Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

Magi, jak tam leci? Zamontowaliście już drzwi?

I co z mieszkankiem? Trzymam kciuki, żeby już sobie poszło.. :wink:

Pozdrawiam serdecznie :)

Witaj

No tak drzwi zamontowane, mam zdjęcia ale mam ostatniuo ograniczony dostęp do komputera dlatego nie wkleiłam jeszcze.

Co do mieszkania, to nie chcę jeszcze zapeszać, ale wszystko jest na dobrej drodze.

Pozdrawiam

Magda

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za dobre słowo, ja też trzymam kciuki, bo wiem ile mnie to nerw kosztowało.

Teraz czekamy na schody i w najbliższym czasie mają nam montować przydomową oczyszczalnię ścieków. Jak bedą schody, to zamawiamy kuchnię, no i poszukujemy glazurnika.

Obawiam się jednak że nic więcej nie zrobimy, bo na więcej nam pieniążków z zadatku nie starczy, więc przeprowadzka będzie w spartańskie warunki, ale cóż, przeżyjemy.

Pozdrawiam

No, bo już prawie tydzień minął...

Jak tam leci?

Nic nie piszesz..

Nic nie piszę, bo czytam Twój wątek hehehehe

A tak poważnie, to na razie nic ciekawego się nie dzieje. W sobotę poszalała koparka na działce, wyrównała deko teren. Firma od oczyszczalni ścieków, porobiła wstępne wykopy, montaż ma być 6 października. No i co najważniejsze może na dniach wejdzie glazurnik. Jak tylko będę miała fotki to wkleję. Sama już się nie mogę doczekać :lol:

Magi, czy na dole prócz podłogówki masz grzejniki?

Czy podłogówka nie jest na całej powierzchni salonu?

Pozdrawiam

Mar..

Na dole mam również grzejniki, tzn. w salonie podłogówka jest tylko na bokach i tam będzie gres, natomiast sam środek, nie ma podłogówki i tam będzie deska barlinecka. Grzejnik jeden jest na barku przy kuchni, drugi pod schodami, przy garderobie i w wiatrołapie. W kuchni nie będzie wcale.

Pozdrawiam

Magi, czy na dole prócz podłogówki masz grzejniki?

Czy podłogówka nie jest na całej powierzchni salonu?

Pozdrawiam

Mar..

Na dole mam również grzejniki, tzn. w salonie podłogówka jest tylko na bokach i tam będzie gres, natomiast sam środek, nie ma podłogówki i tam będzie deska barlinecka. Grzejnik jeden jest na barku przy kuchni, drugi pod schodami, przy garderobie i w wiatrołapie. W kuchni nie będzie wcale.

Pozdrawiam

Czy podłogę na dole masz już zrobioną??

Mam podobny pomysł jeżeli chodzi o salon, środek z drewna otoczony płytkami, a pod nimi oczywiście podłogówka.

Ciekawi mnie jak to wygląda.

Witaj!

Czy moglabym prosic o zblizenia okien( szczegolnie po otwarciu wnetrza tego plastiku nieokleinowanego)w punkcie jezierskiego nie maja pokazanych okleinowanych okien :(. Kolejne pytanie z jakiej firmy jest brama garazowa i jaki to kolor bramy . Czy udalo sie dopasowac ja kolorystycznie do okien??. Jeszce jedno pytanie z jakiej firmy sa drzwi wewnetrzne??

Pozdrawiam i zycze spokoju i samych dobrych fachowców na budowie

Marta

Witajcie!!!

markoto - zdjęcia okien zrobię w najbliższym czasie to wkleję, bo zbliżeń to im nie robiłam. Brama firmy Normstahl, kolor orzech. Kolory okien i bramy nie są idealnie zbliżone, ale nie gryzą się.

markoto, stawory - jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne, to zrobił je nam znajomy Góral, ma swoją stolarnię. W razie co służę namiarami.

Pozdrawiam