markoto 15.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam Przyszlam podziekowac za przemila wizyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Magi i jak cytryna była konieczna a tak w ogóle to fajnie że nam towarzyszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Przyszłam się pzrywitać i podziękować za miłe towarzystwo. Cieszę się, ze się poznałyśmy. Oby więcej takich wyjazdów. no oby oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hej to my się cieszymy, że się z nami wybrałaś . Jak Dominika, udało się odstawienie od cyckowania ? Ja też się cieszę ale z odstawienia od cyca nici nie miałam sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam Przyszlam podziekowac za przemila wizyte I ja Cię witam i dziękuję za pokazanie nam swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Magi i jak cytryna była konieczna a tak w ogóle to fajnie że nam towarzyszyłaś Zuza ja się cieszę, że mogłam Wam towarzyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Kradnę od Markotki przepis na wafle Masa z mleka skondensowane nie gotowanego! 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego 1 kostka masła (NIGDY margaryny, masa się zwarzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 10 dkg mielonych orzechów bądź paczka wiórek kokosowych Masło stopić i zostawić do całkowitego ostygnięcia. Mleko skondensowane wlac do wysokiego, waskiego naczynia i ubijać mikserem ok 10-15 min. Ma troche zgestniec i byc puszyste. Wlać stopione, schłodzone masło i dalej ubijać 5-10 min mikserem na najwyższych obrotach, aż zgęstnieje. Dodać zmielone przechy lub wiórki kokosowe, mozna kakao - jak ktoś kubi. Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A teraz obiecany przepis na ciasto marchewkowe 4 jajka 1 szkl. cukru 1 szkl. oliwy 2 szkl. marchwi utartej na miazgę 2 szkl. mąki pszennej 2 łyżeczki cynamonu 2 łyżeczki proszku do pieczenia pół łyżeczki sody 1 szkl. orzechów lub innych bakalii Jajka utrzeć mikserem z cukrem. Powoli wlewać olej dalej miksując. Mąkę wymieszaną z proszkiem i i sodą, dodawać po łyżce. Potem marchew i dalej mieszać łyżką. Potem orzechy i cynamon. Piec godzinę w 170 stopniach. Potem polać polewą lub posypać cukrem Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hejka fajnie było Cię poznać Super, że dajesz przepis na marchewkowca bo mój małż bardzo w nim zasmakował i nawet pytał mnie wczoraj czy ja umiałabym mu taki upiec No cóż...to się okaże czy będę umiała Przepis już mam jakby co, dzięki (ja osobiście nie próbowałam, bo ja raczej schabowa, ogórkowa i kabanosowa jestem niż ciastowa, ale wierzę mu bez zastrzeżeń, że rewelacyjne Ci ciasto wyszło, on wybredny dosyć jest ) pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hejka fajnie było Cię poznać Super, że dajesz przepis na marchewkowca bo mój małż bardzo w nim zasmakował i nawet pytał mnie wczoraj czy ja umiałabym mu taki upiec No cóż...to się okaże czy będę umiała Przepis już mam jakby co, dzięki (ja osobiście nie próbowałam, bo ja raczej schabowa, ogórkowa i kabanosowa jestem niż ciastowa, ale wierzę mu bez zastrzeżeń, że rewelacyjne Ci ciasto wyszło, on wybredny dosyć jest ) pozdrówki Hejka Myślę że jak tylko spróbujesz, to ciasto wyjdzie bez problemu Grunt to spróbować Ogólnie to ja też jestem bardziej mięsna, ale dobrym ciastem nigdy nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Bry dzionek jutro robię Twoje ciasto marchewkowe zobaczymy jak wyjdzie bo zdolności ciastowe u mnie marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A ja je jeszcze zachomikowalam w lodowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A ja je jeszcze zachomikowalam w lodowce. dooobra jesteś ja bym już dawno pożarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Doberek poweekendowy Zaniedbałam ostatnio swój watek ale jakoś ostatnio nastrój mam do bani i nic mi się nie chce Chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło i jeszcze pogrążyła śmierć mojej babci Żeby za dużo nie myśleć, to zrobiłam sobie bardzo pracowity weekend. Zabrałam się za mycie okien i generalne porządki Umyłam okna w kuchni i szafki kuchenne i wysprzątałam na glanc całą górę, łącznie z oknami. Zostało mi tylko na górze uprać firanki z naszej sypialni i umyć żyrandol (jak mi go mój małż łaskawie zdejmie) Sprzątanie dołu zostawiam sobie na ten weekend. Oczywiście zostałam wyprowadzona z równowagi przez swojego "cudownego" psa. Pomijając zniszczenie nam prawie wszystkich tui które rosną wzdłuż ogrodzenia, to teraz postanowiła że będzie polować na muchy siedzące na domu Na całej ścianie pod oknem w kuchni porozmazywała łapami błoto Cierpliwości!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Bry dzionek jutro robię Twoje ciasto marchewkowe zobaczymy jak wyjdzie bo zdolności ciastowe u mnie marne Bry Pasiu I jak tam ciasto?? Pyszne co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post....no to piesek niezle Cie zalatwil.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Magi, psu należy wybaczyć, chciał ustrzec wasz dom przed muchami, które zwykle zostawiają po sobie takie czarne kropki A że łapy brudne, ojojoj, a jakie ma mieć kiedy błoto wszędzie. Chciał dobrze Przykro mi z powodu odejścia Twojej Babci, ja swoje straciłam bardzo wcześnie. Uśmiechaj się do Niej w swoich myślach, to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Magi, psu należy wybaczyć, chciał ustrzec wasz dom przed muchami, które zwykle zostawiają po sobie takie czarne kropki A że łapy brudne, ojojoj, a jakie ma mieć kiedy błoto wszędzie. Chciał dobrze o jak ja bym chciała umieć tak na to spojrzeć Przykro mi z powodu odejścia Twojej Babci, ja swoje straciłam bardzo wcześnie. Uśmiechaj się do Niej w swoich myślach, to pomaga. wiesz co babcia miała 90 lat i odeszła szybko ale spokojnie. Tyle w tym dobrego. A uśmiech to zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dizeń dobry, tak pichcicie marchewkowo...tez bym zrobila, ale ten post.... no to piesek niezle Cie zalatwil.. ciasto marchewkowe jak najbardziej polecam, jest naprawdę pyszne a pies szkoda mi słów i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Wiesz co... Mmie to akurat znacznie bardziej wk... muchy w domu. Brzydze sie okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts