aka z Ina 25.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Akuś, trzeba psa brać na noc do domu brałabym, bo mi wcale nie przeszkadza, tym bardziej, że seterak jest w domu, ale ona nie wytrzymuje już w domu....wpada tylkoa na moment obwąchać katy i zaraz szuka wyjścia, za gorąco jej chyba... I to jest fajny pies Moja to śpi z Wiktorią w łóżu u nas Gabrynia-seterka śpi z kazdym po kolei i jeszcze kotka-Klarcia co sie pcha wyłacznie do łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Maggi Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Maggi Miłego weekendu Dzięki wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.09.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cześć Buziaczki zostawiam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Magi -widzę u Ciebie fascynację "Zmierzchem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja też, ja też to widzę przeczytałam drugą część i jestem bardzo ciekawa jak ją przeniosą na ekran. Pierwsza bardzo mi się podobała, choć byli tacy, którzy wychodzili z kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Magi -widzę u Ciebie fascynację "Zmierzchem" córa zaczytana.......ja pozostaję rozczytana w "Rozlewisku......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja też, ja też to widzę przeczytałam drugą część i jestem bardzo ciekawa jak ją przeniosą na ekran. Pierwsza bardzo mi się podobała, choć byli tacy, którzy wychodzili z kina ja ani nie czytałam, ani nie widziałam.. a warto? nie jest to jakieś mdłe romansidło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja też, ja też to widzę przeczytałam drugą część i jestem bardzo ciekawa jak ją przeniosą na ekran. Pierwsza bardzo mi się podobała, choć byli tacy, którzy wychodzili z kina ja ani nie czytałam, ani nie widziałam.. a warto? nie jest to jakieś mdłe romansidło? Kachna, romansidło nie, ale taka bajka dla dorosłych, trochę przydługa. Mnie w tym filmie nie urzekła ani gra aktorów, ani fabuła (bajeczka o wampirach), ale bardzo mi się podobała praca kamery, niezwykłe ujęcia, zbliżenia, przejścia. W komputerze bym tego filmu pewnie nie obejrzała. W kinie na dużym ekranie praca kamery wybroniła fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.09.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witajcie Tak, jestem zafascynowana Zmierzchem. Książki przeczytałam jednym tchem i film bardzo mi się podobał Zgadzam się, że jest to przydługa bajka dla dorosłych, ale mnie ona zafascynowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Magi -widzę u Ciebie fascynację "Zmierzchem" córa zaczytana.......ja pozostaję rozczytana w "Rozlewisku......." 3 części Rozlewiska zaliczyłam w wakacje i też bardzo mi się podobało Czekam na serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Chyba mam chandrę Pogoda się popsuła Lodówka znowu nie działa Dziś ma być facet z serwisu No i mam dziś 32 urodziny Śmiać się czy płakać A i mamy 2 rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 No i mam dziś 32 urodziny Śmiać się czy płakać A i mamy 2 rocznicę ślubu oczywiście, że śmiać się Magi to piękny wiek dla kobiety Magi, dużo uśmiechu, radości, dobrego humoru każdego dnia, zdrowia, by w pełni cieszyć się życiem, słońca, by ładować akumulatory, miłości, bo jest ona sensem życia, pieniędzy do realizowania swoich marzeń http://merlin.pl/Kalendarz-luksusowy-2009-Bukiety-kwiatow_Lucrum,images_zdjecia,4,5907572937816_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziękuję Toluś za życzenia Bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś Najadłam się właśnie urodzinowego pleśniaka i mi się humorek poprawił Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A wiesz jak mój by mi się poprawił, gdybym rano wstała i dowiedziała się, że skończyłam dopiero 32 lata...ech, pomarzyć do pleśniaka obowiązkowa kawa w Kawiarni Klubowej forum. Idę tam specjalnie dla Ciebie zaparzyć, zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A wiesz jak mój by mi się poprawił, gdybym rano wstała i dowiedziała się, że skończyłam dopiero 32 lata...ech, pomarzyć do pleśniaka obowiązkowa kawa w Kawiarni Klubowej forum. Idę tam specjalnie dla Ciebie zaparzyć, zajrzysz? Lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Pleśniak dla wszystkich http://mojewypieki.blox.pl/resource/plesniak_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 pysznie wygląda Magi, życzę Ci samych szczęśliwych chwil i wszystkiego, co najlepsze http://i28.tinypic.com/vytvya.jpg STO LAT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziękuję Aniu za życzenia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts