anjamen 20.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja na sok ananasowy (nawet w torebce nosze karton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja na sok ananasowy (nawet w torebce nosze karton) Ja też bardzo lubię. Zawsze jak otwieram puszkę, to wypijam cały Mniamciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry Dobry dobry, tylko śpiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 oj ja tez zaspana...wczoraj Dejw wypozyczyl film i dluugo ogladalismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 oj ja tez zaspana... wczoraj Dejw wypozyczyl film i dluugo ogladalismy... a ja mam ciekawą książkę i czytałam długo, a poza tym mojej małej idą czwóreczki i się kręci całe noce codziennie chodzę niedospana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.10.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a ja mam ciekawą książkę i czytałam długo, a poza tym mojej małej idą czwóreczki i się kręci całe noce codziennie chodzę niedospana co jest teraz "na tapecie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2009 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a ja mam ciekawą książkę i czytałam długo, a poza tym mojej małej idą czwóreczki i się kręci całe noce codziennie chodzę niedospana co jest teraz "na tapecie"? Na tapecie jest "Gra Anioła" Carlosa Ruiza Zafóna. Zakręcona, tajemnicza i bardzo wciągająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witam wekeendowo u mnie ostatnio rozrywką jest serial "Brzydula". nad książką chyba nie mogłabym sie teraz skupić chyba, że to by była książka o budownictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 witam wekeendowo u mnie ostatnio rozrywką jest serial "Brzydula". nad książką chyba nie mogłabym sie teraz skupić chyba, że to by była książka o budownictwie ja od kiedy jestem w ciazy tez ogladam brzydule mam nadzieje ze Helenka bedzie ladniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.10.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a ja dałam się skusić superpochlebnymi recenzjami na książkę nominowaną do tegorocznej nagrody NIKE -"Bambino" Ingi Iwasiów, no i żałuję.. narracja jest beznadziejna, po przeczytaniu 4 stron jestem zmęczona ... przeczytam ją napewno -bo nigdy nie odrzucam książek w połowie, ale jakby ktoś chciał wydać na nią 30 zl -odradzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witajcie Weekend weekend i po weekendzie Przydałby się jeszcze z jeden dzień wolnego, bo ja znowu niedospana Też oglądam Brzydulę, tylko strasznie mnie wkurza, że te odcinki są strasznie krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a ja dałam się skusić superpochlebnymi recenzjami na książkę nominowaną do tegorocznej nagrody NIKE -"Bambino" Ingi Iwasiów, no i żałuję.. narracja jest beznadziejna, po przeczytaniu 4 stron jestem zmęczona ... przeczytam ją napewno -bo nigdy nie odrzucam książek w połowie, ale jakby ktoś chciał wydać na nią 30 zl -odradzam.. Nie słyszałam nic o tej książce, ale jak odradzasz to nie będę czytać. Ja już Zafona skończyłam, muszę sobie coś nowego skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 musze tez cos przeczytac, mam potrzebe, tylko z czasem gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 musze tez cos przeczytac, mam potrzebe, tylko z czasem gorzej No właśnie ja też mam potrzebę i od paru miesięcy pochłaniam ogromne ilości książek Myślałam, że jak wrócę do pracy to mi się nie będzie chciało czytać, ale nie, nadal czytam książki chociaż parę stron przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja też bez książki nie zasnę. Wczoraj kończyłam "Królową Deszczu" Katherine Scholes.Nie mogłam się oderwać, skończyłam po 2 w nocy. A dziś żałuję, że już skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.10.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ja też bez książki nie zasnę. Wczoraj kończyłam "Królową Deszczu" Katherine Scholes. Nie mogłam się oderwać, skończyłam po 2 w nocy. A dziś żałuję, że już skończona. Uwielbiam czytać Teraz jak pracuję, to staram się nie przeginać do późnych godzin nocnych, bo potem chodzę na rzęsach Skończyłam w sobotę Grę Anioła, a wczoraj koleżanka pożyczyła mi 5 książek Grishama i zaczęłam od Testamentu I też znam to uczucie żalu po skończonej książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zapisałam się do biblioteki na naszym osiedlu, wygląda na to, że będzie co robić w zimowe wieczory A dziś miałam piękny sen, na skraju łąki i pola z dojrzałym zbożem zrywałam białe, kwitnące maki, świeciło słońce, było upalnie i tak spokojnie, pachniało latem...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.10.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zapisałam się do biblioteki na naszym osiedlu, wygląda na to, że będzie co robić w zimowe wieczory A dziś miałam piękny sen, na skraju łąki i pola z dojrzałym zbożem zrywałam białe, kwitnące maki, świeciło słońce, było upalnie i tak spokojnie, pachniało latem...ech Szkoda tylko, że jak się obudziłaś to wróciła jesienna rzeczywistość Ale cóż sen piękny i zanim się obejrzymy znów lato będzie na horyzoncie A co do książek, to ja teraz obczytuje koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.10.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam w ten słoneczny poranek Od razu lepiej jak słoneczko świeci Biorę się za rozliczanie Vatu A dla chętnych kawusia http://www.stylikomfort.pl/img_add/kawaa.jpg Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts