AGP 25.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja mam deskę firmy krzak, ale szeroką i z antenką. Sprawdza się rewelacyjnie, chociaż czasem wolałabym, żeby węższa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja mam deskę firmy krzak, ale szeroką i z antenką. Sprawdza się rewelacyjnie, chociaż czasem wolałabym, żeby węższa była. no właśnie taką zamierzam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek przyszłam się przywitać ,przeglądałam twoja galerie i stwierdzic muszę że u Ciebie jest bajkowo ,a jakie sliczne pannice masz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzien doberek przyszłam się przywitać ,przeglądałam twoja galerie i stwierdzic muszę że u Ciebie jest bajkowo ,a jakie sliczne pannice masz pozdrawiam dziękuję Ci bardzo za komplementa właśnie ja ostatnio też przeglądałam swój wątek i doszłam do wniosku, że w zasadzie od roku nie wrzuciłam żadnej nowej fotki, a trochę się zmieniło w sumie żadnych nowych mebli ani dużych zmian, ale jest bardziej domowo Muszę się zmobilizować i popstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Pstrykaj i wstawiaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Pstrykaj i wstawiaj!!!! koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę To już wiem jakiej nie kupować Szok Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel cześć Magi i wszyscy! Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!! I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to już wiesz że Vileda jest beeee chociaż ma szerokie pole do prasowania i antenkę na kabel My też o Tobie pamiętamy Nelluś Mnie też nie będzie u Małgoś i też mi smutno Eeee, a moze jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.11.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę To już wiem jakiej nie kupować Szok Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel cześć Magi i wszyscy! Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!! I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to już wiesz że Vileda jest beeee chociaż ma szerokie pole do prasowania i antenkę na kabel My też o Tobie pamiętamy Nelluś Mnie też nie będzie u Małgoś i też mi smutno Eeee, a moze jednak? wybacz, ale na prawdę jestem uziemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No trudno, trzeba bedzie poprawiny poprawin zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No trudno, trzeba bedzie poprawiny poprawin zrobic. No to pewnie na któreś dotre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No trudno, trzeba bedzie poprawiny poprawin zrobic. No to pewnie na któreś dotre Sprobuj nie dotrzec. Grupa dotrzechrazysztukowcow sie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No trudno, trzeba bedzie poprawiny poprawin zrobic. No to pewnie na któreś dotre Sprobuj nie dotrzec. Grupa dotrzechrazysztukowcow sie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Melduje się po jednodniowej przerwie Byłam wczoraj na szkoleniu z asertywności i radzenia sobie ze stresem Szkolenie same w sobie bardzo fajne i ciekawe, ale jak to będzie w praktyce to wyjdzie w praniu Dominika od wczoraj ma katar, pół nocy płakała i ja dziś ledwo żyje Zobaczymy jak dziś będzie w dzień. Babcia wczoraj wyjechała, jak na razie jej się podoba, a ja mam na półtora tygodnia teściową w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hejeczka Dziewczynki co tam słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hejeczka Dziewczynki co tam słychać napisałam wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Hejeczka Dziewczynki co tam słychać napisałam wyżej już doczytałam i współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa gardło mnie drapie i głowa boli właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa gardło mnie drapie i głowa boli właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała?? na szczęście nie jest tragicznie,ale katarek jej dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Melduje się po jednodniowej przerwie Byłam wczoraj na szkoleniu z asertywności i radzenia sobie ze stresem Szkolenie same w sobie bardzo fajne i ciekawe, ale jak to będzie w praktyce to wyjdzie w praniu Dominika od wczoraj ma katar, pół nocy płakała i ja dziś ledwo żyje Zobaczymy jak dziś będzie w dzień. Babcia wczoraj wyjechała, jak na razie jej się podoba, a ja mam na półtora tygodnia teściową w domu Tesciowa mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts