marnia 15.10.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Aż miło popatrzeć. Kiedyż to ja będę na tym etapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 pięknie się robi, pięknie ale cieszy oko, nie?? No pięknie pięknie aż miło patrzeć na własny dom jak się zmienia, za dwa tygodnie zaczynam latać ze szmatą, a i do przeprowadzki coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Aż miło popatrzeć. Kiedyż to ja będę na tym etapie?? Szybko zleci Zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 chyba będziemy się przeprowadzać w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 chyba będziemy się przeprowadzać w tym samym czasie No my na 99% przeprowadzamy się 10-11 listopad, od 1 listopada mam wolne i zaczynam sprzątanie, trochę mnie to przeraża, ale mam nadzieję, że znajdę do pomocy tanią siłę roboczą. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 my na 99% 3 listopada, bo sprzątam już po trochę, żeby zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ja znowu z bajkki budowalnej, jakie wy macie okna tarasowe? Bo w ogóle profila w nich nie widać, odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ja znowu z bajkki budowalnej, jakie wy macie okna tarasowe? Bo w ogóle profila w nich nie widać, odlot No okna jak wszystkie to Jezierski i te na taraz są takie same jak pozostałe. Inny profil, bardziej płaski mają te duże witryny nie otwierane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Magi, a chyba nie powiesz, że nic się u Ciebie nie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.10.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Magi, a chyba nie powiesz, że nic się u Ciebie nie dzieje?? No własnie! mi też nie powiesz! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.10.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No właśnie że powiem A tak naprawdę, to dzieje się ale nic znaczącego, tzn. teść kończy gipsowanie ścian-musi popoprawiać po tynkarzach, w weekendy walczą z podłogą na strychu i do końca ocieplają. Wczoraj kupiliśmy 2 grzejniki łazienkowe o takie: http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/225/49/88/225498892 Hydraulik ma być po 1 listopada i pomontować kibelki, umywalki itp. i po 1 listopada mają przyjechać schody i od razu ekipa od schodów ma mi położyć deskę w salonie i panele w pokojach (ufff a martwiałam się że nikt nam tego nie zrobi ). Więc zdjęcia jakieś pojawią się pewnie po 5 listopada. Czekam na wycenę kuchni i garderób, jak się zdecydujemy, to po 8 listopada coś może się zacznie dziać. Buziaki, cieszę się że tu zaglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No dzięki Magi za podniesienie na duchu . Nic znaczącego się nie dzieje oprócz tego, tego, tego i tego ... itd . Nie bądź taka skromna , bo podcinasz mi skrzydła Tu się nie dzieje. Wczoraj chciałem podpisać z majstrem umowę i ... cenę na wykonanie podniósł o ponad 10.000 Jestem w pkt wyjścia, a czas ucieka. Trza ponownie ruszać w teren na polowanie. Może się jakiego upoluje?? A tak wogóle, to mam nadzieję wkrótce Cię odwiedzić i bez względu na to czy tego chcesz czy nie ... ... pod warunkiem że się zgodzisz sąsiadeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.10.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No dzięki Magi za podniesienie na duchu . Nic znaczącego się nie dzieje oprócz tego, tego, tego i tego ... itd . Nie bądź taka skromna , bo podcinasz mi skrzydła Tu się nie dzieje. Wczoraj chciałem podpisać z majstrem umowę i ... cenę na wykonanie podniósł o ponad 10.000 Jestem w pkt wyjścia, a czas ucieka. Trza ponownie ruszać w teren na polowanie. Może się jakiego upoluje?? A tak wogóle, to mam nadzieję wkrótce Cię odwiedzić i bez względu na to czy tego chcesz czy nie ... ... pod warunkiem że się zgodzisz sąsiadeczko Witaj No piszę, że nic się nie dzieje, co można pokazać na zdjęciach Ale oczywiście zapraszam serdecznie, pewnie że chce pewnie od 3 listopada bedę na działeczce prawie codziennie, więc nie ma kłopotu. A co do wykonawców, to niestety wyczuli pismo nosem i brzydko mówiąc "rąbią" nas na każdym kroku Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Wczoraj chciałem podpisać z majstrem umowę i ... cenę na wykonanie podniósł o ponad 10.000 Jestem w pkt wyjścia, a czas ucieka. Trza ponownie ruszać w teren na polowanie. Może się jakiego upoluje?? Marnia, naprawdę współczucia. Jak można aż o tyle podnieść cenę?? Ja to bym chyba gościowi ja... urwała Przecież to kupa kasy!!! Wiesz ile za to innych rzeczy można zrobić? Lepiej szukaj innego, nie ma co. Będę trzymać kciuki za szybkie rezultaty, naprawdę aż mnie to zabolało, a nawet Cię nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 hej wszystkim Właśnie dostałam wycenę kuchni i garderób i jestem mile zaskoczona Kuchnia z forniru lakierowanego kolor ciemny orzech, z lepszymi prowadnicami i uchwytami razem z blatem około 7 000. Garderoba u nas w sypialni kolor wenge, taka wielka na całą ścianę około 4 000. I garderoba we wnęce na parterze 1800 zł. Oczywiście jak się zdecydujemy na tego faceta, to ceny jeszcze można będzie ponegocjować i do tego montaż byłby możliwy razem z naszą przeprowadzką. Czyli wychodzi koło 1000 zł za metr, więc to moim zdaniem dobra cena Co o tym myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magi, super! Cena naprawdę korzystna, ja chyba bym się długo nie zastanawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magi, super! Cena naprawdę korzystna, ja chyba bym się długo nie zastanawiała No właśnie biorę go zanim się rozmyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 DarioAS Ja to bym chyba gościowi ja... urwała Dzieki Ty to potrafisz podnieść na duchu Magi , pozdrawiam (tylko tyle mogę zrobić, bo etap szaf jaszcze daleko przedemną), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 DarioAS Ja to bym chyba gościowi ja... urwała Dzieki Ty to potrafisz podnieść na duchu Magi , pozdrawiam (tylko tyle mogę zrobić, bo etap szaf jaszcze daleko przedemną), nie ma za co Magi pewnie podzieliłaby moje zdanie aż idę obadać Twój wątek, bo mi to spokoju nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 DarioAS aż idę obadać Twój wątek, bo mi to spokoju nie daje Mój wątek?? Ojej a ja taki nieuczesany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts