Magi77 11.09.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Magi, jak tam leci? Zamontowaliście już drzwi? I co z mieszkankiem? Trzymam kciuki, żeby już sobie poszło.. Pozdrawiam serdecznie Witaj No tak drzwi zamontowane, mam zdjęcia ale mam ostatniuo ograniczony dostęp do komputera dlatego nie wkleiłam jeszcze. Co do mieszkania, to nie chcę jeszcze zapeszać, ale wszystko jest na dobrej drodze. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.09.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 no to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.09.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 no to trzymam kciuki Dzięki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.09.2007 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 no to trzymam kciuki Kciuki się przydały Umowa przedwstępna podpisana i zadatek wpłacony. Jak się znajdzie chętny do pracy od zaraz glazurnik, to ruszamy z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 super! No, naprawdę trzymałam kciuki (mam podobną sytuację- sprzedajemy dom), wiem jak się czeka i czeka... A teraz to już tylko czekamy na relacje i fotki Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.09.2007 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Dzięki za dobre słowo, ja też trzymam kciuki, bo wiem ile mnie to nerw kosztowało. Teraz czekamy na schody i w najbliższym czasie mają nam montować przydomową oczyszczalnię ścieków. Jak bedą schody, to zamawiamy kuchnię, no i poszukujemy glazurnika.Obawiam się jednak że nic więcej nie zrobimy, bo na więcej nam pieniążków z zadatku nie starczy, więc przeprowadzka będzie w spartańskie warunki, ale cóż, przeżyjemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No, bo już prawie tydzień minął... Jak tam leci? Nic nie piszesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.09.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 No, bo już prawie tydzień minął... Jak tam leci? Nic nie piszesz.. Nic nie piszę, bo czytam Twój wątek hehehehe A tak poważnie, to na razie nic ciekawego się nie dzieje. W sobotę poszalała koparka na działce, wyrównała deko teren. Firma od oczyszczalni ścieków, porobiła wstępne wykopy, montaż ma być 6 października. No i co najważniejsze może na dniach wejdzie glazurnik. Jak tylko będę miała fotki to wkleję. Sama już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 to czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.09.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No to dzisiaj ważny dzień O 6 30 rano przybył do nas pan glazurnik, może w weekend pokażę pierwsze efekty jego pracy. Nie muszę chyba mówić jak bardzo się cieszę, bo tylko 1,5 miesiąca do wyprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Magi, czy na dole prócz podłogówki masz grzejniki?Czy podłogówka nie jest na całej powierzchni salonu?PozdrawiamMar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.09.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Magi, czy na dole prócz podłogówki masz grzejniki? Czy podłogówka nie jest na całej powierzchni salonu? Pozdrawiam Mar.. Na dole mam również grzejniki, tzn. w salonie podłogówka jest tylko na bokach i tam będzie gres, natomiast sam środek, nie ma podłogówki i tam będzie deska barlinecka. Grzejnik jeden jest na barku przy kuchni, drugi pod schodami, przy garderobie i w wiatrołapie. W kuchni nie będzie wcale. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.09.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Magi, czy na dole prócz podłogówki masz grzejniki? Czy podłogówka nie jest na całej powierzchni salonu? Pozdrawiam Mar.. Na dole mam również grzejniki, tzn. w salonie podłogówka jest tylko na bokach i tam będzie gres, natomiast sam środek, nie ma podłogówki i tam będzie deska barlinecka. Grzejnik jeden jest na barku przy kuchni, drugi pod schodami, przy garderobie i w wiatrołapie. W kuchni nie będzie wcale. Pozdrawiam Czy podłogę na dole masz już zrobioną?? Mam podobny pomysł jeżeli chodzi o salon, środek z drewna otoczony płytkami, a pod nimi oczywiście podłogówka. Ciekawi mnie jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.09.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie salon jeszcze nie jest gotowy, w zasadzie dzisiaj dopiero glazurnik miał zacząć robić cokolwiek, zresztą towar na salon jeszcze nie dowieziony. Ale jak tylko pojawi się podłoga w salonie, to wkleję fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 20.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Magi, z niecierpliwością na nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.09.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Magi, z niecierpliwością na nie czekam Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj! Czy moglabym prosic o zblizenia okien( szczegolnie po otwarciu wnetrza tego plastiku nieokleinowanego)w punkcie jezierskiego nie maja pokazanych okleinowanych okien . Kolejne pytanie z jakiej firmy jest brama garazowa i jaki to kolor bramy . Czy udalo sie dopasowac ja kolorystycznie do okien??. Jeszce jedno pytanie z jakiej firmy sa drzwi wewnetrzne?? Pozdrawiam i zycze spokoju i samych dobrych fachowców na budowie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 20.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 śliczne drzwi !jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.09.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witajcie!!!markoto - zdjęcia okien zrobię w najbliższym czasie to wkleję, bo zbliżeń to im nie robiłam. Brama firmy Normstahl, kolor orzech. Kolory okien i bramy nie są idealnie zbliżone, ale nie gryzą się. markoto, stawory - jeśli chodzi o drzwi wewnętrzne, to zrobił je nam znajomy Góral, ma swoją stolarnię. W razie co służę namiarami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts