzie, więc nici z malowania Może chociaż przez to jakieś okna pomyje, bo wołają umyj mnie umyj mnie,a tak mi się strasznie nie chce moje też tak wołają ale wychodzę z domu i ich nie słucham a jak mnie draznią to wołam : zamknąć się nie dobre pańcie moje się do mnie wdzięczą i uśmiechają... umyte w środe Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 u mnie jak skończę na górze to te na dole już sa do umycia miłego dnia życze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 u mnie jak skończę na górze to te na dole już sa do umycia miłego dnia życze!!! No właśnie cholera u mnie też Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze -po co napisałyście o tym myciu okien !? moje też się odezwały, a do tej pory udawało mi sie je skutecznie ignorować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze -po co napisałyście o tym myciu okien !? moje też się odezwały, a do tej pory udawało mi sie je skutecznie ignorować ... Kachna, zasłoń je firanką, to się nie będą odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze -po co napisałyście o tym myciu okien !? moje też się odezwały, a do tej pory udawało mi sie je skutecznie ignorować ... Kachna, zasłoń je firanką, to się nie będą odzywać nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Hejka Maggi ja służbowo czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hejka Maggi ja służbowo czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży Hejka Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Kurcze -po co napisałyście o tym myciu okien !? moje też się odezwały, a do tej pory udawało mi sie je skutecznie ignorować ... Kachna, zasłoń je firanką, to się nie będą odzywać nie mam ... No właśnie ja też nie mam firanek i z nerwów 4 okna w sobotę obskoczyłam ale mi się skończył płyn do mycia okien Najważniejsze umyłam, reszty nadal udaje że nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam się poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts