Magi77 10.11.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry dobry dobry tylko śpiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Wiesz Toluś, coś rzeczywiście z tymi lodówkami Boscha jest nieteges nie straszcie mnie.....ja mam Boscha Nie straszymy Mówimy całą prawdę no wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam się z rana Strasznie jestem śpiąca i nic mi się nie chce Życzę wszystkim miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a już trzecią noc bardzo źle spie Miłego dnia i ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a już trzecią noc bardzo źle spie Miłego dnia i ściskam mocno No ja też ściskam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam się ja się nawet dzisiaj wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a już trzecią noc bardzo źle spie Miłego dnia i ściskam mocno No ja też ściskam i zdrówka życzę oj tego zdrówka jakoś brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam się ja się nawet dzisiaj wyspałam To Ci dobrze A mi się chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a już trzecią noc bardzo źle spie Miłego dnia i ściskam mocno No ja też ściskam i zdrówka życzę oj tego zdrówka jakoś brakuje To przykre ale może jak posiedzicie w domku, to w końcu choróbska pójdą precz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a już trzecią noc bardzo źle spie Miłego dnia i ściskam mocno No ja też ściskam i zdrówka życzę oj tego zdrówka jakoś brakuje To przykre ale może jak posiedzicie w domku, to w końcu choróbska pójdą precz. mam nadzieję ale już mam dosyc siedzenia w domu - obowiązki wzywają a tu brak sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a już trzecią noc bardzo źle spie Miłego dnia i ściskam mocno No ja też ściskam i zdrówka życzę oj tego zdrówka jakoś brakuje To przykre ale może jak posiedzicie w domku, to w końcu choróbska pójdą precz. mam nadzieję ale już mam dosyc siedzenia w domu - obowiązki wzywają a tu brak sił Obowiązki nie zające zdrówko ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wiesz co, ale to jest chamstwo z tymi lodowkami, nie? Bosch troche za drogi jest, zeby takie numery robic. Juz Ci ja powinni dawno wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wiesz co, ale to jest chamstwo z tymi lodowkami, nie? Bosch troche za drogi jest, zeby takie numery robic. Juz Ci ja powinni dawno wymienic. też tak uważam, ale w gwarancji jest napisane, że wymiana należy się po 3 naprawach gwarancyjnych jutro będzie trzecia naprawa i zobaczymy Wydaje mi się, że niestety teraz każdy sprzęt czy AGD czy RTV robiony jest na kilka lat, żeby wymieniać częściej a nie tak jak kiedyś lodówki działały 30 lat i niektóre działają nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wydaje mi się, że niestety teraz każdy sprzęt czy AGD czy RTV robiony jest na kilka lat, żeby wymieniać częściej a nie tak jak kiedyś lodówki działały 30 lat i niektóre działają nadal i tu chyba masz rację!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wydaje mi się, że niestety teraz każdy sprzęt czy AGD czy RTV robiony jest na kilka lat, żeby wymieniać częściej a nie tak jak kiedyś lodówki działały 30 lat i niektóre działają nadal i tu chyba masz rację!!!!!!! Moj maz mowi, ze niedlugo sprzet bedzie sie sam po roku rozsypywal w pyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wydaje mi się, że niestety teraz każdy sprzęt czy AGD czy RTV robiony jest na kilka lat, żeby wymieniać częściej a nie tak jak kiedyś lodówki działały 30 lat i niektóre działają nadal i tu chyba masz rację!!!!!!! Moj maz mowi, ze niedlugo sprzet bedzie sie sam po roku rozsypywal w pyl. właśnie też mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Wydaje mi się, że niestety teraz każdy sprzęt czy AGD czy RTV robiony jest na kilka lat, żeby wymieniać częściej a nie tak jak kiedyś lodówki działały 30 lat i niektóre działają nadal i tu chyba masz rację!!!!!!! chyba na pewno Szkoda, że nam co roku gorzej się żyje i z kasą coraz bardziej krucho, więc nie wiem za co kupię nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Trzeba bedzie jednak nerke sprzedac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 matko tylko nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Nic innego do sprzedania nie przychodzi mi do glowy. Mam tylko 1 zloty pierscionek, niewiele warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts