Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzien doberek

przyszłam się przywitać :D ,przeglądałam twoja galerie i stwierdzic muszę że u Ciebie jest bajkowo :D :D ,a jakie sliczne pannice masz :wink: :D :D pozdrawiam

dziękuję Ci bardzo za komplementa :oops: :oops: :oops:

właśnie ja ostatnio też przeglądałam swój wątek i doszłam do wniosku, że w zasadzie od roku nie wrzuciłam żadnej nowej fotki, a trochę się zmieniło :roll: w sumie żadnych nowych mebli ani dużych zmian, ale jest bardziej domowo :p

Muszę się zmobilizować i popstrykać :p :p :p

A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę :roll: To już wiem jakiej nie kupować :o Szok :roll: Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel :D

cześć Magi i wszyscy!

Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!!

I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie :cry: :cry: :cry:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :(

No to już wiesz że Vileda jest beeee :p chociaż ma szerokie pole do prasowania i antenkę na kabel :roll:

My też o Tobie pamiętamy Nelluś :p

Mnie też nie będzie u Małgoś i też mi smutno :cry: :cry: :cry:

Eeee, a moze jednak? :roll:

A ja właśnie wybieram się na zakupy po deskę :roll: To już wiem jakiej nie kupować :o Szok :roll: Wiecie, chciałabym taką, żeby miała szerokie to "pole" do prasowania i żeby miała taką antenkę na kabel :D

cześć Magi i wszyscy!

Mało ostatnio jestem na forum, ale pamiętam o Was i mile wspominam!!!!!

I strasznie cierpię, że mnie u małgoś nie będzie :cry: :cry: :cry:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( :( :(

No to już wiesz że Vileda jest beeee :p chociaż ma szerokie pole do prasowania i antenkę na kabel :roll:

My też o Tobie pamiętamy Nelluś :p

Mnie też nie będzie u Małgoś i też mi smutno :cry: :cry: :cry:

Eeee, a moze jednak? :roll:

wybacz, ale na prawdę jestem uziemiona :roll: :cry: :roll:

Melduje się po jednodniowej przerwie :)

Byłam wczoraj na szkoleniu z asertywności i radzenia sobie ze stresem :)

Szkolenie same w sobie bardzo fajne i ciekawe, ale jak to będzie w praktyce to wyjdzie w praniu 8) 8) 8)

Dominika od wczoraj ma katar, pół nocy płakała i ja dziś ledwo żyje :roll: :roll: :roll: Zobaczymy jak dziś będzie w dzień.

Babcia wczoraj wyjechała, jak na razie jej się podoba, a ja mam na półtora tygodnia teściową w domu :roll:

dzien doberek

widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr :( :(

no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa :roll:

gardło mnie drapie i głowa boli :(

właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała??

dzien doberek

widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr :( :(

no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa :roll:

gardło mnie drapie i głowa boli :(

właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała??

na szczęście nie jest tragicznie,ale katarek jej dokucza :(

Melduje się po jednodniowej przerwie :)

Byłam wczoraj na szkoleniu z asertywności i radzenia sobie ze stresem :)

Szkolenie same w sobie bardzo fajne i ciekawe, ale jak to będzie w praktyce to wyjdzie w praniu 8) 8) 8)

Dominika od wczoraj ma katar, pół nocy płakała i ja dziś ledwo żyje :roll: :roll: :roll: Zobaczymy jak dziś będzie w dzień.

Babcia wczoraj wyjechała, jak na razie jej się podoba, a ja mam na półtora tygodnia teściową w domu :roll:

Tesciowa mowisz? :roll: