Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dałam się skusić superpochlebnymi recenzjami na książkę nominowaną do tegorocznej nagrody NIKE -"Bambino" Ingi Iwasiów, no i żałuję.. narracja jest beznadziejna, po przeczytaniu 4 stron jestem zmęczona :-? ... przeczytam ją napewno -bo nigdy nie odrzucam książek w połowie, ale jakby ktoś chciał wydać na nią 30 zl -odradzam..

a ja dałam się skusić superpochlebnymi recenzjami na książkę nominowaną do tegorocznej nagrody NIKE -"Bambino" Ingi Iwasiów, no i żałuję.. narracja jest beznadziejna, po przeczytaniu 4 stron jestem zmęczona :-? ... przeczytam ją napewno -bo nigdy nie odrzucam książek w połowie, ale jakby ktoś chciał wydać na nią 30 zl -odradzam..

Nie słyszałam nic o tej książce, ale jak odradzasz to nie będę czytać.

Ja już Zafona skończyłam, muszę sobie coś nowego skołować :D

musze tez cos przeczytac, mam potrzebe, tylko z czasem gorzej :roll:

No właśnie ja też mam potrzebę i od paru miesięcy pochłaniam ogromne ilości książek :roll: Myślałam, że jak wrócę do pracy to mi się nie będzie chciało czytać, ale nie, nadal czytam książki chociaż parę stron przed snem :roll:

Ja też bez książki nie zasnę. Wczoraj kończyłam "Królową Deszczu" Katherine Scholes.

Nie mogłam się oderwać, skończyłam po 2 w nocy. A dziś żałuję, że już skończona.

Ja też bez książki nie zasnę. Wczoraj kończyłam "Królową Deszczu" Katherine Scholes.

Nie mogłam się oderwać, skończyłam po 2 w nocy. A dziś żałuję, że już skończona.

Uwielbiam czytać :D Teraz jak pracuję, to staram się nie przeginać do późnych godzin nocnych, bo potem chodzę na rzęsach :roll:

Skończyłam w sobotę Grę Anioła, a wczoraj koleżanka pożyczyła mi 5 książek Grishama i zaczęłam od Testamentu :p

I też znam to uczucie żalu po skończonej książce :roll:

Zapisałam się do biblioteki na naszym osiedlu, wygląda na to, że będzie co robić w zimowe wieczory :wink:

A dziś miałam piękny sen, na skraju łąki i pola z dojrzałym zbożem zrywałam białe, kwitnące maki, świeciło słońce, było upalnie i tak spokojnie, pachniało latem...ech

Zapisałam się do biblioteki na naszym osiedlu, wygląda na to, że będzie co robić w zimowe wieczory :wink:

A dziś miałam piękny sen, na skraju łąki i pola z dojrzałym zbożem zrywałam białe, kwitnące maki, świeciło słońce, było upalnie i tak spokojnie, pachniało latem...ech

Szkoda tylko, że jak się obudziłaś to wróciła jesienna rzeczywistość :roll:

Ale cóż sen piękny i zanim się obejrzymy znów lato będzie na horyzoncie :roll:

A co do książek, to ja teraz obczytuje koleżanki :roll: :roll: :roll: