Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie Pasie i Rasiu :lol: :lol: :lol:

Weekend był i szybko minął :roll:

Goście dopisali, imprezka się udała :p

Tylko moja lodówka znów odmówiła współpracy i od soboty nie działa :evil:

W czwartek był facet z serwisu i wykombinował, że to pewnie termostat :roll: w piątek ma przyjechać wymienić. Sławek ma tam dziś dzwonić żeby się sprężyli, bo ciężko tydzień bez lodówki :roll: :roll: :roll: zobaczymy co to będzie :roll:

Jak na razie mam dość noszenia wszystkiego do garażu i z powrotem :roll: :roll: :evil:

Magi, domagaj się wymiany, bo taki wadliwy model może Was jeszcze nie raz dręczyć. Mój stary model Boscha w bloku działa tyle lat bez żadnego problemu.

A z nowym już były kłopoty, ech :roll:

Magi, domagaj się wymiany, bo taki wadliwy model może Was jeszcze nie raz dręczyć. Mój stary model Boscha w bloku działa tyle lat bez żadnego problemu.

A z nowym już były kłopoty, ech :roll:

No właśnie ta nasza lodówka to od początku mi się nie podobała :roll:

Zobaczymy co tym razem powie pan serwisant, w każdym razie zażądam wymiany na nową :roll:

- 1 pierś z kurczaka

- 1 op. sypkiej przyprawy GYROS

- 1 op. kukurydzy

- 1 op makaronu chińskiego ( typu włosy)

- 1 op słonecznika łuskanego

Pierś umyć pokroić w paseczki i obsmażyć na patelni z przyprawą GYROS ( uwaga jest dość ostra więc mozna dać niecałe opakowanie), wrzucić do miseczki, namoczyć makaron w gotującej lekko osolonej wodzie, na patelni po smażeniu piersi uprażyć słonecznik aż się zrumieni i będzie chrupiący. Makaron odcedzić dodać do mięsa wrzucić kukurydzę i wymieszaćze słonecznikiem na koniec dodać sos z torebki np. zioła ogrodowe , włoski (knor lub winiary lub gulneo) jaki kto lubi, ale rozrobiony tylko na oleju), dodać, wymieszać, pałaszować :p

W czwartek był facet z serwisu i wykombinował, że to pewnie termostat :roll: w piątek ma przyjechać wymienić. Sławek ma tam dziś dzwonić żeby się sprężyli, bo ciężko tydzień bez lodówki :roll: :roll: :roll: zobaczymy co to będzie :roll:

A jakiej firmy ta lodówka? :o bo u mojej bratowej padła lodówka Beko -2 tygodnie po zakupie. Przyjechał gościu z serwisu i wymienili agregat -po jego wymianie lodówka zamiast chłodzić -grzała :o , przyjechał znowu -"doładować" jakiegos płynu (freonu czy coś w tym stylu), i nic -nie chodzi, no i decyzja zapadła o wymianie -z tym, że to było miesiąc temu -i lodówki ani widu ani słychu :x bratowa codziennie wydzwania to do serwisu, to do Beko -i ją zwodzą: że jutro, że we wtorek itp -porażka! a ona ma dwoje małych dzieci i co teraz? :evil:

A jakiej firmy ta lodówka? :o bo u mojej bratowej padła lodówka Beko -2 tygodnie po zakupie. Przyjechał gościu z serwisu i wymienili agregat -po jego wymianie lodówka zamiast chłodzić -grzała :o , przyjechał znowu -"doładować" jakiegos płynu (freonu czy coś w tym stylu), i nic -nie chodzi, no i decyzja zapadła o wymianie -z tym, że to było miesiąc temu -i lodówki ani widu ani słychu :x bratowa codziennie wydzwania to do serwisu, to do Beko -i ją zwodzą: że jutro, że we wtorek itp -porażka! a ona ma dwoje małych dzieci i co teraz? :evil:

Ja mam Boscha :roll:

Wiesz co i tego się właśnie obawiam, że jak w końcu podejmą decyzję o wymianie lodówki na nową, to jej nie zobaczę przez 21 dni roboczych np :roll: :roll: :roll:

Oj nie będę wtedy szczęśliwa :evil: :evil: :evil:

Cześć Maggi

Oj widzę że i u ciebie problemy lodówkowe. Ja teraz mam starego Mińska czy coś takiego i muszę gadzinę rozmrażać co 2 miesiące bo mi się tak szroni zamrażalnik :evil: A głupia oddałam 5 letnią ardo jak sprzedawaliśmy mieszkanie :evil:

Hejka

U mojego teścia Mińsk działa do tej pory bez żadnych problemów :p

A ten nasz Bosch to od początku powalony i nadal nie działa, pan serwisant oczekiwany w piątek :roll: