Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no proszę, proszę. Bardzo ładnie wyglądałaś.

W życiu nie dałabym Ci tyle lat!!!

A jak się czujesz jako mężatka?? :wink:

Jako mężatka czuję się dobrze, w zasadzie to tak samo jak przedtem, tylko muszę się w pracy przestawić na nowe nazwisko. :wink:

Na budowie, do końca tygodnia ma być skończony cały dół w płytkach, łazienki dzisiaj lub jutro mają być fugowane, teraz układa się holl i kuchnia.

Na razie to tyle. Pozdrawiam

Proszę o to namiary:

FHU. Stolbud Tischer

Stanisław Kondraczka

34-514 Dzianisz 305

tel. 606 20 15 18

[email protected]

Pozdrawiam

Dziękuje bardzo

Właśnie jestem na etapie wyboru drzwi i bramy i mam jeszcze jedno pytanie

- czy brama garażowa to segmentowa Normsthal ? Jeśli tak to czy mogę wiedzieć jakie ma wymiary i jaka była jej cena

Witaj!

Czy moglabym prosic o zblizenia okien( szczegolnie po otwarciu wnetrza tego plastiku nieokleinowanego)w punkcie jezierskiego nie maja pokazanych okleinowanych okien :(. Kolejne pytanie z jakiej firmy jest brama garazowa i jaki to kolor bramy . Czy udalo sie dopasowac ja kolorystycznie do okien??. Jeszce jedno pytanie z jakiej firmy sa drzwi wewnetrzne??

Pozdrawiam i zycze spokoju i samych dobrych fachowców na budowie

Marta

Witam.

Pamiętam o tych oknach, ale zrobiłam kilka fotek i żadna nie jest wyraźna. Postaram się zrobić kolejne i wkleić.

Pozdrawiam