78mysz 21.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja tez sie witam z poniedziałku, choc chetnie poszłabym jeszcze spaciu. jakos tak ledwo oczy otwieram. Na budowe mi sie nie chce. Nic mi się nie chce. Jestem wypruta po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hejka Maggi ja służbowo czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży Hejka Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu. Buziaki dzięki a ile mam na to czasu od sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam się poniedziałkowo Witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja tez sie witam z poniedziałku, choc chetnie poszłabym jeszcze spaciu. jakos tak ledwo oczy otwieram. Na budowe mi sie nie chce. Nic mi się nie chce. Jestem wypruta po weekendzie Hejka Ja też zmęczona dziś jestem Ciężką miałam noc I pies i dziecię mi nie dali spać a trzeba było rano wstać Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hejka Maggi ja służbowo czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży Hejka Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu. Buziaki dzięki a ile mam na to czasu od sprzedaży 30 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hejka i lecę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Hejka Maggi ja służbowo czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży Hejka Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu. Buziaki dzięki a ile mam na to czasu od sprzedaży 30 dni zbycie auta? o matko tyle aut juz miałam czy ja kiedykolwiek je zbywałam? musze zapytac męża. w zasadzie to były jego auta, uff, bo juz mnie prawie głowa zaczeła bolec Całusy Magi, trzymaj sie. Wszystko się powoli ułoży, a psu knebel na dziub niech tez spi po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Uwielbiam takie noce dzieci się budzą pokolei potem pies chce wyjść potem kot chce wejść a na koniec pies ujada więc trzeba go znów zamknąć a na koniec wstaje mąż i pyta gdzie jego koszula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.09.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hejka Maggi ja służbowo czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży Hejka Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu. Buziaki dzięki a ile mam na to czasu od sprzedaży 30 dni zbycie auta? o matko tyle aut juz miałam czy ja kiedykolwiek je zbywałam? musze zapytac męża. w zasadzie to były jego auta, uff, bo juz mnie prawie głowa zaczeła bolec Całusy Magi, trzymaj sie. Wszystko się powoli ułoży, a psu knebel na dziub niech tez spi po nocach Hejka Jak nie zgłosiliście to w zasadzie nic się nie stało, ale na przyszłość lepiej tego pilnować, żeby nie mieć jakiś problemów jak ktoś kupi i nie przerejestruje i policja mu np dowód zabierze. Wtedy nie będzie mógł odebrać dowodu bez zgłoszonego zbycia I będzie Was ścigał o zbycie, albo o odebranie dla niego dowodu A z psem to było tak, że w niedzielę zrobiliśmy sąsiedzkiego grilla, byli wszyscy z naszej ulicy i Lunka miała używanie, a to kiełbaska, a to kurczaczek, a to karkóweczka, a na koniec dałam jej 3 kaszanki z grilla co na nie nie było chętnych No i psa w nocy suszyło, a że Dominika grzebie wiecznie w psich miskach, to picie i jedzenie stoją na dworze, no i musiałam ją wypuszczać w nocy na picie Dzisiaj już było lepiej na szczęście Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.09.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Uwielbiam takie noce dzieci się budzą pokolei potem pies chce wyjść potem kot chce wejść a na koniec pies ujada więc trzeba go znów zamknąć a na koniec wstaje mąż i pyta gdzie jego koszula No tak jak mieliśmy kota, to ja musiałam do niego wstawać, bo mój mąż nie słyszał jak kot miauczy. Do psa też ja wstaję Szkoda że nie mam mocnego snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja mam z kolei psa-gadułe, która uwielbia w nocy pogadać sobie z innymi psami jak ja jestem wk....jak kilka razy w nocy wstaję, aby ją uciszyć..a jak? podchodze do okna i wrzeszczę- do budy!!!!!wytrzymuje parę minut i jazda od nowa dobrze, że wokól-najblizej jeszcze nie mieszkaja sąsiedzi co ja mam z nią zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.09.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ja mam z kolei psa-gadułe, która uwielbia w nocy pogadać sobie z innymi psami jak ja jestem wk....jak kilka razy w nocy wstaję, aby ją uciszyć..a jak? podchodze do okna i wrzeszczę- do budy!!!!!wytrzymuje parę minut i jazda od nowa dobrze, że wokól-najblizej jeszcze nie mieszkaja sąsiedzi co ja mam z nią zrobić????? No to rzeczywiście nie wesoło Moja Luna, to w nocy śpi, możnaby ją wynieść i by oka nie otworzyła Szczekanie innych psów na szczęście jej nie rusza, no chyba że jest na dworze A wtedy w nocy to chyba ją po prostu suszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Akuś, trzeba psa brać na noc do domu Cześć Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.09.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Akuś, trzeba psa brać na noc do domu Cześć Magi Hejka Fajnie że jesteś Jak przygotowania do roczku?? I jaki będzie tort?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 przygotowania idą pełną parą mąż lata po sklepach, obecnie za paluszkami krabowymi (nigdzie nie ma ), ja latam po chałpie standardowo ze śceiereczką i sobota coraz bliżej. Torty będą dwa, bo mam prawie 40 osób rozdzielonych na dwa dni zamawiałam przez koleżankĘ, więc nie wiem co dostanę Ma być lalka i tort marcepanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.09.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 przygotowania idą pełną parą mąż lata po sklepach, obecnie za paluszkami krabowymi (nigdzie nie ma ), ja latam po chałpie standardowo ze śceiereczką i sobota coraz bliżej. Torty będą dwa, bo mam prawie 40 osób rozdzielonych na dwa dni zamawiałam przez koleżankĘ, więc nie wiem co dostanę Ma być lalka i tort marcepanowy Wow u Ciebie jak zwykle impreza z wielką pompą Tylko żebyś tego znowu nie odchorowała Bardzo jestem ciekawa tortów i czekam niecierpliwie na fotki Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 przyszlam zapytac co dobrego? i jak powrot do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.09.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzięki Jak na razie jestem zadowolona Tylko strasznie dużo się pozmieniało jak mnie nie było i muszę uaktualniać na bieżąco swoją wiedzę Teraz jeszcze zmieniły się przepisy i mamy mętlik w związku z tym Ale ogólnie jest dobrze Widziałam, że u Ciebie też wszystko dobrze i Helenka rośnie zdrowo Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Akuś, trzeba psa brać na noc do domu brałabym, bo mi wcale nie przeszkadza, tym bardziej, że seterak jest w domu, ale ona nie wytrzymuje już w domu....wpada tylkoa na moment obwąchać katy i zaraz szuka wyjścia, za gorąco jej chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Akuś, trzeba psa brać na noc do domu brałabym, bo mi wcale nie przeszkadza, tym bardziej, że seterak jest w domu, ale ona nie wytrzymuje już w domu....wpada tylkoa na moment obwąchać katy i zaraz szuka wyjścia, za gorąco jej chyba... I to jest fajny pies Moja to śpi z Wiktorią w łóżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts