Magi77 03.12.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Melduje się po jednodniowej przerwie Byłam wczoraj na szkoleniu z asertywności i radzenia sobie ze stresem Szkolenie same w sobie bardzo fajne i ciekawe, ale jak to będzie w praktyce to wyjdzie w praniu Dominika od wczoraj ma katar, pół nocy płakała i ja dziś ledwo żyje Zobaczymy jak dziś będzie w dzień. Babcia wczoraj wyjechała, jak na razie jej się podoba, a ja mam na półtora tygodnia teściową w domu Tesciowa mowisz? No mówię Ale że nie mam wyjścia, to trzeba zamknąć gębę i się cieszyć że jest Trochę się od siebie odzwyczaiłyśmy, ale jak na razie nie jest źle. Dominiką się dobrze zajmuje, a to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa gardło mnie drapie i głowa boli właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała?? to tak jak ja ja tez przeziebiona a z noska mi sie leje ,gardło mnie jak na razie nie boli ale główka tak to daj znac jak tam towoja dziewuszka sie ma ! i dużo zdrówka dla niej i oczywiście dla mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.12.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa gardło mnie drapie i głowa boli właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała?? dziewczyny nie dawajcie się wirusom, zdrówka życzę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzien doberek widze że twoja ma tak jak i moja córcia ta młodzsza też jak tylko ma katar i zapchany nosek to budzi sie co sekunde w nocy i płacze i strasznie sie denerwuje ,teraz juz jest u niej lepiej ,ale został jej tylko kaszelek ,za to ja wysiadam brrrrrr no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa gardło mnie drapie i głowa boli właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała?? to tak jak ja ja tez przeziebiona a z noska mi sie leje ,gardło mnie jak na razie nie boli ale główka tak to daj znac jak tam towoja dziewuszka sie ma ! i dużo zdrówka dla niej i oczywiście dla mamusi Dziękujemy za życzenia zdrówka i tego samego życzymy Wczoraj już było znacznie lepiej, katarek jest ale mały i jak na razie nic innego się nie dzieje. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no niestety ja też do końca nie jestem zdrowa gardło mnie drapie i głowa boli właśnie dzwonię do domku dowiedzieć się jak Mała?? dziewczyny nie dawajcie się wirusom, zdrówka życzę i pozdrawiam Dziękujemy i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzisiaj lepiej ze zdrowkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzisiaj lepiej ze zdrowkiem? u Dominiki lepiej, a u mnie gorzej w weekend będę się kurować i jeść pyszną lasagne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 04.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Z pysznością tej Lazanii to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.12.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Z pysznością tej Lazanii to się dopiero okaże e tam ja nie mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 To ja się witam i życzę zdrówka i pysznej lazanii - uwielbiam ale leniwa jestem i nie chce mi się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 udanych Mikołajek życzę http://www.ekartki.pl/cards_files/8/8967_tanczacy%20mikolaj%20i%20reniferki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaj ode mnie;)http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 To ja się witam i życzę zdrówka i pysznej lazanii - uwielbiam ale leniwa jestem i nie chce mi się robić witaj ze zdrówkiem na szczęście lepiej a lazania była pyszna jeszcze wczoraj jedliśmy ale ja jej nie robiłam, to skromna koleżanka Lorena zapewniła nam niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień doberek cieszę się, że ze zdrówkiem lepiej miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień doberek cieszę się, że ze zdrówkiem lepiej miłego dnia wzajemnie Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A to dla Ciebie http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A to dla Ciebie http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif dziękuję tego mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dobrze, że ze zdrówkiem lepiej.U mnie mąż się coś rozkłada. Chyba faktycznie coś za mało pili w tym Krakowie bo i Lidzię coś bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a lazania była pyszna jeszcze wczoraj jedliśmy Magi, mieliście szczęście, że mój młody tej lazanii nie wyczaił, on za lazanię zaprzeda duszę diabłu zdrówka, słonka życzę nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.12.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dobrze, że ze zdrówkiem lepiej. U mnie mąż się coś rozkłada. Chyba faktycznie coś za mało pili w tym Krakowie bo i Lidzię coś bierze. no też się cieszę widocznie się zarażali oboje skoro chorują albo rzeczywiście nie dopili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts