Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

No właśnie że powiem :wink: :wink: :wink:

A tak naprawdę, to dzieje się ale nic znaczącego, tzn. teść kończy gipsowanie ścian-musi popoprawiać po tynkarzach, w weekendy walczą z podłogą na strychu i do końca ocieplają. Wczoraj kupiliśmy 2 grzejniki łazienkowe o takie:

http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/225/49/88/225498892

Hydraulik ma być po 1 listopada i pomontować kibelki, umywalki itp. i po 1 listopada mają przyjechać schody i od razu ekipa od schodów ma mi położyć deskę w salonie i panele w pokojach (ufff a martwiałam się że nikt nam tego nie zrobi :roll: ).

Więc zdjęcia jakieś pojawią się pewnie po 5 listopada. Czekam na wycenę kuchni i garderób, jak się zdecydujemy, to po 8 listopada coś może się zacznie dziać.

Buziaki, cieszę się że tu zaglądacie.

No dzięki Magi za podniesienie na duchu :( .

Nic znaczącego się nie dzieje oprócz :o tego, tego, tego i tego ...

itd :D. Nie bądź taka skromna :D, bo podcinasz mi skrzydła :(

Tu się nie dzieje. Wczoraj chciałem podpisać z majstrem umowę i ... cenę na wykonanie podniósł o ponad 10.000 :evil: Jestem w pkt wyjścia, a czas ucieka. Trza ponownie ruszać w teren na polowanie. Może się jakiego upoluje??

A tak wogóle, to mam nadzieję wkrótce Cię odwiedzić i bez względu na to czy tego chcesz czy nie ...

... pod warunkiem że się zgodzisz sąsiadeczko :wink:

No dzięki Magi za podniesienie na duchu :( .

Nic znaczącego się nie dzieje oprócz :o tego, tego, tego i tego ...

itd :D. Nie bądź taka skromna :D, bo podcinasz mi skrzydła :(

Tu się nie dzieje. Wczoraj chciałem podpisać z majstrem umowę i ... cenę na wykonanie podniósł o ponad 10.000 :evil: Jestem w pkt wyjścia, a czas ucieka. Trza ponownie ruszać w teren na polowanie. Może się jakiego upoluje??

A tak wogóle, to mam nadzieję wkrótce Cię odwiedzić i bez względu na to czy tego chcesz czy nie ...

... pod warunkiem że się zgodzisz sąsiadeczko :wink:

Witaj

No piszę, że nic się nie dzieje, co można pokazać na zdjęciach :roll: :wink: :roll: :wink: :roll: :wink: :roll:

Ale oczywiście zapraszam serdecznie, pewnie że chce :lol: :lol: :lol: pewnie od 3 listopada bedę na działeczce prawie codziennie, więc nie ma kłopotu.

A co do wykonawców, to niestety wyczuli pismo nosem i brzydko mówiąc "rąbią" nas na każdym kroku :evil: :evil: :evil:

Trzymaj się.

Wczoraj chciałem podpisać z majstrem umowę i ... cenę na wykonanie podniósł o ponad 10.000 :evil: Jestem w pkt wyjścia, a czas ucieka. Trza ponownie ruszać w teren na polowanie. Może się jakiego upoluje??

Marnia, naprawdę współczucia.

Jak można aż o tyle podnieść cenę??

Ja to bym chyba gościowi ja... urwała :evil: :evil:

Przecież to kupa kasy!!!

Wiesz ile za to innych rzeczy można zrobić?

Lepiej szukaj innego, nie ma co.

Będę trzymać kciuki za szybkie rezultaty, naprawdę aż mnie to zabolało, a nawet Cię nie znam :roll: :roll:

hej wszystkim :lol:

Właśnie dostałam wycenę kuchni i garderób i jestem mile zaskoczona :lol: Kuchnia z forniru lakierowanego kolor ciemny orzech, z lepszymi prowadnicami i uchwytami razem z blatem około 7 000. Garderoba u nas w sypialni kolor wenge, taka wielka na całą ścianę około 4 000. I garderoba we wnęce na parterze 1800 zł. Oczywiście jak się zdecydujemy na tego faceta, to ceny jeszcze można będzie ponegocjować i do tego montaż byłby możliwy razem z naszą przeprowadzką. Czyli wychodzi koło 1000 zł za metr, więc to moim zdaniem dobra cena :lol:

Co o tym myślicie??

DarioAS

Ja to bym chyba gościowi ja... urwała

Dzieki :o :D :D

Ty to potrafisz podnieść na duchu :lol:

Magi ,

pozdrawiam (tylko tyle mogę zrobić, bo etap szaf jaszcze daleko przedemną),

nie ma za co :wink:

Magi pewnie podzieliłaby moje zdanie :lol:

aż idę obadać Twój wątek, bo mi to spokoju nie daje :roll: :roll: