Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Maggi :D

ja służbowo :wink: czy muszę wyrejestrowywać samochód po jego sprzedaży :roll:

Hejka

Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu.

Buziaki

dzięki :D a ile mam na to czasu od sprzedaży :roll:

ja tez sie witam z poniedziałku, choc chetnie poszłabym jeszcze spaciu. jakos tak ledwo oczy otwieram. Na budowe mi sie nie chce. Nic mi się nie chce. Jestem wypruta po weekendzie

Hejka

Ja też zmęczona dziś jestem :roll: Ciężką miałam noc :roll: I pies i dziecię mi nie dali spać :roll: a trzeba było rano wstać :roll:

Wszystkiego dobrego :lol:

Hejka

Musisz Kochana zgłosić zbycie tego pojazdu. Wypełnić taki druczek Zawiadomienie o zbyciu i dołączyć kopię umowy. U nas składa się to w kancelarii albo można przesłać pocztą. Druk można ściągnąć z netu.

Buziaki

30 dni :lol:

Hejka

Buziaki

zbycie auta? o matko tyle aut juz miałam czy ja kiedykolwiek je zbywałam? musze zapytac męża. w zasadzie to były jego auta, uff, bo juz mnie prawie głowa zaczeła bolec ;)

Całusy Magi, trzymaj sie. Wszystko się powoli ułoży, a psu knebel na dziub niech tez spi po nocach

Hejka

Buziaki

zbycie auta? o matko tyle aut juz miałam czy ja kiedykolwiek je zbywałam? musze zapytac męża. w zasadzie to były jego auta, uff, bo juz mnie prawie głowa zaczeła bolec ;)

Całusy Magi, trzymaj sie. Wszystko się powoli ułoży, a psu knebel na dziub niech tez spi po nocach

Hejka

Jak nie zgłosiliście to w zasadzie nic się nie stało, ale na przyszłość lepiej tego pilnować, żeby nie mieć jakiś problemów jak ktoś kupi i nie przerejestruje i policja mu np dowód zabierze. Wtedy nie będzie mógł odebrać dowodu bez zgłoszonego zbycia :roll: I będzie Was ścigał o zbycie, albo o odebranie dla niego dowodu :roll:

A z psem to było tak, że w niedzielę zrobiliśmy sąsiedzkiego grilla, byli wszyscy z naszej ulicy i Lunka miała używanie, a to kiełbaska, a to kurczaczek, a to karkóweczka, a na koniec dałam jej 3 kaszanki z grilla co na nie nie było chętnych :roll: No i psa w nocy suszyło, a że Dominika grzebie wiecznie w psich miskach, to picie i jedzenie stoją na dworze, no i musiałam ją wypuszczać w nocy na picie :roll:

Dzisiaj już było lepiej na szczęście :p

Buziaki

Uwielbiam takie noce dzieci się budzą pokolei potem pies chce wyjść potem kot chce wejść a na koniec pies ujada więc trzeba go znów zamknąć

a na koniec wstaje mąż i pyta gdzie jego koszula :evil:

No tak jak mieliśmy kota, to ja musiałam do niego wstawać, bo mój mąż nie słyszał jak kot miauczy. Do psa też ja wstaję :roll: Szkoda że nie mam mocnego snu :roll:

ja mam z kolei psa-gadułe, która uwielbia w nocy pogadać sobie z innymi psami :evil:

jak ja jestem wk....jak kilka razy w nocy wstaję, aby ją uciszyć..a jak? podchodze do okna i wrzeszczę- do budy!!!!!wytrzymuje parę minut i jazda od nowa :evil:

dobrze, że wokól-najblizej jeszcze nie mieszkaja sąsiedzi :roll:

co ja mam z nią zrobić?????

ja mam z kolei psa-gadułe, która uwielbia w nocy pogadać sobie z innymi psami :evil:

jak ja jestem wk....jak kilka razy w nocy wstaję, aby ją uciszyć..a jak? podchodze do okna i wrzeszczę- do budy!!!!!wytrzymuje parę minut i jazda od nowa :evil:

dobrze, że wokól-najblizej jeszcze nie mieszkaja sąsiedzi :roll:

co ja mam z nią zrobić?????

No to rzeczywiście nie wesoło :roll: :roll: :roll:

Moja Luna, to w nocy śpi, możnaby ją wynieść i by oka nie otworzyła :roll: :roll: :roll: Szczekanie innych psów na szczęście jej nie rusza, no chyba że jest na dworze :D A wtedy w nocy to chyba ją po prostu suszyło :lol: :roll: :wink:

przygotowania idą pełną parą :wink:

mąż lata po sklepach, obecnie za paluszkami krabowymi (nigdzie nie ma :o :-? ), ja latam po chałpie standardowo ze śceiereczką :wink: :lol: :lol: i sobota coraz bliżej.

Torty będą dwa, bo mam prawie 40 osób rozdzielonych na dwa dni :wink:

zamawiałam przez koleżankĘ, więc nie wiem co dostanę :o

Ma być lalka i tort marcepanowy :wink:

przygotowania idą pełną parą :wink:

mąż lata po sklepach, obecnie za paluszkami krabowymi (nigdzie nie ma :o :-? ), ja latam po chałpie standardowo ze śceiereczką :wink: :lol: :lol: i sobota coraz bliżej.

Torty będą dwa, bo mam prawie 40 osób rozdzielonych na dwa dni :wink:

zamawiałam przez koleżankĘ, więc nie wiem co dostanę :o

Ma być lalka i tort marcepanowy :wink:

Wow u Ciebie jak zwykle impreza z wielką pompą :roll: :lol: :roll:

Tylko żebyś tego znowu nie odchorowała :roll: :roll: :roll:

Bardzo jestem ciekawa tortów i czekam niecierpliwie na fotki :lol:

Buziole

Dzięki :lol: Jak na razie jestem zadowolona :lol: Tylko strasznie dużo się pozmieniało jak mnie nie było i muszę uaktualniać na bieżąco swoją wiedzę :roll:

Teraz jeszcze zmieniły się przepisy i mamy mętlik w związku z tym :roll:

Ale ogólnie jest dobrze :lol:

Widziałam, że u Ciebie też wszystko dobrze i Helenka rośnie zdrowo :p Oby tak dalej :p :p :p

Akuś, trzeba psa brać na noc do domu :wink: :lol: :lol:

brałabym, bo mi wcale nie przeszkadza, tym bardziej, że seterak jest w domu, ale ona nie wytrzymuje już w domu....wpada tylkoa na moment obwąchać katy i zaraz szuka wyjścia, za gorąco jej chyba...

I to jest fajny pies :lol:

Moja to śpi z Wiktorią w łóżu :roll: