malgos2 23.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.11.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej. hej hej Miło że wpadłaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej. hej hej Miło że wpadłaś do mnie Ja wpadam, wpadam, tylko nie zawsze slad zostawiam. Czasami mnie wylogowuje z muratora i potem nie pamietam, u kogo juz bylam, a u kogo nie, bo na rozowo juz mi sie nie swieci. Ale sledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.11.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej. hej hej Miło że wpadłaś do mnie Ja wpadam, wpadam, tylko nie zawsze slad zostawiam. Czasami mnie wylogowuje z muratora i potem nie pamietam, u kogo juz bylam, a u kogo nie, bo na rozowo juz mi sie nie swieci. Ale sledze. no ja też śledzę i czasami coś skrobnę Tylko że u mnie nic ciekawego się nie dzieje nawet lodówka jak na razie działa Ale nie cholerka zapomniałam napisać że mi się deska do prasowania rozpadła w drobny mak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej. hej hej Miło że wpadłaś do mnie Ja wpadam, wpadam, tylko nie zawsze slad zostawiam. Czasami mnie wylogowuje z muratora i potem nie pamietam, u kogo juz bylam, a u kogo nie, bo na rozowo juz mi sie nie swieci. Ale sledze. no ja też śledzę i czasami coś skrobnę Tylko że u mnie nic ciekawego się nie dzieje nawet lodówka jak na razie działa Ale nie cholerka zapomniałam napisać że mi się deska do prasowania rozpadła w drobny mak Jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.11.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej. hej hej Miło że wpadłaś do mnie Ja wpadam, wpadam, tylko nie zawsze slad zostawiam. Czasami mnie wylogowuje z muratora i potem nie pamietam, u kogo juz bylam, a u kogo nie, bo na rozowo juz mi sie nie swieci. Ale sledze. no ja też śledzę i czasami coś skrobnę Tylko że u mnie nic ciekawego się nie dzieje nawet lodówka jak na razie działa Ale nie cholerka zapomniałam napisać że mi się deska do prasowania rozpadła w drobny mak Jak to? no normalnie stoję sobie przy desce, prasuje i w pewnym momencie huk i najpierw odpadła noga z jednej strony a za chwilę z drugiej i po desce 2 lata nie wytrzymała Vileda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej. hej hej Miło że wpadłaś do mnie Ja wpadam, wpadam, tylko nie zawsze slad zostawiam. Czasami mnie wylogowuje z muratora i potem nie pamietam, u kogo juz bylam, a u kogo nie, bo na rozowo juz mi sie nie swieci. Ale sledze. no ja też śledzę i czasami coś skrobnę Tylko że u mnie nic ciekawego się nie dzieje nawet lodówka jak na razie działa Ale nie cholerka zapomniałam napisać że mi się deska do prasowania rozpadła w drobny mak Jak to? no normalnie stoję sobie przy desce, prasuje i w pewnym momencie huk i najpierw odpadła noga z jednej strony a za chwilę z drugiej i po desce 2 lata nie wytrzymała Vileda ja wiem, że to nie jest śmieszne, ale opis mnie rozbawił ja mam jakąś polską, która nam służy od 8 lat i tylko te pokrowce na wierzchu wymieniam. Ostatnio chciałam kupić sobie stojącą suszarkę i Viledy kosztowała 170 zł . Kupiłam jakąś polską za 40 i pewnie starczy na jakieś 3-4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.11.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No ja nie byłam szczególnie rozbawiona Suszarkę też mam jakąś z firmy krzak i działa bez problemu, więc teraz też kupię deskę zwykłą i pewnie dłużej mi będzie służyć, niż ta Vileda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 heloł, ja mam jakas niemiecke deske i mi sluzy juz od kilku ladnych lat, ale jaja z ta vileda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 heloł, ja mam jakas niemiecke deske i mi sluzy juz od kilku ladnych lat, ale jaja z ta vileda no właśnie dlatego tak mnie to wkurzyło, że to nie byle jaka deska za 30 zł, tylko Vileda za 180 poza tym teraz mam ważniejsze wydatki na głowie niż deska do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 O -a ja sobie chciałam kupić deskę Viledy -bo taka ładna i duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to co, ja uszyje kolejny nowy mundurek na moją poździaczową deskę do prasowania z czasów panienskich mojego męża i będe się dalej cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 to co, ja uszyje kolejny nowy mundurek na moją poździaczową deskę do prasowania z czasów panienskich mojego męża i będe się dalej cieszyć Panienskie czasy Twojego meza, jak mam to rozumiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę To już wiem jakiej nie kupować Szok Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel cześć Magi i wszyscy! Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!! I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę To już wiem jakiej nie kupować Szok Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel cześć Magi i wszyscy! Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!! I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ty nie cierp, Ty usun przeszkode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 O -a ja sobie chciałam kupić deskę Viledy -bo taka ładna i duża hejka no ładna i duża i nietrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 to co, ja uszyje kolejny nowy mundurek na moją poździaczową deskę do prasowania z czasów panienskich mojego męża i będe się dalej cieszyć właśnie tak zrób żałuję właśnie, że nie zabrałam starej deski od babci przy przeprowadzce uszyłabym tez mundurek i by było git jej by na pewno nogi nie odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę To już wiem jakiej nie kupować Szok Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel cześć Magi i wszyscy! Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!! I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to już wiesz że Vileda jest beeee chociaż ma szerokie pole do prasowania i antenkę na kabel My też o Tobie pamiętamy Nelluś Mnie też nie będzie u Małgoś i też mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 U nas w urzędzie dzisiaj kontrola iso i do tego nawiedza nas pani prezydent Hania Gronkiewicz-Waltz Istne szaleństwo, podłogi tak się świecą aż rażą w oczy i wszyscy latają jak kot z pęcherzem Wesoły autobus I jeszcze się trzeba było na galowo ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts